Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /var/www/vhosts/imzakampanyam.com/httpdocs/v3/inc/ayar.php on line 60
 AK PARTİ ANKARA 2. BÖLGE MİLLETVEKİLİ A.ADAYI SADIK YAMAÇ'A DESTEK KAMPANYASI İmza Kampanyası
imzakampanyam
AK PARTİ ANKARA 2. BÖLGE MİLLETVEKİLİ A.ADAYI SADIK YAMAÇ'A DESTEK KAMPANYASI imza kampanyası

İMZALAYANLAR

GÖRÜNTÜLENME

HEDEFLENEN İMZA

Kampanyayı başlatan engin aktepe

Sadık YAMAÇ - Ankara 2.Bölge Milletvekili A.Adayı

1965 Yılında Ankara Çubuk’ta doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Ankara Altındağ’da yaptı. Orta Doğu Teknik Üniversitesinde bir yıl İngilizce hazırlık okuduktan sonra Makina Mühendisliği Bölümünde Lisans ve Yüksek Lisans eğitimlerini tamamlayarak Makina Yüksek Mühendisi olarak mezun oldu. Üniversiteyi bitirene kadar hem Ankara semt pazarlarında esnaflık yaptı, hem de okudu.

1988-1990 Yılları arasında TÜBİTAK, Araştırma ve Geliştirme Planlama Müdürlüğü’nde “Bilim ve Teknoloji Politikası”, “Ar-Ge Planlaması” ve “Üniversite Sanayi İş birliği” konularında Uzman Yardımcısı olarak çalıştı.

1990-2002 tarihleri arasında M.S.B. Savunma Sanayii Müsteşarlığı’nda Kalite Temin Temsilciliği yanında birçok projede koordinatörlük görevini yürüttü. Bu süreçte Savunma Sanayii alanında hazırladığı tez ile Uzman oldu.
Özellikle “M60 tank Modernizasyonu (İsrail)”, “Leopard Tank İyileştirme Programı”, “Zırhlı Muharebe Araçları”, “Kaideye Monteli Stinger”, “Komuta Kontrol Aracı”, “Elektronik ve Infrared Karşı Tedbir Sistemleri”, “Helikopter/Uçak Supression Sistemleri”, “F-5 Uçaklarının Modernizasyonu”, ve “Geleceğin Muharebe Aracı” gibi Projelerde Proje Müdürü olarak görev yaptı.
1996-1997 yılları arasında “Türkiye'nin Savunma Sanayii Politikasının Oluşturulması ve Yeniden Yapılanma”, “D-8 Projeleri”, “Özelleştirme ve Yap-İşlet-Devret Projeleri Stratejisi” ile “Tarım Satış Birliklerinin Yeniden Değerlendirilmesi” konularında Başbakan Müşavirliği olarak görev yaptı.
28 Şubat döneminde MSB, Erzurum İnşaat Emlak Daire Başkanlığı’na sürüldü. 4 buçuk ay sonra mahkeme kararıyla yeniden görevine iade edildi.
2002-2009 yılları arasında Bayındırlık ve İskan Bakanlığı’nda, “Afet İşleri Genel Müdürlüğü”, “Tapu ve Kadastro Genel.Müdürlüğü” ve “Avrupa Birliğinden” sorumlu Müsteşar Yardımcısı olarak görev yaptı.
2009-2012 yılları arasında TBMM Genel Sekreter Yardımcısı olarak görev yaptı.
2012-2015 yılları arasında HAVELSAN Askeri Elektronik Sanayii A.Ş.’de Genel Müdür ve CEO olarak görev yaptı.
Bu görevi esnasında Finance Monthly Dergisi tarafından yılın CEO’su ödülüne layık görüldü.
2015-2017 yılları arasında BMC Otomotive Sanayi A.Ş.’de Strateji Koordinatörü olarak görev yaptı.
Halen savunma sanayii, bilişim, güvenlik, enerji ve yatırım alanlarında faaliyet göstermekte olan CANOVATE Şirketler Grubu’nda Grup CEO’su olarak görev yapmaktadır.
Halen Ankara, Altındağ’da ikamet eden Sadık Yamaç evli ve 4 çocuk babasıdır.

Resim yükleyebilirsinVideo ekleyebilirsin

GÖNDER

* JPG, PNG, GIF, BMP geçerlidir.
* YouTube, İzlesene, Vimeo önerilir.

İmza haritası

Türkiye: 20 imza     Dünya: 0 imza

Sen de bir şeyleri düzeltmek mi istiyorsun ?

Bunun için hemen bir kampanya başlat. Dünyanın her yerinden destekçiler kazan, tüm destekçilerin ile iletişim halinde ol ve amacına ulaş!

İmza kampanyası başlat Kampanyalar