Hayvan Hakları

74 kişi imzaladı. Hedef 1.000 imza!

Hayvan Hakları
Hayvan Hakları Bakanlığı'na . 21 Ekim 2012 Pazar. Hergün haberlerde hayvanlara eziyet ettiklerini , haklarının unutulduğunu görüyoruz . Bunların yaşanmaması için hayvan hakları hatırlatılmalı , gerekirse dahi başına ceza konmasını arz ederim. Saygılarımla.

Kampanyanı Başlatan

Eren

22 Nisan 2019

Güncel İmzalar

Yorumlar

Her canlının eşit yaşama hakkı var,hiç kimse bu hakkı elinden alıp serbest kalmamalı

Nilüfer Ç.

24 Tem 2020

Hayvana eziyetin cezasi hapis olmali

Ece s.

29 Ara 2016

hayvanların yaşam hakkına saygı istiyoruz sonuna kadar.

fisun a.

21 Eki 2012

Hayvan hakları herşeydir !

Eren

21 Eki 2012

Haberler / Güncellemeler

  • Hayvan hakları !
    28.12.2013
  • Köpeklere Eziyet!

    GÜNÜMÜZDE EN FAZLA EZİYET EDİLEN HAYVANLARDAN ; KÖPEK. KÖPEKLERDEN BİR HABER.

     

    Köpeğe eziyet!

    17.03.2011 19:50:53

    Retriever cinsi köpeğini arabasına bindiremeyince, zincirle arabanın tamponuna bağlayarak götürdü

    Nevşehir'de bir kişi labrador retriever cinsi köpeğini arabasına bindiremeyince, yaklaşık 10 kilometrelik yolu zincirle arabanın tamponuna bağlayarak götürdü.
    Köpeğini araç tamponuna bağlayıp götürdü! 

    Hacıbektaş ilçesinin bir köyünden bir çift labrador retriever cinsi köpek alan ve isminin açıklanmasını istemeyen bir kişi, önce köpeğini aracının arka koltuğuna koyarak kendi köyüne götürdü.

    Daha sonra tekrar köye dönen kişi, erkek olan köpeği de aracına bindirmek istedi. Ancak köpeğin arabaya binmemesi üzerine, köpeğin boynuna bağladığı zinciri aracının arka tamponunun sol alt kısmına bağlayarak yaklaşık 10 kilometrelik yola bu şekilde devam etmeye çalıştı.

    Nevşehir-Hacıbektaş karayolunun Hacıbektaş yönüne saatte yaklaşık 10 kilometre hızla giden ve ilginç bir görüntü oluşturan araç, çevredeki vatandaşların da dikkatini çekti.

    Köpeğin zaman zaman yanından geçen araçlardan korkarak kaçmaya çalıştığı görüldü. Bu arada, yol boyunca köpeğin yorulması üzerine, sahibi mola vererek köpeğin dinlenmesini de sağladı.

    21.10.2012