Medya

İmzala

Intihar eden ve canice oldurulen insanlarin haberlerini okumak ve televizyonda gormek istemiyorum.

Kötü haberlerin kötü insanlara örnek olabilecegini dusunuyorum.Siyanur denilen maddeyi kimse bilmezken haberler sayesinde yayildi intihar,öldürme bunlarda dahil.Cocuklarimiza kotu ornek olabilir!

ADALA YARDIM

Sanırım olayın ciddiyetini kimse anlamıyor, insanların para kaynakları gidiyor.2 adet 100k üzeri youtube kanalı kapanan-hacklenen Adal'a yardım etmeliyiz.Ne kadar YouTuberları önemsemesenizde insanlar bu işten para kazanıyor lütfen #adalayardım haghstagini yayalım, YouTube yardımcı olmuyor ve onun yerine onları otomatik sisteme veriyor.(Caner Gök'ün tweetinden alıntıdır)

İmzala

Kaçak Gelinlerin Yeniden Başlaması (Tekrardan ekrana getirmek)

Kaçak Gelinler ekibi çok guzel bir dizi çıkardınız ama arkasında durmadınız, çizgi film izleyecek yaştaydım ama ben kaçak gelinler izliyordum hem diziye çok güvenmiştim hemde fanların arkasında ekibin arkasında durduguna inanıyordum, ekip arkasında değilmiş maalesef.Biz fan kitlesi olarak dizinin arkasındayız ve birçok kez binlerce kişi olarak toplandık ama yanıtsız kaldık tekrar bir aradayız ve ses getirip başlamasını her şeyden çok istiyoruz!  #bizistesekyaparız #kacakgelinlergerigelsin#kaçakgelinleriözledik  BİNLERCE HAYAL KIRIKLIĞI YAŞAYAN İNSAN VAR. YENIDEN BAŞLAYACAĞINA DAİR VİDEO YAYINLADINIZ AMA BAŞLAMADI.BİZİ SÜREKLİ HAYAL KIRIKLIĞINA YAŞATTINIZ.EN AZINDAN İYİ BIR SON, BİR FİLM, BİR DİZİ (herkesin tercihi dizi olarak yeniden başlaması) OLARAK YENİDEN BAŞLAMASINI BİZ FANLAR OLARAK BİNLERCE KİŞİ İSTİYORUZUMARIM KAMPANYAMIZ SES GETİRİR 5 YIL GEÇSE BİLE BİZ BURDAYIZ

KOCAELİ'DE RADYO FESTİVALİ YAPILSIN

Bu kampayayı başlatan kişi yaklaşık 5 yıldır radyo ve radyo programcılarına gönül vermiş biridir. Kocaeli'de yaşayan bir vatandaş olarak, Radyo'nun gücünü ve etkisini anlatmak amacıyla ilimizde 2019 yılının Eylül veya Eklim aylarında bir radyo festivali yapılmasını istiyoruz. Türkiye'nin önde gelen ulusal radyolarıyla geçtiğimiz yıl kullanıma açılan Kocaeli Kent Meydanı'nda yapılmasını istediğimiz Radyo Festivali'nde canlı yayınların yanı sıra İzmit Süleyman Demirel Kültür Merkezi'nde radyo programcıları ile söyleşi yapılmasını Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Sn. Tahir Büyükakın ve İzmit Belediye Başkanı sayın Fatma Kaplan Hürriyet'ten talep etmekteyiz. Her yıl 1 hafta veya 5 gün boyunca yapılmasını istediğimiz festivalin günde 3 veya 4 radyonun davet edilmesi ve radyo programcılarının Kent Meydanı'nda canlı yayın yapmasını Belediye Başkanları ve yöneticilerinden beklemekteyiz.

İmzala

Toprağın yetkisi araskanak'a geçsin mi

AAğla toprak

Yeşil Deniz Dizisi Yeniden Başlasın

7'den 70'e hepimizin severek izlediği dizinin sürpriz şekilde final yapmasına dizi tutkunu olan büyük bir kesim olarak çok üzüldük. Bel altı hiç bir sahnesi bulunmayan bu yüzden çocuklar tarafından bile rahatlıkla izlenebilen, doğallığı, saflığı, arkadaşlığı herşeyden öte insanlığı 90'lı yılların içerisinde bize en güzel şekilde yansıtan diziydi. Tekrarlarının defalarca izlenmesine rağmen izlemeye doyamadığımız dizinin tekrardan ekranlara dönmesini istiyoruz. Eğer sende Yeşil Deniz aşığıysan kampanyayı imzala destek ol. Birken milyon olalım ve bunu hep birlikte başaralım.

RTÜK STREAMİNG SİTELERİNE DOKUNMASIN

Arkadaşlar RTÜK bildidiğiniz üzere artık ; Netflix , Bluetv ve buna benzer streaming sitelerine'de karışacak ve filmlerdeki olan özgürlüğümüzü kısıtlayacaklar. Filmlerimizdeki aldığımız zevki televizyon'da yaptıkları gibi artık internetten'de elimizden alacaklar. Buna karşı çıkmak için imza toplayalım ve bu saçmalığa dur diyelim.

RTÜK NETFLİX'İ SAL

İmza toplayarak RTÜK'ün Netflix'e karışmasına hep beraber engel olalım. Lütfen destekleyin.

İmzala

Kacak Gelinleri Geri Döndürecegiz!

Kacak Gelinleri Geri Döndürmek İçin Destekcilere Teşekkür Ederim♡Twitterda tt olabilmek için desteklerinize ihtiyacım var kullanıci adım @berraxw bana mesaj atarsanız sizi tt grubumuza alabilirim bu sefer geri döndüreceğiz inanıyorum.Ntc medyaya;Telefon: +90 216 422 4360 (pbx)Fax: +90 216 422 4363Email: info@ntcmedya.comAdres: Beylerbeyi Mah. Eskiçınar Sk. No:7 Üsküdar/İstanbul

İmzala

Söz dizisi final olmasın diyenler

Söz dizisi final olmasın diyenler burdamı