İşitme Engellilerin de artık TV yayınlarından faydalanmasını istiyoruz.#herkesduysun #sendeduydunmu imza kampanyası

Kampanyayı başlatan Duydun Mu
26.04.2024

Sayın Televizyon yöneticileri ve program yapımcıları, bireylerin en doğal yaşam haklarından olan iletişim özgürlüğü kapsamında ülkemizde yaşayan yaklaşık 3 milyon İşitme Engellinin de artık televizyon yayınlarından özellikle haber bültenleri ve müzik yayınlarından faydalanması adına yayınların alt yazı/işitme engelli diliyle yayınlanmasını istiyoruz.Ayrıca işitme engellilerin artık toplum tarafından içselleştirilmesi ve önyargılardan uzak toplumsal hayata katkılarının sağlanması adına gerekli düzenlemelerin yapılmasını arz ediyor,işitme engellilerin varlığına kulak tıkanmasına son vermek istiyoruz. Duyulmayan yayın ne işe yarar ? Saygılarımızla.

1. nesibe acar 17.10.2016 17:55
    17.10.2016 17:55
    Artık işitme engellilerinde (başta yararlı olanlar olmak üzere) tv proğramlarından faydalalanmalarını istiyorum
  2. Ayşegül Akan 09.09.2016 15:22
    09.09.2016 15:22
    Bu onlarında hakkı. Duyarlı olalım.
  3. Nisa Şahin 02.09.2016 16:10
    02.09.2016 16:10
    Hiç bir şey yaşamak için engel olmamalıdır.