Medya

İmzala

Arkadaş bulma sitelerinin erişimi engellensin

Türk aile yapısına uygun olmayan, fuhuş, lezbiyenlik, eşcinsellik barındıran, insanları aldatmaya iten kolayca üye olunan arkadaşlık sitelerine erişim engellensin.

Üvey Baba tekrar yayınlansın

Üvey Baba Flash Tv de yayınlanmaktaydı ve daha sonra farklı tv kanallarında yayınlanmaktaydi tekrardan üvey Baba dizisinin yayınlanmasını istiyoruz hepimiz istiyormuyuz

Gülçin Tunar YouTube

Gülçin Tunar YouTube kanalıma desteklerınızı beklıyorum güzel insanlar

İmzala

Aşk yeniden tekrar başlasın, Nilay Deniz, Buğra Gülsoy gibi isimler geri dönsün...

Aşk Yeniden Tekrar Başlasın tüm Aşk Yeniden dizisini sevenler için bu kampanyaa

Kimse Bilmez Final Olmasın

Atv dizisi olan Kimse Bilmez Final olsun istemiyoruz.

Yeşil Deniz Tekrar Başlasın

O Ege'nin 90 lı yıllarındaki saf temiz duygulu komik insanlarını anlatan Türkiye'nin en doğal dizilerinden biri olan Yeşil Deniz'i ekranlarda tekrar görmek istiyoruz bu adamlar dram la komediyi çok güzel harmanlanladilar #YeşilDenizTekrarBaşlasın destek olun...

İmzala

Bizler “Çağrı Merkezi Hizmetleri Bölümü” mezunları olarak KPSS ile devlet kadrolarına yerleştirilmemiz sadece 3499 kodu altındaki 112 Acil Çağrı Merkez’ lerine yapılabilmektedir, yani bu bölümün mezun öğrencilerinin devlette kadrolu bir iş sahibi olabilmesi sadece bir atama ile gerçekleşmektedir. 21.01. 2019 tarihinde İç işleri Bakanlığı Merkez teşkilatı ile 81 İl Valiliği 112 Acil Çağrı Merkezi Müdürlüklerine yapılan alimlar 3001 koduna sahip herhangi önlisans ve lisans bölümünden mezun olan öğrenciler de müdahil olmaktadır. Haliyle “Çağrı Merkezi Hizmetleri” mezunu öğrencilerin KPSS ile sahip oldukları tek kadroya atanma şansları da oldukça azalmaktadır. Mağduriyetimizin giderilmesini ve gereğinin yapılmasını arz ederiz.

İmzala

Intihar eden ve canice oldurulen insanlarin haberlerini okumak ve televizyonda gormek istemiyorum.

Kötü haberlerin kötü insanlara örnek olabilecegini dusunuyorum.Siyanur denilen maddeyi kimse bilmezken haberler sayesinde yayildi intihar,öldürme bunlarda dahil.Cocuklarimiza kotu ornek olabilir!

ADALA YARDIM

Sanırım olayın ciddiyetini kimse anlamıyor, insanların para kaynakları gidiyor.2 adet 100k üzeri youtube kanalı kapanan-hacklenen Adal'a yardım etmeliyiz.Ne kadar YouTuberları önemsemesenizde insanlar bu işten para kazanıyor lütfen #adalayardım haghstagini yayalım, YouTube yardımcı olmuyor ve onun yerine onları otomatik sisteme veriyor.(Caner Gök'ün tweetinden alıntıdır)

İmzala

Kaçak Gelinlerin Yeniden Başlaması (Tekrardan ekrana getirmek)

Kaçak Gelinler ekibi çok guzel bir dizi çıkardınız ama arkasında durmadınız, çizgi film izleyecek yaştaydım ama ben kaçak gelinler izliyordum hem diziye çok güvenmiştim hemde fanların arkasında ekibin arkasında durduguna inanıyordum, ekip arkasında değilmiş maalesef.Biz fan kitlesi olarak dizinin arkasındayız ve birçok kez binlerce kişi olarak toplandık ama yanıtsız kaldık tekrar bir aradayız ve ses getirip başlamasını her şeyden çok istiyoruz!  #bizistesekyaparız #kacakgelinlergerigelsin#kaçakgelinleriözledik  BİNLERCE HAYAL KIRIKLIĞI YAŞAYAN İNSAN VAR. YENIDEN BAŞLAYACAĞINA DAİR VİDEO YAYINLADINIZ AMA BAŞLAMADI.BİZİ SÜREKLİ HAYAL KIRIKLIĞINA YAŞATTINIZ.EN AZINDAN İYİ BIR SON, BİR FİLM, BİR DİZİ (herkesin tercihi dizi olarak yeniden başlaması) OLARAK YENİDEN BAŞLAMASINI BİZ FANLAR OLARAK BİNLERCE KİŞİ İSTİYORUZUMARIM KAMPANYAMIZ SES GETİRİR 5 YIL GEÇSE BİLE BİZ BURDAYIZ

KOCAELİ'DE RADYO FESTİVALİ YAPILSIN

Bu kampayayı başlatan kişi yaklaşık 5 yıldır radyo ve radyo programcılarına gönül vermiş biridir. Kocaeli'de yaşayan bir vatandaş olarak, Radyo'nun gücünü ve etkisini anlatmak amacıyla ilimizde 2019 yılının Eylül veya Eklim aylarında bir radyo festivali yapılmasını istiyoruz. Türkiye'nin önde gelen ulusal radyolarıyla geçtiğimiz yıl kullanıma açılan Kocaeli Kent Meydanı'nda yapılmasını istediğimiz Radyo Festivali'nde canlı yayınların yanı sıra İzmit Süleyman Demirel Kültür Merkezi'nde radyo programcıları ile söyleşi yapılmasını Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Sn. Tahir Büyükakın ve İzmit Belediye Başkanı sayın Fatma Kaplan Hürriyet'ten talep etmekteyiz. Her yıl 1 hafta veya 5 gün boyunca yapılmasını istediğimiz festivalin günde 3 veya 4 radyonun davet edilmesi ve radyo programcılarının Kent Meydanı'nda canlı yayın yapmasını Belediye Başkanları ve yöneticilerinden beklemekteyiz.

İmzala

Toprağın yetkisi araskanak'a geçsin mi

AAğla toprak

${ item.date }