CAFEMİZİ GERİ İSTİYORUZ! imza kampanyası

Kampanyayı başlatan Münevver Yurdanur Bayır
15.10.2019 İstanbul , Türkiye

CAFEMİZİ GERİ İSTİYORUZ!

Bizler İstanbul ili Ümraniye İlçesi Atatürk Mahallesi sakinleri olarak Mevlana Parkı içerisindeki 6 yıldır Ümraniye Spor Kulübünün işlettiği; başında Nazmiye Pak BAĞDATLI hanımın olduğu cafemiz 10 Ağustos 2019 tarihi itibariyle kapatıldı.Nedeni olarak Ümraniye Spor Kulübünün Cafenin Ümraniye Belediyesine devrettigini ögrendik.Hanimlar olarak bu 6 yıl içerisinde cafeye gelip,çocuklarımız parkta oynarken bizler de burada Nazmiye hanımın güler yüzlü karşılaması ve hos sohpeti,cana yakin hizmetiyle çok huzurlu ve bir o kadar da guven icerisinde zaman geçiriyorduk.Kisacası biz hanımların tek sosyal alanı olan keyif alarak oturup zaman geçirdiğimiz,ibadetimizi yapabildiğimiz cafemizi tekrar Nazmiye hanımı ve cafemizi geri istiyoruz.Siz dostlarımız ,arkadaşlarımız bizimle aynı düşünceyi paylaşıyorsanız bizlere  desteklerinizi bekliyoruz.

1. Saliha Nur Aytaç 14.09.2019 11:45
    14.09.2019 11:45
    Kapanmamasınınarz ederiz.
  2. Yağmurşişman 14.09.2019 11:20