Diğer

ÇÇKÖ Çekirdek Çitleyen Kadınlar Örgütü

Dunyanin En Buyuk Istihbarat Servisi Olma Ozelligini Tasiyan Her Turlu Ortamda Dedikodunun Dibine Vuran Kadinlarimizin En Guclu Istihbarat Servisi Olma Ozelligini Tasimasi Nedeniyle Bu Orgutun Kurulmasi Adina Olusturdugum Imza Kampanyasina Desteklerinizi Beklerim..

İmzala

BTS ÜYELERİNİN AYRILMAMALARI İÇİN KAMPANYA DÜZENLİYORUZ LÜTFEN DESTEK VERİNİZ!

Bu kampanyaya destek vermenizi amacı BTS ÜYELERİNİN AYRILMAMASI veya daüılmamasıdır. LÜTFEN İMZAYA KATILINIZ. DESTEKLERİNİZİ BEKLİYORUZ. BÜTÜN A. R. M. Y'LERE SESLENİYORUM LÜTFEN İMZAYA KATILINIZ!

Bigalı Mehmet Çavuş Heykeli Bigaya Yakışır

Anadoludan gelenler için Çanakkalenin ilk giriş kapısı Bigaya Çanakkale Savaşlarının ilk kahramanı ve Mehmetçiğe ismini veren ''Bigalı Mehmet Çavuş un Heykeli dikilmeli'' diyorsan bu imzaya sende katıl.

İmzala

Berivan minaz için adalet istiyoruz en ağır şeklide ceza almasını istiyoruz

Henüz 21 yaşındaydi hayalleri vardı,umutları vardi,neydi suçu hiç birşey bütün hayallerını umutlarını tek başına savunmasızca sokak ortasinda ağzından tek kurşunla hayatina son vererek halâ "ben öldürdüm "diyecek kadar vicdansiz o cani.indirim almadan en ağır cezayı almasını istiyoruz. daha kaç tane genç kızlarımız gidecek.sessiz kalma bugün bize olan yarin size olabilir

Morgana nerf yemesin artık