Çukurova üniv YADYO Bütünleme Geçme Notu tüm Bölümler için 40 olsun ve 2013 Eylül sınavı dahil olsun PETITION
Sign this petition »
73 signatures
Target : 100
       Share       Tweet       Send       Other

Bir çok öğrenci için kazandığı bölümde yabancı dil hazırlık bölümünü başarıyla geçip eğitimine devam etmesi gittikçe zor bir hal olmaya başlamıştır. Çünkü yıllarca hazırlığı ğeçmekle uğraşıyor ve bölümüne yani eğitimine başlıyamıyor.  Binbir zorluk ve umutla başladığımız üniversitede daha adımımızı atar atmaz böyle bir sorunla karşılaşmak okuma isteğimize gölge düşürmektedir. Yıllarca hazırlığı geçip bölümümüze başlamayı bekliyoruz. Çukurova üniversitesinde geçme notunun 70 olması ve sınavın zorluğu bizleri daha zorlamaktadır. Bu kampanyayla sesimizi duyurup çözüm bulunmasını amaçlamaktayız. Bundan sonra hakkımızla kazandığımız üniversitemizi bu yüzden bırakmak yada başka bir üniversitenin türkçe bölümüne geçmek zorunda kalmak istemiyoruz. Sınavlardaki başarı durumuda zaten ortada. Daha faydalı bir tutumun sergilenmesi hem öğrencinin eğitim hayatını başarıya yükseltir hemde YADİMde oluşan yığılmayı ve başarısızlığı ortadan kaldırır. Kampanyamızla tüm bu sorunların çözüleceğini ayrıca sınav notunun 70 den 40 düşürülmesini ve sınavın zorluğunun azaltılmasını ümit ediyoruz. Ayrıca 2013 Eylül bütünlemesinden kalan bütün öğrencilerinde bu durum baz alınarak geçmesini talep ediyoruz. 2010 öncesi ve sonrası kayıtlı bütün bütünleme öğrencilerini kapsayarak Yadim de oluşan yığılmayı azaltmayı hatta durdurmasına yardımcı olmak istiyoruz. Bizler hazırlığı sıkıntılarla değilde sevgi ve eğitimle tamamlanmasını amaçlıyoruz

ÇUKUROVA ÜNİV YADYO MAĞDURLARI

1437 views
To :
Prof. Dr. Mustafa KİBAR
Prof.Dr. Osman Metin YAVUZ
Prof. Dr. Hasan FENERCİOĞLU
...

Send to authorities
Petition wall
You can see your posts here
Add news, updates, announcements to wall !
You can upload image

* JPG, PNG, GIF, BMP please
You can add video

* YouTube, Vimeo and similar links please.
Signature map
Most liked  .  New
Signatures
Recently signatures are shown above
Sign this petition »
Çukurova üniv YADYO Bütünleme Geçme Notu tüm Bölümler için 40 olsun ve 2013 Eylül sınavı dahil olsun petition
Petition start date : 19.09.2013
Petition ID: 1651

Featured petitions

Institutional Support Associations, organizations, clubs, companies, foundations and all institutions!
This is effective for your organization. Start your petition and get supporters. Click here to start now.
Institutional Support