Diyarbakır/Kayapınar'a daha büyük ve geniş SkatePark istiyoruz imza kampanyası

Kampanyayı başlatan Batuhan Kayaca
24.04.2024

Diyarbakır'da Bisiklet'ler , kaykaylar ve patenciler için en gerekli çalışma alanı olan SKATEPARK'LAR bizim için çok küçük ve dar ve gercekten sayıları çok az o yüzden Diyarbakır Kayapınar'a skate Park yapılmasını belediye başkanımızdan rica ediyoruz

1. Zeynep Balsak 26.04.2021 19:33
    26.04.2021 19:33
    DİYARBAKIR İÇİN BÜYÜK KAYKAY, BİSİKLET, PATEN ALANI İSTİYORUZ
  2. Arda YURTDAŞ 01.04.2021 10:19
    01.04.2021 10:19
    Ben sadece şunu anlayamıyorum: Madde bağımlısı veya sarhoş insanlar skate parklarımızı işgal ediyor. Sonrasında da küçük çocukların aileleri paten kaymak için skate parklara değil de "kent meydanı" gibi yerlere götürüyor fakat "kent meydanı" gibi yerlerde acemi veya freni olmayan bisiklet süren insanlara çarpınca hatalı bisikletliler oluyor. Eğer Diyarbakır'da başka bir skate park olsaydı birşey demeyecektim ama Diyarbakır'da yalnızca bir tane skate park var.
  3. lorin alp 05.09.2020 22:59
    05.09.2020 22:59
    Lütfen daha geniş ve büyük bir skate park yapılsın. Ne zaman gitsek kayamadan geri dönüyoruz. ayrıca kaykay için yer bırakmıyor patenciler. ayrı olursa daha iyi olur.