EMEĞE SAYGI imza kampanyası

Kampanyayı başlatan Gülşah KOLDAŞ
19.04.2024

Beden eğitimi ve spor yuksekokulunun herhangı bir bölümünden(antrenörlük  spor yöneticiliği ve öğretmenlik bölümü) 4 yıl örgün eğitim alıp mezun olan ya da bu bölümlerde henüz okumakta olan öğrenciler lisans eğitimi boyunca meslekleriyle ilgili gerekli olan donanımı elde etmeye çalışmışlardır. Kendilerini yeterli bulamadıkları alanlarda federasyonlardan belge almaktadırlar.

Bu süreçlerde yıllarını harcayan kişiler dışında, federasyonlarca basvuru sartı olan ortaokul ve lise mezunları gibi lisans eğitimi düzeyinde olmayan kişilerin kısa bir sürede antrenör vasfına sahip olması maddi ve manevi olarak içler acısı bir durum içermektedir.

Federasyonlar tarafından yada bu konuyu ticarete döküp para kazanacağım diye insanlarının sağlıklıklarını tehdit edici firmaların yetkilerinin kısıtlanması, eğitim düzeylerinin alanları dışındaki şahıslara eğitim ve antrenörlük belgesi verilmemesi için bir imza kampanyası oluşturdum.

DESTEK BEKLİYORUM.