Diğer

Pes 2021 mobile geri gelsin

E football pes 21 serisini geri istiyoruz

Engelli İlayda Karagöte Yardım eli uzatın

Engelli ilayda karagöte yardım eli uzatın

İmzala

Seda sayan ayak rolü için!!

Seda sayan'in ayağı "ayak' rolünü istediği için imza kampanyası başlattım -papaz L

İSLAM 'A HAKARET EDİLEN ÜLKE KAHROL İSVEÇ

Onlara apaçık ayetlerimiz okunduğunda, bizimle karşılaşmayı ummayanlar: “Bundan başka bir Kur’ân getir ya da onu değiştir.” derler. De ki: “Onu keyfî olarak değiştirmem olacak şey değildir. Ben, ancak bana vahyedilene uyarım. Şüphesiz ki ben, Rabbime isyan ettiğim takdirde büyük günün azabından korkarım.” (Yûnus 15)Bu Kur’an Allah’tandır, başkası tarafından uydurulmuş değildir; o, kendisinden önceki kitapları (asıllarını) doğrulamakta ve konulmuş olan hükümleri açıklamaktadır; bunda kuşku yoktur, O âlemlerin rabbindendir.(Yûnus 37)Danimarkalı aşırı sağcı Sıkı Yön Partisi lideri Rasmus Paludan'ın dün Türkiye'nin Stockholm Büyükelçiliği önünde Kur'an-ı Kerim yakmasını.ŞİDDETLE KINIYORUM.GEREĞİ dünya nüfusunun 1,57 milyar LIK DİLİMİ İLE %23'ünü oluşturan. İSLAM TOPLULUĞU TARAFINDA ACİLEN YAPILMALIDIR.https://www.swedenabroad.se/tr/embassies/t%C3%BCrkiye-ankara/

Sami gruba alinmasin

Sami gruba alinmayacak

İmzala

Mopaş Bahçe Evler Sitesi Yönetim Değişikliği Hk.

Yönetim Değişikliği için tapu sahibi kat malikleri için imza topluluğu.

doğa kapatılsın

doğa kapatılsın işte

ARABAMA DOKUNMA

Son dönemlerde Modifiyeli Araçlar için cezai yaptırımlar ve denetimler gereksiz yere halkımızın cebine zarar ve yasal olmayan işlemlerdir. Yapılan modifikasyon malzelemer vergisi ödenen ve satılan kullanıcılar tarafından da uygulaması yapılan ürünlerdir Ancak burda otla samanı karıştırmamak lazım. Az bir kesimin yapmış olduğu hatalar tüm modifiye severleri zan altında bırakıyor ve bu nedenle yaptırımlar yapılıyor buna dur diyebiliriz.

Lokman Hekim Üniversitesi Yemekhane İyileştirilmesi

Lokman Hekim Üniversitesinde birçok öğrencinin yönetime şikayetlerini dile getirmesine rağmen hala porsiyonların az olması, yemek çeşitliğinin ve kalitesinin yeterli düzeyde olmaması ve bunlara ek olarak bir de yemeğe zam yapılması üzerine öğrenciler tarafından başlatılan imza kampanyasıdır. Kampanyanın amacı yemekhaneye karşı getirilen hiçbir düzenlemenin öğrenci yararına olmayışını göstermek ve öğrencilerin tepkisini dile getirmektir.

Emre Küçük’ü PLTR’den banlatmak

Emre Küçük denen şahsiyetin Premier League Türkiye grubunda bulunması bir rezilliktir. Gruptan atılması için imza kampanyası başlatıyorum.

İmzala

Ülker Makarneks stoklara yeniden gelsin!

Bir zamanların sevilen ürünü olan Ülker Makarneks insanlar tarafından çok beğenilirken beklenmedik bir şekilde kaldırıldı. Ülker kaldırılma nedenini "ürün yeterli ilgiyi görmedi" olarak açıkladı. Ancak ürünün geri gelmesini isteyen çok fazla kişi var. Eğer yeterli talep gelirse Ülker şansını deneyebilir. Eğer stoklara yeniden gelirse çok satma ve popülerleşme ihtimali yüksek. Sende Makarneks ürününü yeniden stoklarda görmek istiyorsan imza ver!

${ item.date }

${ item.name }