Diğer

BTS TÜRKİYEYE GELSİN

Bizde Armyiz ve BTSi inşallah covid-19 bittikten sonra görmek istiyoruz bir sürü kişiye ulaşmasını umuyoruz umarım BTS görür

Şiddet Gören kadınlar için destek

Ülkemizde çok yaşanan Kadın şiddeti ölümle ve ağır yaralarla sonuçlanabiliyor.Bizde şiddet gören kadınlara desteğe hazırız. Şuçlular için elimizden ne geliyorsa yapacağız

arbys Kastamonu

arbys Kastamonu şubesi açılsın

İmzala

K-POP GRUPLARI TÜRKİYE'YE GELSİN!

K-POP grubları Türkkiyeye gelsin ve hayranları olarak bizde konserlerine gidebilelim istediğim için bu kampanyayı yapıyorum lütfen destek olun ve imzanızı esirgemeyin!

'2021 GÜZEL KÖYLÜ YENİDEN ÇEKİLSİN..'

Sayın Mustafa Şevki Doğan, 2014-2015 döneminde yayınlanan ve yayınlandığı dönemlerde herkes tarafından sevilen ve reytinglerde bile zirvelere kadar gelen "Güzel Köylü" dizisi aradan 5 sene geçmesine rağmen şuan bile akıllarda,kalplerde yerini saklıyor ve hala severek izleniyor..Eski bölümleri bile izlerken ilk günki heyecanla izleyip gülebiliyoruz..Bizlere yaptığınız açıklamada 2021 Yaz sezonu başlama ihtimalini bildirdiniz ve biz sayısız fan kitlesi olarak aylardir durmadan gece,gündüz çabalıyoruz..Sizden Ricamız yarım kalan hikayemizi devam ettirmeniz. İlk günkü gibi hevesle izleyeceğimize,reytinglere sağlam vuracağımıza 'Söz Veriyoruz..'#2021GüzelKöylüYenidenÇekilsin#BizeSözünVarHocam..

Güzel Köylü Yeniden Çekilsin

Yapımcılığını GOLD FILMIN, proje tasarimini ve yönetmenliğini MUSTAFA ŞEVKI DOĞAN'IN yaptıgı 2014-2015 yıllarında yayınlanan GÜZEL KÖYLÜ dizisi reytingleri çok iyi olmasına rağmen bitirilmistir.Bu zor günlerde tekrari yayinlanan dizimiz izleyecilerin gönlünü yeniden fethetmis ve dizinin tekrar ayni kadro ile yeniden çekilmesi gündeme gelmistir. Sizlerden ricamiz dizinin yeniden çekilmesi için yapımcılara ve yönetmene teklif göturülmesidir.Izleyicilerin bu isteğini değerlendirip, gereğini yapacağınızı ümit eder, bu vesile ile sevgi ve saygılarımızı sunarız.En iyi dileklerimizle.

'2021 Güzel Köylü Yeniden Çekilsin..'

'2021 Güzel Köylü Yeniden Çekilsin..'