Etüt Beslenmeli Okullar Kapatılmasın. imza kampanyası

Kampanyayı başlatan GÜLER ARABUL
24.04.2024

Etüt Beslenmeli Okullar Kapatılmasın.

Değerli Milli Eğitim Bakanı,
Değerli Milletvekilleri,
Değerli Eğitimciler,
222 Sayılı İlköğretim ve Eğitim Kanunu ile 1739 Sayılı Milli Eğitim Temel Kanunu’nda yapılan düzenlemeler sonucunda geliştirilen 4+4+4 eğitim sistemine göre biz çalışan anneler olarak Etüt ve Beslenmeli Okulların kapatılmasını istemiyoruz. Gerek kayıt ile kazanılmış hak oluşması ve gerekse de kanunun cevaz vermesi nedeniyle okuldaki tüm çocuklar ve ailelerine mağduriyet yaratılmaması için Etüt ve Beslenmeli Okulların statülerinin aynı şekilde ilkokul, ortaokul birlikte ve beslenmeli olarak devam ettirilmesini istiyoruz. Bu farklılıklardan doğan dezavantajlar biz annelerin kurmuş ve halen kurmakta olduğumuz düzenlerimizi bozacak, en önemlisi de öğrencilerimizin duygusal problemler yaşamalarına sebep olacaktır. Bu nedenledirki Etüt Beslenmeli Okulların zaman çizelgelerinin bu yeni kanun yapılandırması dışında tutulmasını rica ve talep ederiz.
Saygılarımla,

Haberler

1. GülEn Alicik 16.02.2017 04:34
    16.02.2017 04:34
    Bu türkuruluşların kapatılması bizleri ve çocuklarimizi huzursuz edecektir.
  2. Ebru Ayd 30.06.2014 18:19
    30.06.2014 18:19
    Çalışan annelere “Ya çocuğunu özel okula gönder, ya da evde otur kendin bak -ha bir de 3 çocuk yaparsan seviniriz” mesajı veriliyor! Etüdlü okullar kapatılmasın.
  3. Meryem Eda Türközü 17.01.2014 15:08
    17.01.2014 15:08
    lütfen Dumlupınar ortaokulunun şu an okuyan ilkokul çocuklarımız 4. sınıflarını bitirene kadar tamamen ortaokul olmasın.