Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /var/www/vhosts/imzakampanyam.com/httpdocs/v3/inc/ayar.php on line 60
 AÇIK LİSE ÖĞRENCİLERİNE İETT ÖĞRENCİ KARTI VERİLSİN! İmza Kampanyası
imzakampanyam
AÇIK LİSE ÖĞRENCİLERİNE İETT ÖĞRENCİ KARTI VERİLSİN! imza kampanyası

İMZALAYANLAR

GÖRÜNTÜLENME

HEDEFLENEN İMZA

Kampanyayı başlatan Mustafa Sevilmiş

Benim gibi Açık Öğretim Lisesi'nde okuyan genç arkadaşlarım bilir. Hem çalışıp hem açıktan okurken lazım olan o öğrenci kartını. Açık Öğretim Fakülte öğrencileri aynı kartı alabilirken neden Lise öğrencileri alamıyor? Diye durup sorarlar kendilerine. Bende sordum uzun süredir bu cevabı kendimde bulamadım. BİZİM NEDEN ÖĞRENCİ KARTIMIZ YOK? BİZ ÖĞRENCİ DEĞİLMİYİZ? BİZ HER KAYIT YENİLEME AŞAMASINDA 25 TL VERMİYORMUYUZ? BİZ SINAV YERİNE GİDERKEN BİLE BİNDİĞİMİZ OTOBÜSE GİDİŞ GELİŞ 4TL VERMEK ZORUNDAMIYIZ? Herkesin bütçesi kısıtlı, kimi verebilir kimi veremez ama ne olursa olsun kimse daha azını ödemek mümkünken daha fazlasını ödemek istemez.

HAYDİ AÇIK LİSELİ KARDEŞİM GÖNDER İMZANI KOY TEPKİNİ!

Resim yükleyebilirsinVideo ekleyebilirsin

GÖNDER

* JPG, PNG, GIF, BMP geçerlidir.
* YouTube, İzlesene, Vimeo önerilir.

İmza haritası

Türkiye: 626 imza     Dünya: 2 imza

Devamını göster

339 yorum

Sen de bir şeyleri düzeltmek mi istiyorsun ?

Bunun için hemen bir kampanya başlat. Dünyanın her yerinden destekçiler kazan, tüm destekçilerin ile iletişim halinde ol ve amacına ulaş!

İmza kampanyası başlat Kampanyalar