Medya

Yeşil Deniz Dizisi Yeniden Başlasın

7'den 70'e hepimizin severek izlediği dizinin sürpriz şekilde final yapmasına dizi tutkunu olan büyük bir kesim olarak çok üzüldük. Bel altı hiç bir sahnesi bulunmayan bu yüzden çocuklar tarafından bile rahatlıkla izlenebilen, doğallığı, saflığı, arkadaşlığı herşeyden öte insanlığı 90'lı yılların içerisinde bize en güzel şekilde yansıtan diziydi. Tekrarlarının defalarca izlenmesine rağmen izlemeye doyamadığımız dizinin tekrardan ekranlara dönmesini istiyoruz. Eğer sende Yeşil Deniz aşığıysan kampanyayı imzala destek ol. Birken milyon olalım ve bunu hep birlikte başaralım.

RTÜK STREAMİNG SİTELERİNE DOKUNMASIN

Arkadaşlar RTÜK bildidiğiniz üzere artık ; Netflix , Bluetv ve buna benzer streaming sitelerine'de karışacak ve filmlerdeki olan özgürlüğümüzü kısıtlayacaklar. Filmlerimizdeki aldığımız zevki televizyon'da yaptıkları gibi artık internetten'de elimizden alacaklar. Buna karşı çıkmak için imza toplayalım ve bu saçmalığa dur diyelim.

RTÜK NETFLİX'İ SAL

İmza toplayarak RTÜK'ün Netflix'e karışmasına hep beraber engel olalım. Lütfen destekleyin.

İmzala

Kacak Gelinleri Geri Döndürecegiz!

Kacak Gelinleri Geri Döndürmek İçin Destekcilere Teşekkür Ederim♡Twitterda tt olabilmek için desteklerinize ihtiyacım var kullanıci adım @berraxw bana mesaj atarsanız sizi tt grubumuza alabilirim bu sefer geri döndüreceğiz inanıyorum.Ntc medyaya;Telefon: +90 216 422 4360 (pbx)Fax: +90 216 422 4363Email: info@ntcmedya.comAdres: Beylerbeyi Mah. Eskiçınar Sk. No:7 Üsküdar/İstanbul

İmzala

Söz dizisi final olmasın diyenler

Söz dizisi final olmasın diyenler burdamı