Eğitim

İmzala

Okullardaki kantinlerdeki bütün ürünlerin kaldırılıp yerine insanı doyurmayan yiyecekler satılması

Bu imza kampanyasında amacım çocukların iyiliği için ürünlerin değiştirilmemesini sağlamak

İmzala

Patoloji laboratuvar teknikeri kadro sayısı artsın

Patoloji laboratuvarlarında sadece patoloji mezunu olanların çalışmasını istiyoruz kadro istiyoruz

KİTAPLAR ÇOK PAHALI

Kitapların fiyatı çok pahalı,alamıyoruz fakat mecburuz iyi bir gelecek için kaliteli kitap kullanmaya.Ama kitaplar bu kadar pahalıyken kitap almayı sınırlandırıyoruz böyle olmasını istemiyoruz.Durumu olan var olmayan var,parası olmayan var her çeşit öğrenciler var bundan şikayetçiyiz.Öğrenciyiz kimse bize yardım ettmiyor devletten bu yardımı istiyoruz lütfen kitaplar ucuzlasın.Anneler,babalar,abiler,ablalar vs.herkes destek olabilir mi bize ? Sesimizi duyacak birine ihtiyacimiz var!

YARDIMCI DEGİL HEMSİRE OLUCAZ

Hemşire yardımcısı değil hemşire olucaktik soz aldik

Modern Eğitim Sistemi

Bu sistem ile öğrencilerin yatkın olduğu ve başardığı derslerin doğrultusunda kazanacağı bölümler olacaktır ve öğrenci daha rahat iş sahibi olabilecek ve ülkenin cehalet kavramı az da olsa son bulmaya serzeniş gösterecektir.

İmzala

Eğitimde daha ileri seviyeye gitmek için karma eğitime karşıyız

SİVEREK MA'RUF ILIM VE HİZMET DERNEGI

İmzala

Nigde sabanci kiz yurdu kapatilmasin!

Niğde sabancı kız yurdu hem zübeyde hanım sağlık meslek yuksekokuluna hemde staj gördüğümüz hastanemize yakın olmasıyla çok güzel bi yer. Maddi anlamda ailemize de yardımcı. Şuan kapatılma ihtimali ile gündemde. Biz öğrenciler ve veliler bunun olmamasini devam etmesini istiyoruz. Lütfen gerekli yerlere söyleyip bunu önleyelim. Şimdiden herkese teşekkürler.

Uzay Merkezi

Türk gençliği olarak uzay hakkında araştırmalar yapabileceğimiz,fikirler üretebileceğimiz bir uzay merkezi kurulmasını istiyoruz.

Uzay Araştırma Merkezi

Türkiye Cumhuriyeti uzay hakkında vatandaşlarının araştırmalar yapabileceği,fikirlerini özgürce paylaşabileceği,fikirlerini geliştirebileceği,iş insanlarıyla paylaşarak devlet sermayesine de katkıda bulunabileceği bir uzay araştırma merkezi kurulmasını istiyoruz.

Muhasebe ve finansman ogretmenliginde 2. Oncelik haksizligi

Muhasebe ve finansman öğretmenliği bolumu 2009 yılında kapatıldı. İİBF öğrenci ve ve mezunları olarak formasyon alarak ogretmen olma hayalimize kavuşmak isterken karşımıza 2. Öncelik haksızlığı çıkıyor. Sınavdan 100 tam puan alsak bile öncelik probleminden dolayı atanamiuoruz. Ayrılan kontenjan sayıları ise durumun adaletsizlihini bir kez daha ortaya koyuyor. 8 kişi 6kisi alim yapılıyor bu bölümden 2. Önceliğin kaldırılmasını ve adil yarış hakkının getirilmesini istiyoruz.

Lgs A kitapçığı Türkçe 7. Soru İtirazı

1 Haziran günü gerçekleştirilen LGS sınavı, A kitapçığı, Türkçe 7. Soruda bir hata mevcuttur.  Soruda A şıkkında tanınmış markalarda yeni tasarım genişlik, keskin çizgiler kaza önlemede, göz alıcı renkler ise - özellikle beyaz renk güneş ışığını bol alan, sıcak yerlerde aracı korumada etkin bir rol üstlendiği için müşteriye fayda sağlamaktadır. Ayrıca soruda tanımlanan miyopluk uzağı net görememektir. Ama A şıkkında bahsedilen özellikler tamamen gelecek vadeden yeniliklerdir. B şıkkında bahsedilen nitelikler ise tamamen üründen çok hizmet nitelikli olup her kargonun asli görevidir. Ayrıca yeni bir tasarımdan bahsedilmediği için yeni bir ürün ortaya konmamaktadır. Bu yüzden cevabın B şıkkı olması gerekir. Soruda A şıkkında tanınmış markalarda yeni tasarım genişlik, keskin çizgiler kaza önlemede, göz alıcı renkler ise - özellikle beyaz renk güneş ışığını bol alan, sıcak yerlerde aracı korumada etkin bir rol üstlendiği için müşteriye fayda sağlamaktadır. Ayrıca soruda tanımlanan miyopluk uzağı net görememektir. Ama A şıkkında bahsedilen özellikler tamamen gelecek vadeden yeniliklerdir. B şıkkında bahsedilen nitelikler ise tamamen üründen çok hizmet nitelikli olup her kargonun asli görevidir. Ayrıca yeni bir tasarımdan bahsedilmediği için yeni bir ürün ortaya konmamaktadır. Bu yüzden cevabın B şıkkı olması gerekir.

${ item.date }

${ item.name }