Sağlık kurumları yöneticileri olarak atama istiyoruz imza kampanyası

Kampanyayı başlatan Ceylan A.
25.04.2024 İstanbul , Türkiye

Sağlık Bakanlığı tarafından yürütülen Sağlıkta Dönüşüm çalışmalarında ve Kamu Hastane Birlikleri Yasa Tasarısı kapsamında, profesyonel anlamda sağlık kurumları yöneticiliği ve hastane işletmeciliğine öncelikli olarak vurgu yapılmalıdır.

Sağlık kurumları yönetimi mezunlarının dışında büyük sorun yaratan konulardan biri de bu göreve diğer bölüm mezunlarından yığılma olmasıdır. Yıllardır özellikle Sağlık Bakanlığına bağlı hastanelerde meslektaşlarımız dışında atamalar yapıldığı için sağlık kurumları yönetimi mezunları böyle bir sıkıntıyla karşı karşıya kalmakta. Bu sorunun bir an önce çözüme kavuşturulması gerekmekte. Sağlık kurumları yönetimi alanında hızla artan mezunlarımız kamuda en verimli şekilde değerlendirilmelidir.

Sağlık yöneticileri olarak atanmak istiyoruz sadece hakkımız olanı istiyoruz lütfen hep birlikte bunu dile getirelim

İstanbul, Türkiye