Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /var/www/vhosts/imzakampanyam.com/httpdocs/v3/inc/ayar.php on line 60
 Muhasebe Finansman ve Pazarlama Öğretmenliğinde İKİNCİ ÖNCELİĞE HAYIR ! İmza Kampanyası
imzakampanyam
Muhasebe Finansman ve Pazarlama Öğretmenliğinde İKİNCİ ÖNCELİĞE HAYIR ! imza kampanyası

İMZALAYANLAR

GÖRÜNTÜLENME

HEDEFLENEN İMZA

Kampanyayı başlatan Zeze Mys

İİBF öğretmen atamasında 2. önceliğin kaldırılması
İktisat, işletme ve maliye bölümü mezunlarına, öğretmen olma imkanı veren pedagojik formasyon eğitimi verilmesine dair Talim Terbiye Kurulu Şubat 2014 döneminde karar almıştır.2014 Ağustos ayında değişen ilgili karar incelendiğinde İİBF (iktisat,işletme ve maliye) mezunlarının pedagojik formasyon alsa dahi atanmanın neredeyse imkansız olduğu görülmektedir. Sebebi ise, Eğitim Fakültesi mezunlarının bitmesinin beklenmesidir. Geçmiş yıl atama sayıları dikkate alındığında mevcut eğitim fakültesi mezunlarının atanması uzun yılları bulacaktır. Hal böyle iken bizlerin aldığı pedagojik formasyon eğitimi, boşa geçen zaman ve emek olmaktan öteye gitmemektedir. Bu düzenleme ile, Eğitim fakültesi mezunlarının tamamının atamasını bekleyerek senelerimizi kaybetmemize neden olacağı, Kpps’den 100 tam puan almamız durumunda dahi atamayacağımız görülmektedir.Sadece İİBF mezunlarına reva görülen bu haksızlığın ortadan kalması için desteğinize ihtiyacımız var.Lütfen imzalar mısınız?

Resim yükleyebilirsinVideo ekleyebilirsin

GÖNDER

* JPG, PNG, GIF, BMP geçerlidir.
* YouTube, İzlesene, Vimeo önerilir.

İmza haritası

Türkiye: 506 imza     Dünya: 3 imza

Devamını göster

153 yorum

Sen de bir şeyleri düzeltmek mi istiyorsun ?

Bunun için hemen bir kampanya başlat. Dünyanın her yerinden destekçiler kazan, tüm destekçilerin ile iletişim halinde ol ve amacına ulaş!

İmza kampanyası başlat Kampanyalar