Açık havada sigara içmek yasaklansın !!! imza kampanyası

Kampanyayı başlatan Sibel Er
18.04.2024 İstanbul , Türkiye

Sokaklarda sigara içme yasağı kalktıktan sonra artık yolda yürünemez hale geldik. Bebeğimle çıktığım sokaklarda bile nerdeyse çocuğumun ağzına tutacaklar sigarayı. Kimsenin kimseye saygısı kalmadığı gibi kurallarımda görmezden geliyorlar. Çocuk parklarında! , hastane acillerinde, duraklarda durmaksızın sigara içiyorlar. Çocuk parklarında uyarmaktan bıktık artık. Kendini zehirliyor kendi çocuğunu zehirliyor ama benim çocuğumu zehirlemeye hakkı yok. Sokaklarda, yollarda sigara dumanı solumadan/ solutmadan yürüyebilmek için tekrardan sigara içme alanları olsun. Açık havada sigara içmek yasaklansın!

1. Ayşe Ekin Gümüş 30.05.2020 15:32
    30.05.2020 15:32