3219 Lojistik mezunlarına Ön Lisans KPSS merkezi atamalarda daha fazla kadro ayrılmasını istiyoruz.işsiz kalmak istemiyoruz

Türkiye\\\'nin 3 tarafının denizlerle çevrili olması, önemli bir transit ve lojistik geçit bölgesinin tam ortasında olması, iç ve dış ticaret hacminin her geçen yıl büyümesi, bölgeler arasındaki kalkınma hareketlerinin daha da yoğunlaşması ve 2023 ekonomik hedeflerinin gerçekleştirilmesi günümüzde lojistiğin önemini inanılmaz derece de arttırmıştır. Bütün bunların sonucunda sektöre eğitimli ve ara eleman yetiştirmek için Türkiye genelinde 18 Meslek Yüksek Okulu açılmıştır. Fakat bu son derece önemli bir fonksiyonu bulunan Lojistik Bölümününe KPSS ön lisans alanında kadro ayrılmaması sebebiyle binlerce öğrenci mağdur edilmekte işsiz kalmaya mecbur bırakılmaktadır. Biz 2014 Ön lisans KPSS kadrolarında lojistik bölümüne hak ettiği kadronun verilmesini, binlerce lojistik ön lisans mezunu öğrencilerin mağdur edilmemesini ve adaletli bir memur alımının yapılmasını istiyoruz.\\n\\nDaha önce ön lisans lojistik bölümünden bir çok alım yapan ve günümüzde aynı kadrolara lojistik bölümünden değil de başka Ön lisans kadrolarından alım yapan kurumları belirtiyoruz.\\n\\n1- Gümrük ve Ticaret Bakanlığı (Gümrük müsteşarlığı)\\n2- Eti Maden Kurumları\\n3- Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü\\n4- Ulaştırma Bakanlığı\\n5- Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demir Yolları\\n6- Devlet Personel Başkanlığı\\n\\nÖncelikle Ön lisans Lojistik bölümü mezunu memur alımı yapması gereken kurumlar bunlardır. Bu kurumlardan 1-2 kişiyi geçmeyen alım tutumlarını değiştirmelerini, adaletli alım yapmalarını ve 2014 ön lisans merkezi atamalarında lojistik bölümüne (3219) kadro vermelerini bekliyor ve istiyoruz.

Aşağıdaki bilgileri girerek hemen imzala

${error.firstName}
${error.email}

${error.city}

İmza kampanyalarının daha güçlü olup sesini daha çok kişiye duyurabilmesi için bize destek ver!

Hemen KREOSUS sayfamızdan desteğini başlat! Desteğiniz yazılım, tanıtım ve yönetim masraflarımızın karşılanmasında kullanılacaktır.