Diğer

Mucit Hasan KUM’a sahip çıkılsın

Ülkemizde ne yazık ki bilim ve bilim adamları hep arka planda oluyor. Hasan Kum isimli emektar dayımız ise üretmeye gönül vermiş, gözünde ışık olan bir mucittir. Youtube hesabı olan dayımız yaptıklarını zaman zaman bizlere paylaşmaktadır ve çokça icadı çalınmaktadır. Dayımızın emeğininin karşılığını ona ulaştırmak boynumuzun borcu olmalıdır. Bu kampanyayla ilgili mecralara ulaşmayı ve emektar dayımızın sesi olmayı amaçlıyoruz. Lütfen siz de imzanızla bu kampanyaya destek olun ve dayımızın sesi olun.

Erzurum’un Hınıs ilçesi Muş’a bağlansın

Merhaba,Başlıkta da belirtildiği gibi bu kampanyanın ana hedefi ve amacı halihazırda Erzurum ilinin güney ilçelerinden bir olan Hınıs ilçesinin Muş iline bağlanması ile ilgiidir. Bilindiği üzere Hınıs ilçesi coğrafi yakınlık bakımından Erzurum’dan daha çok Muş’a yakındır. Hınıs’ın kendisinden çok daha uzak olan Erzurum’a bağlı olması günlük yaşamda bölge halkına büyük zorluklar yaratmaktadır. Örneğin Hınıs ilçesi ve köylerindeki hasta bireyler tamamen adli ve diğer nedenlerden dolayı kendilerine daha yakın olan Muş ilindeki hastahanelere gitmek yerine çok zor koşullarda tedavileri için Erzurum’a gidip gelmektedirler. Zor koşullarda yapılan bu seyahatler hem hastaya hemde hasta yakınlarına büyük zorluklar yaratmaktadır. Bununla birlikte ilçenin Erzurum’dan çok uzak mesafede olması Merkez’den kopuk bir ilişkiye neden olmakta ve dolayısıyla ilçe halkı Merkezden gelebilecek yardımlardan ve yatırımlardan tam olarak yararlanamamaktadır.Hınıs ilinde ve köylerinde yapılacak bir istatistik çalışmasında veya referandumda halkın büyük çoğunluğunun ilçenin Muş’a bağlanmasından taraf olacığı muhtemeldir.Aynı fikirde olan herkesin desteğiyle umarız bu kampanyayı başarılı bir şekilde yürüterek, gerekli sonuca ulaşacağımızı düşünüyoruz.Saygılarımızla,

Konga anahtar vermek

EN iyi Kong anahtarlı kongtur

Çalışmayan annelere destek

Ben çalışmayan bir anneyim yani sözde çalışmayan çünkü ev işi olarak hem temizlik hem aşçılık hem de çocuk bakıcılığı yapıyorum ve hiç bir ücret almıyorum . Ama çalişan anneler bakıcı için destek alıyor. Burdan tüm yetkililere ve aile bakanlığına sesleniyorum!Bir yardım yapılacaksa biz ev hanımlarına da yapılmalı , çalışıyor görünmemiz için bir mağaza da ya lokanta da ssk lı görunmemiz mi lazım. Benim gibi bu konu da mağdur ailelerden destek bekliyorum. Saygılar...

Converse X MBB Türkiye’ye gelsin

Millie Bobby Brown’un tasarladığı Converse X MBB koleksiyonun Türkiye’ye gelmesini istiyoruz!

Her Yerde Sen Bitmesin

Her yerde sen bitmesin final kararı yerine başka çözüm bulunsun

ghflujıvö

Her Yerde Sen FİNAL İtiraz Kararı

Her Yerde Senin FİNAL Kararına itiraz etme

İmzala

Üniversiteli işçiler statü değişikliği ile memur kadrolarına geçirilmek istiyoruz

Okullarda namaz izni

Çoğu okullarda öğretmenler veya müdürler öğrencilerin namaz kiomasina izin vermiyor. Bunun önüne geçip namaz kılan bir nesil istiyoruz

Ülkemde suriyeli istemiyorum

Devletlerinde savaş çıktı savaş bitti ama ülkelerine geri gitmiyor beleşcilik seviyolar

İmzala

Dershaneye giden öğrencilerin tam kart basması

Eminim benim gibi liseyi bitirip tekrardan sınava hazırlanmak için dershaneye giden bir çok kişi vardır ve sıkıntımız ortak olacaktır ki bu sıkıntımız tam kart basmak. Örnek verecek olursak benim oturduğum mahalle Bayraklı Osmangazi mahallesidir ve dershanem Konak'tadır ben yaklaşık haftanın 5 günü dershaneye gidiyorum haftasonları kütüphanede ders çalışmak içinde gitmek istiyorum fakat bunu maddiyata döktüğümüz de 180 tl yapıyor kardeşimle beraber 360 tl ediyor. Dershaneye giden öğrenciler neden tam kart basıyor? Lütfen çözünebilir birşeyler yapın. İstanbul Büyükşehir Belediyesi bir sene mezuna kalan öğrencilere bir seneye mahsus izin verilmiş İzmir de neden olmasın?

${ item.date }

${ item.name }