Fenerbahce ve beşiktaş a yapılan haksızlıklar imza kampanyası

Kampanyayı başlatan Şafak Sümer
25.04.2024 Türk , Türkiye

Fenerbahce ve beşiktaş a yapılan haksızlıklar

Sayın taraftarlar ;

Fenerbahçe ve Beşiktaş ‘ ımıza gönül vermiş milyonlarca taraftarımıza sesleniyorum. Bu sene takımlarımıza yapılan gözle görülür haksızlıklar tüm çıplaklığıyla ekranlarda yer almaktadır. Buna rağmen hiç bir yetkili konuya dair en ufak bir açıklama bile yapmamakta ısrarcı ( Türkiye Futbol Federasyonu ) Fenerbahçemiz ve Beşiktaş ‘ ımız türk futboluna verdiği değerler ve hizmetler ile en ön planda yer alan 4 güzide futbol kulübümüzden ikisidir. Federasyon, yayıncı kuruluş ve daha niceleri takımlarımız sayesinde milyon dolarlar kazanmaktadır. Bu yapılan haksızlıklara artık biz taraftarlar olarak katlanamıyoruz. Madem ki çok açık ve net bir şekilde bu iki takımımızın bu sene şampiyon olması istenmiyor. Bizde takımlarımızdan hiç bir beklentimiz kalmadıgını canı gönülden bildiriyoruz. Bugünden itibaren ligin kalan tüm maçlarına bu iki değerli kulübümüzden tek beklentimiz paf takım oyuncularıyla çıkmasıdır. Bizler sezon sonunda takımlarımız ligi kaçıncı sırada bitirirse bitirsin en ufak bir şikayet te bulunmayacağımızı en içten dileklerimizle belirtmek istiyoruz. Lütfen kalan tüm maçlara tamamı ile paf takım oyuncularımızdan kurulu ilk 11 ler ile çıkın. Bu sayede hem bahane ile oyuncularımız ligde oynama şansı bulup kendilerini geliştirirler. Hemde bu sene yapılan yönetimle Fenerbahçe ve Beşiktaş olarak lige hiç bir değer vermediğimizi göstermiş oluruz. Ve yayıncı kuruluş ta kazanç kaybedeceği için akıllanır ve federasyon üzerinde büyük bir baskı kurar adaletli yönetim için. Federasyonda umut ediyoruzki yaptıkları büyük cehaletten döner ve olması gereken adaletli sistemi artık türk futboluna sunar.

İmza

35 yıllık Fenerbahçe taraftarı.

1. Şafak Sümer 16.02.2020 17:30
    16.02.2020 17:30
    Kesinlikle katılıyorum ve destekliyorum.

Türk, Türkiye