AOF BÜTÜNLEME SINAVI OLSUN imza kampanyası

Kampanyayı başlatan SERKAN DEMİR
26.04.2024

AOF BÜTÜNLEME SINAVI OLSUN
YÖK’ün 22.06.2012 Tarih ve 5854-27380 sayılı kararı uyarınca 2011-2012 eğitim döneminden itibaren tüm üniversitelerin öğrencilerine Bütünleme Sınavı hakkı tanınması zorunluluğu getirilmiş fakat görülen üzre Anadolu Üniversitesi yetkilileri bunun olamayacağını belirterek bütünleme sınavı yapmayı düşünmemektedir. Aöf öğrencileri olarak bizler, bir çoğumuz maddi imkansızlıklar neticesinde örgün bir eğitim görememekte ve hem çalışıp hem okumak zorundayız. Eve çoğu zaman geç saatlerde yorgun argın gelmekte ve derslerimize çalışmakta zoranmaktayız. Bunun üstüne Anadolu Üniversitesi Senatosu, YÖK’ün bize tanıdığı bütünleme sınavı hakkını vermemekle bizleri derslerimizi geçememe riskiyle karşı karşıya bırakmakta ve zaten kısıtlı olan imkanlarımızı daha çok zorlamaktadır. Bu sebeplerden ötürü YÖK’ün “Tüm Üniversitelerde Bütünleme sınavı yapılması” hususunda aldığı karardan Anadolu Üniversitesi Senatosunun zorluluğu gerekçe göstererek vazgeçmemesini temenni ediyoruz. İlgili ve Yetkili olan kurum ve kuruluşların bu hakkımızdan edilmemizin önüne geçmesini bekliyoruz. Mağduriyetlerimizin giderilmesi ve YÖK’ün aldığı karar uyarınca kredili sistem öğrencilerine de 2012-2013 eğitim yılında da ve sonraki eğitim yıllarında da ( Güz ve Bahar Dönemlerini Kapsayan ) bütünleme sınavlarının yapılmasını sizlerden rica ediyoruz... BÜTÜNLEME İÇİN TEK SES,TEK HEDEF !!! BÜTÜNLEME..

Haberler

Yorumlar 1987

1. Reyhan Bardakçı 13.09.2020 16:30
    13.09.2020 16:30
    Butunleme sınavının olmasını istiyorum.Nolursunuz bi hak daha istiyorum.Kac yıldır mezun olmanın hayalini kuruyorum.Buradan büyüklerimize seslenmek istiyorum.Bizim hayallerimizi elimizden almayın bi kaç puanla kaçırdım mezuniyeti bi şans daha verin...Umutlarimiz,hayallerimiz var,bir hak daha istiyorum.Benim durumumda olan bütün arkadaşlarım adına konuşuyorum.Sizin o yüce gönlünüze sesleniyorum,bize bi şans daha verin.
  2. Büşra 04.07.2020 13:28
    04.07.2020 13:28
    2020 butunleme sinavi getirilsin butun unuversite hayallerimiz suya dustu bir yilim kesin uzadi ben bu sene mezun olmak istiyorum lutfen sesimizi duyun artik
  3. Rukiye demir 09.05.2020 06:52