Diğer

İmzala

Dershaneye giden öğrencilerin tam kart basması

Eminim benim gibi liseyi bitirip tekrardan sınava hazırlanmak için dershaneye giden bir çok kişi vardır ve sıkıntımız ortak olacaktır ki bu sıkıntımız tam kart basmak. Örnek verecek olursak benim oturduğum mahalle Bayraklı Osmangazi mahallesidir ve dershanem Konak'tadır ben yaklaşık haftanın 5 günü dershaneye gidiyorum haftasonları kütüphanede ders çalışmak içinde gitmek istiyorum fakat bunu maddiyata döktüğümüz de 180 tl yapıyor kardeşimle beraber 360 tl ediyor. Dershaneye giden öğrenciler neden tam kart basıyor? Lütfen çözünebilir birşeyler yapın. İstanbul Büyükşehir Belediyesi bir sene mezuna kalan öğrencilere bir seneye mahsus izin verilmiş İzmir de neden olmasın?

Amasya öğrenci biletinin ucuzlatılması

Sevgili arkadaşlar amasyada öğrenciler için bir dert olan otobüs bileti sorununun birazda olsa önüne geçmeye çalışıyoruz. Sizlerinde desteğiyle birlikte inşallah öğrenci biletlerini ucuzlatmaya çalışacağız.

Idam

Idam çıksın artik çocuğa yaşlıya kadina tecavüz edene idam çıksın

Suriyelileri Ülkemizde İstemiyoruz

İdlib’de Olanlardan Sonra Kadını , Çocuğu , Genci Hiçbirini Ülkemizde Barındırmak İstemiyoruz !Neden mi ?1 - Başıboşluk , Kargaşa , Şiddet Ve Taciz Olaylarının Bir Çoğu Bu Şahıslar Yüzünden Çıkıyor2 - Ekmeğini Yedikleri Ülkenin Halkına , Hayvanına Ve En Önemlisi Cumhurbaşkanına Saygı Göstermiyorlar3 - Birçok Sahilleri , Sokakları Yahut Mahalleleri Kendilerine Mesken Edinip Diğer İkamet Eden Sakinleri Ve Sivilleri Korkutup Şiddet İle Tehdit Ediyorlar .Ve Bir Çok Daha Sayamayacağımız Nedenler Var .Devletimizin Ve Yetkililerin Bu İşe Bir Son Vermesi Gerektiğini Düşünüyoruz .

ARAS SKİN ALSINMI ALSINSA İMZALA

ARAS SKİN ALSINMI

İmzala

diccort kurucusu topraktame ol sun

dc de topraktame kurucu ol sun

LEGENTGAMİNG MİNECRAFTKURUCUSU ROLLÜ ALSINMI

MİNECRAFT ROLÜ

İmzala

BAŞKA EMİNE BULUTLAR OLMASIN !!!

Dünya çapında yaygınlaşan ve tüm toplumları derinden etkileyen bir konu haline gelen kadına şiddet, özellikle son yıllarda ülkemizde de sıklıkla gündem olmaktadır. Şiddet denilince ilk akla gelen kuşkusuz fiziki güç kullanımına dayalı kaba kuvvet olsa da gerçekte şiddeti sadece fiziki boyuta indirgemek mümkün değildir. Aslında kadına yönelik şiddet meselesi toplumun sadece bir kesimi ilgilendiriyor gibi görünse de bireylerin şiddet eğilimleri genel olarak bütün toplumla ilgili bir meseledir. Dün gece EMİNE BULUT haberi ile sarsıldı türkiye. O annenin ölmek istemiyorum sözü herkesi derinden üzdü. O çocuğun anne ölme demesi bile çok kötü. Başka EMİNE BULUTLAR olmasın diyorsan sende sadece 1 dakikanı ayırıp bize imza ver ❤. Lütfen bu kampanyayı yaylalım.#başkaeminebulutlarolmasın#

İmzala

Suçsuz yere öldürülen Aytaç balı nın katili için müebbet istiyoruz

Tavuk alma eğlencesinde hiç bir suçu olmadığı halde sallama diye tabir edilen aletle bıçaklayıp gencecik insanın canını alan katilin müebbet almasını istiyoruz lütfen destek verin