ÖNLİSANS ÇOCUK GELİŞİMCİLERE 10 BİN KADRO İSTİYORUZ. imza kampanyası

Kampanyayı başlatan ebru ağhan
20.04.2024

ÖNLİSANS ÇOCUK GELİŞİMCİLERE 10 BİN KADRO İSTİYORUZ.
BİNLERCE ÇOCUK GELİŞİMİ MEZUNU GEÇEN YIL İTİBARİYLE 20 BİN MEZUN KADRO İÇİN AÇIKTA BEKLEMEKTEDİR.BİZ ÇOCUK GELİŞİMCİLERE 2011 YILINDA AÖF ‘TEN VERİLEN LİSANS TAMAMLAMA EĞİTİM HAKKI ,2012 YILI İTİBARİYLE ELİMİZDEN ALINARAK MAĞDURİYETİMİZ BİR KAT DAHA ARTMIŞTIR.BU ANAYASANIN 10.MADDESİNDEKİ EŞİTLİK KURALININ İHLALİDİR VE AYRIMCI BİR UYGULAMADIR.DİĞER BÖLÜMLER KENDİ BÖLÜMLERİ İLE İLGİLİ OLMAYAN TEKSTİL,KAMU YÖNETİMİ,SU ÜRÜNLERİ,SAĞLIK,MUHASEBE VE TURİZM BÖLÜMLERİ GİBİ BÖLÜMLERE AÖF LİSANS TAMAMLARKEN BİZİM DURUMUMUZDAKİ ÇOCUK GELİŞİMİ MEZUNLARINA BU HAK TANINMAMAKTADIR. ÜLKEMİZDE EĞİTİM SEVİYESİNİN YÜKSELTİLMESİNDEN, GENÇLERE VE ÖZELLİKLE KIZ ÇOCUKLARINA OKUMA İMKANI, ÇALIŞMA İMKANI VERİLMESİNDEN BAHSEDİLİRKEN BİZ ÇOCUK GELİŞİMİ MEZUNU KIZ ÇOCUKLARININ SÖZ KONUSU BU HAKLARDAN MAHRUM BIRAKILMASI KAMU VİCDANINI RAHATSIZ ETMEKTEDİR.BİNLERCE MEZUN OLMASINA KARŞIN VE HERSENE MYO ÖNLİSANS MEZUNU ÇOCUK GELİŞİMCİLERE YETERLİ SAYIDA KADRO AÇILMAMAKTADIR.ÇOCUK GELİŞİMİ BÖLÜMÜNÜ İLGİLENDİREN AİLE VE SOSYAL POLİTAKALAR BAKANLIĞI,MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI’NDA 10 BİN KADRO VERİLMESİNİ, BU YIĞILMANIN ÖNLENMESİNİ ,HER SEMTTE KREŞ UYGULAMASI PROJESİNDE BİZEDE KADRO VERİLMESİNİ, BİZ ÖNLİSANS MEZUNU ÇOCUK GELİŞİMİ MEZUNLARININ MAĞDURİYETİMİZİN GİDERİLEREK ÖNÜMÜZDEKİ GÜNLERDE KADRO ÇALIŞMASINDA BİZEDE HAK TANINMASINI İSTİYORUZ. GEREĞİNİN YAPILMASINI BİNLERCE ÇOCUK GELİŞİMİ ÖNLİSANS MEZUNU ADINA BİLGİLERİNİZE ARZ EDERİZ.

1. Handan Özge T. 13.01.2024 19:38
    13.01.2024 19:38
    Her alanda olduğu gibi önlisans çocuk gelişimine atama istiyoruz.
  2. Saadet b. 30.01.2023 15:45
    30.01.2023 15:45
    Kadro istiyoruz
  3. Gülbeyaz Ç. 05.12.2022 16:54
    05.12.2022 16:54
    Sevdiğim mesleği sonuna kadar yapmak istiyorum.. Atama hakkı istiyorum .