Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /var/www/vhosts/imzakampanyam.com/httpdocs/v3/inc/ayar.php on line 60
 Çukurova üniv YADYO Bütünleme Geçme Notu tüm Bölümler için 40 olsun ve 2013 Eylül sınavı dahil olsun İmza Kampanyası
imzakampanyam
Çukurova üniv YADYO Bütünleme Geçme Notu tüm Bölümler için 40 olsun ve 2013 Eylül sınavı dahil olsun imza kampanyası

İMZALAYANLAR

GÖRÜNTÜLENME

HEDEFLENEN İMZA

Kampanyayı başlatan yadyo mağdurları

Bir çok öğrenci için kazandığı bölümde yabancı dil hazırlık bölümünü başarıyla geçip eğitimine devam etmesi gittikçe zor bir hal olmaya başlamıştır. Çünkü yıllarca hazırlığı ğeçmekle uğraşıyor ve bölümüne yani eğitimine başlıyamıyor.  Binbir zorluk ve umutla başladığımız üniversitede daha adımımızı atar atmaz böyle bir sorunla karşılaşmak okuma isteğimize gölge düşürmektedir. Yıllarca hazırlığı geçip bölümümüze başlamayı bekliyoruz. Çukurova üniversitesinde geçme notunun 70 olması ve sınavın zorluğu bizleri daha zorlamaktadır. Bu kampanyayla sesimizi duyurup çözüm bulunmasını amaçlamaktayız. Bundan sonra hakkımızla kazandığımız üniversitemizi bu yüzden bırakmak yada başka bir üniversitenin türkçe bölümüne geçmek zorunda kalmak istemiyoruz. Sınavlardaki başarı durumuda zaten ortada. Daha faydalı bir tutumun sergilenmesi hem öğrencinin eğitim hayatını başarıya yükseltir hemde YADİMde oluşan yığılmayı ve başarısızlığı ortadan kaldırır. Kampanyamızla tüm bu sorunların çözüleceğini ayrıca sınav notunun 70 den 40 düşürülmesini ve sınavın zorluğunun azaltılmasını ümit ediyoruz. Ayrıca 2013 Eylül bütünlemesinden kalan bütün öğrencilerinde bu durum baz alınarak geçmesini talep ediyoruz. 2010 öncesi ve sonrası kayıtlı bütün bütünleme öğrencilerini kapsayarak Yadim de oluşan yığılmayı azaltmayı hatta durdurmasına yardımcı olmak istiyoruz. Bizler hazırlığı sıkıntılarla değilde sevgi ve eğitimle tamamlanmasını amaçlıyoruz

ÇUKUROVA ÜNİV YADYO MAĞDURLARI

Resim yükleyebilirsinVideo ekleyebilirsin

GÖNDER

* JPG, PNG, GIF, BMP geçerlidir.
* YouTube, İzlesene, Vimeo önerilir.

İmza haritası

Türkiye: 74 imza     Dünya: 0 imza

Sen de bir şeyleri düzeltmek mi istiyorsun ?

Bunun için hemen bir kampanya başlat. Dünyanın her yerinden destekçiler kazan, tüm destekçilerin ile iletişim halinde ol ve amacına ulaş!

İmza kampanyası başlat Kampanyalar