Eğitim

İmzala

Staj tek Dönem olsun eşitlik istiyoruz!!!

Akdeniz Üniversitesi hali hazırda okuyanlar için 2. Dönem Pedagojik Formasyon Stajı Kaldırılsın imza kampanyası

İmzala

Dicle Üniversitesi Pedagojik Formasyon Eğitimi Alan Öğrencilerin 2. Dönem Staj Uygulaması Kaldırılsın

2022-2023 eğitim-öğretim yılı içerisinde Dicle Üniversitesinde Pedagojik Formasyon Eğitimi alanlar olarak her hafta zorunlu öğretmenlik uygulaması(staj) için ortalama 6 saat gidip gelmekteyiz.Ulaşım fiyatları çok artmış olup bu durum bizi maddi ve manevi olarak çok zorlamaktadır.YÖK 03.01.2023 tarihinde yeni mevzuatı açıkladı. Pedagojik Formasyon Eğitimine yeni başlayacak öğrenciler için Öğretmenlik Uygulaması(staj) dersi sadece bir dönem alınmakta olup ders kredileri toplam 40 akts’ olduğu belirtildi. Pedagojik Formasyon Eğitimine devam etmekte olan bizler için ise 60 akts olarak kaldı. Aynı içerik ve amaca uygun olan Pedagojik Formasyon Sertifika Programı neden bizler için daha zor şartlarda olmaktadır?Anayasamızın 10. Maddesi olan eşitlik ilkesine uyulmasını ve Pedagojik Formasyona devam eden bizler için 2. Dönem Öğretmenlik Uygulaması(staj) dersinin kaldırılmasını veya yerine teori dersinin getirilmesini talep etmekteyiz.

İmzala

Halihazırda formasyon okuyanlar eşitlik istiyoruz

2022-2023 eğitim-öğretim yılı Pedagojik Formasyon eğitimi alanlar olarak her hafta zorunlu öğretmenlik uygulaması(staj) için 5 saat gidip gelmekteyiz. Ulaşım fiyatları çok artmış olup bu durum bizi maddi manevi çok zorlamaktadır.YÖK 03.01.2023 tarihinde yeni mevzuatı açıkladı. Pedagojik Formasyon Eğitimine yeni başlayacak öğrenciler için Öğretmenlik Uygulaması(staj) dersi sadece bir dönem alınmakta olup ders kredileri toplam 40 akts’ olduğu belirtildi. Pedagojik Formasyon Eğitimine devam etmekte olan bizler için ise 60 akts olarak kaldı. Aynı içerik ve amaca uygun olan Pedagojik Formasyon Sertifika Programı neden bizler için daha zor şartlarda olmaktadır?Anayasamızın 10. Maddesi olan eşitlik ilkesine uyumasını ve Pedagojik Formasyona devam eden bizler için 2. Dönem Öğretmenlik Uygulaması(staj) dersinin kaldırılmasını istiyoruz.

İmzala

ANKARA GAZİ ÜNİVERSİTESİNDE PEDAGOJİK FORMASYON İÇİN EĞİTİM ALAN ÖĞRENCİLERİN 2. DÖNEM UYGULAMA STAJI KALDIRILSIN

2022-2023 eğitim-öğretim yılı içerisinde Ankara Gazi Üniversitesinde Pedagojik Formasyon eğitimi alanlar olarak her hafta zorunlu öğretmenlik uygulaması(staj) için 6 saat gidip gelmekteyiz. Ulaşım fiyatları çok artmış olup bu durum bizi maddi manevi çok zorlamaktadır.YÖK 03.01.2023 tarihinde yeni mevzuatı açıkladı. Pedagojik Formasyon Eğitimine yeni başlayacak öğrenciler için Öğretmenlik Uygulaması(staj) dersi sadece bir dönem alınmakta olup ders kredileri toplam 40 akts’ olduğu belirtildi. Pedagojik Formasyon Eğitimine devam etmekte olan bizler için ise 60 akts olarak kaldı. Aynı içerik ve amaca uygun olan Pedagojik Formasyon Sertifika Programı neden bizler için daha zor şartlarda olmaktadır?Anayasamızın 10. Maddesi olan eşitlik ilkesine uyumasını ve Pedagojik Formasyona devam eden bizler için 2. Dönem Öğretmenlik Uygulaması(staj) dersinin kaldırılmasını veya yerine teori dersinin getirilmesini talep etmekteyiz.

Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi 2. Dönem Staj Kaldırılsın

2022-2023 eğitim-öğretim yılı içerisinde Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesinde Pedagojik Formasyon eğitimi alanlar olarak her hafta zorunlu öğretmenlik uygulaması(staj) için 5 saat gidip gelmekteyiz. Ulaşım fiyatları çok artmış olup bu durum bizi maddi manevi çok zorlamaktadır.YÖK 03.01.2023 tarihinde yeni mevzuatı açıkladı. Pedagojik Formasyon Eğitimine yeni başlayacak öğrenciler için Öğretmenlik Uygulaması(staj) dersi sadece bir dönem alınmakta olup ders kredileri toplam 40 akts’ olduğu belirtildi. Pedagojik Formasyon Eğitimine devam etmekte olan bizler için ise 60 akts olarak kaldı. Aynı içerik ve amaca uygun olan Pedagojik Formasyon Sertifika Programı neden bizler için daha zor şartlarda olmaktadır?Anayasamızın 10. Maddesi olan eşitlik ilkesine uyumasını ve Pedagojik Formasyona devam eden bizler için 2. Dönem Öğretmenlik Uygulaması(staj) dersinin kaldırılmasını veya yerine teori dersinin getirilmesini talep etmekteyiz.

İmzala

Edirne Trakya Üniversitesinde hali hazırda okuyanlar için 2. Dönem Pedagojik Formasyon Stajı Kaldırılsın

2022-2023 eğitim-öğretim yılı içerisinde Trakya Üniversitesinde Pedagojik Formasyon eğitimi alanlar olarak her hafta zorunlu öğretmenlik uygulaması(staj) için 6 saat gidip gelmekteyiz. Ulaşım fiyatları çok artmış olup bu durum bizi maddi manevi çok zorlamaktadır.YÖK 03.01.2023 tarihinde yeni mevzuatı açıkladı. Pedagojik Formasyon Eğitimine yeni başlayacak öğrenciler için Öğretmenlik Uygulaması(staj) dersi sadece bir dönem alınmakta olup ders kredileri toplam 40 akts’ olduğu belirtildi. Pedagojik Formasyon Eğitimine devam etmekte olan bizler için ise 60 akts olarak kaldı. Aynı içerik ve amaca uygun olan Pedagojik Formasyon Sertifika Programı neden bizler için daha zor şartlarda olmaktadır?Anayasamızın 10. Maddesi olan eşitlik ilkesine uyumasını ve Pedagojik Formasyona devam eden bizler için 2. Dönem Öğretmenlik Uygulaması(staj) dersinin kaldırılmasını veya yerine teori dersinin getirilmesini talep etmekteyiz.

Ahi Evran Üniversitesinde 2. Dönem staj uygulamasının kalkmasını talep ediyoruz

Pedagojik Formasyon Eğitiminde 2. Dönem staj kalksınHer hafta zorunlu il dışından gidip gelerek maddi manevi olarak çok yoruldum. Benim gibi binlerce öğrenci var bize destek olmak için imzanı bekliyoruz.

Anadolu Üniversitesi Staj Tek Dönem Olsun

Anadolu Üniversitesi'nden formasyon alanlar olarak yeni çıkan yönetmelikle birlikte mağdur oluyoruz. Saatler süren günübirlik yolculuklar yapıp, evimize çok geç saatlerde dönüyoruz. Üstelik değişen  yönetmelikle staj tek dönem ve dersler uzaktan yapılabilirken, biz bu haklardan, özellikle staj uygulamasının tek döneme düşürülmesinden yararlanamıyoruz.Birlikten kuvvet doğar , birleşip, isteklerimizi bir de bu yoldan dile getirmeliyiz.

İmzala

Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi'nde 2. Dönem Pedagojik Formasyon Staj Kaldırılsın @ibuajanda

İmzala

Engelli Arda Kardesimize Selam Ver Dostum:)

33085800210 ARDA UÇAR 12.3.2009 İSTANBUL KARTAL FÜLYA 40249446610 ALİ 10979416580 TR "message": "Ajex API Services", "Ikametgah": "YAKACIK YENİ MAH. YAKAKENT CAD. YAKAKENT SITESI AÇELYA APT 24A 24 KARTAL 34", "VergiNo": "8831100738", "AdSoyad": "ARDA UÇAR", "DogumYeri": "KARTAL - İSTANBUL"5538510667 5537727574 5438495491 5070631233

Zenci Yavuz:D

Engelli Yavuz Kardeşimize Selam Ver!

${ item.date }

${ item.name }