İzmit Körfezi Artık Temiz Kalsın

İmzala

YEREL ESNAFLAR İÇİN SGK(BAĞKUR) PRİM TUTARININ AZALTILMASI...

Türkiyedeki esnafların bir çoğu bağkur primlerinin yüksek olmasından dolayı primlerini tam olarak yatıramamaktadır. Hal böyle olunca ödenmeyen primler üst üste gelir ve bir kesim sürekli öder ama bir kesim hiç ödeyemez ama ne yazık ki hep ödeyemeyenler için sürekli af çıkar ve sanki gününde ödeyenler cezalandırılmış olur Bu durumun ileride mağduriyet yaratmaması adına prim tutarının makul seviyelerde olmasını arzuluyoruz...

GÖRKEM MANİTASINI AÇIKLIYOR

görkemin manitasını açıklaması için imza kampanyasını başlatıyorum

Topak pakizeler dağılmasın

topak pakizelerin aralarındaki sorunları halledip daha güçlü bir şekilde yollarına devam etmelerini istiyoruz

Topak pakizeler dağılmasın

Topak pakizelerin tekrar birleşip daha güçlü şekilde yollarına devam etmesini istiyoruz

Biz Mesut Özil’i istiyoruz Ali Başkan

Mesut Özil’i kirala Ali Başkan.

Trabzona Skatepark İstiyoruz !!! @Trabzonbelediyesi

Bizler trabzonda paten, kaykay vb. sporları yapan gençleriz. Bu tür sporları yapmak için uygun alanlarımız olmadığı için bu spor için özel olan skateparklardan istemekteyiz. Bu parklar hem bizim güvenliğimiz için gerekli hemde Trabzon ve ülkemizde bu kültürün gelişmesi için gereklidir. Belediye Başkanımızdan rica ediyoruz.

#UtkuYaşamınaYolVer

dünyada her sabahlanılan gece bir utkunun yaşama veda ettiğini biliyor muydunuz? bunların sebebi ise açlık, yoğun mzlem duygusu ve reflü. dün gece saatleri babasının getirdiği "kolay çiğköfte" kitini açıp yapmaya çalışan utku türü, başarısız olmuştur ve yoğurtla karıştırmıştır. attığı son mesajlarda meymenetsiz ölmek üzere olan zavallı yüzü görünmektedir. utku'dan haber alınamıyor. UTKULARIN ÖLMESİNİ SEN DEĞİŞTİREBİLİRSİN! Bir imza atarak Utku neslinin devam etmesini sağla! bu kampanyayı imzalayarak siz de bir utku kurtarabilirsiniz

${ item.date }

${ item.name }