Eğitim

İmzala

İKİNCİ ÖNCELİK KALKSIN.ADALET İSTİYORUZ.

Ibf mezunlarina adalet istiyorum

YKS Ücreti Zammına HAYIR

Zaten sınav endişesi varken üzerine bir de sınav ücreti endişesi! Teşekkürler ÖSYM! ücretleri yazarsınDurumu iyi olsun, kötü olsun ne fark eder. Hiç kimsenin öğrencilerin sırtından bu kadar para kazanma hakkı yok. Bizler istediğiniz zaman içinden para alabileceğiniz bir KUMBARA değiliz!

Doktor Şerafettin Tombuloğlu Anadolu Lisesi Yıkılmasın

Lisemizin yıkılmasını istemiyorum.

Dr.Şerafettin Tombuloğlu Anadolu Lisesi YIKILMASIN

Okulumuz Dr. Şerafettin Tombuloğlu Anadolu Lisesi yıkılıp yerine Belediye'nin otoparkı yapılacaktır.Biz eğitimimize Dr.Şerafettin Tombuloğlu Anadolu Lisesinde devam etmek istiyoruz, yıkılmasını istemiyoruz. @06Ramazasimsek @ziyaselcuk

İmzala

Erol Türker ilkokulunun Tam gün eğitim vermesini İstiyoruz.

İstanbul ili,Pendik ilçesi,Harmandere mahallesine bir ilkokul istiyoruz.Mahallemizde Erol Türker ilkokulu ve ortaokulu ikili eğitim sistemiyle eğitim vermektedir.Çocuklarımızın tam gün eğitim almaları ,ancak mahallemize yeni bir okul binası yapılmasıyla mumkundür.  Mahallemizin bir ilkokul eksikliği var.Mahallemizi daha güzel ve yaşanabilir bir semt haline getirebilmek için ikili eğitim sisteminden kurtulup, tam gün eğitim sistemine geçilmesini istiyoruz.Okulumuzun tam gün eğitim vermesini istiyoruz.Kampanyamıza destek veren herkese çok teşekkür ederim.

Tətilin uzadılması

21 yanvar başlayacaq olan dərslərin daha uzaq bir tarixə keçirilməsinə,tətilin uzadılmasına razısınızmı?

Dərslərin Başlama Tarixi

Dərslərin Başlama tarixi

İmzala

Otizmli bireylerin topluma entegre edilmesi

Otizmli öğrencilerin diğer öğrenciler ile aynı sınıfta ve eşit eğitim almasını sağlamak. Çünkü eğitim onların en temel hakkı ve kimse bundan onları mahrum bırakamaz.

İmzala

2019-2023 xaricdə doktorantura təhsili ilə bağlı dövlət programının son müraciət tarixi bir həftə uzadılaraq 17 yanvar tarixinə keçirilsin.

2019-2023 Xaricdə doktorantura təhsili ilə bağlı dövlət proqramının son müraciət tarixi 10 yanvar 2020-ci ildir. Lakin əksər universitetlər bahar dönəmi üçün yekun nəticələri yanvarın 20- sinə kimə açıqlamaqdadır. Bu baxımdan bu programda iştirak etmək istəyən bir çox tələbələr universitetlərdən qəbul məktubunu yanvarın 10-u tarixindən sadecə 5 veya 6 gün gec almaqla dövlət programına müraciət etmə imkanını qaçırmış olacaqlar. Bu səbəbdən dolayı dövlət programına müraciət tarixinin son günü ilə universitetlərin bahar dönəmi üçün yekun qəbul nəticələrini elan etdiyi ortalama zaman dilimi üst üstə düşərsə bu tələbələr üçün daha məqsədəuyğun olacaqdır. Bu baxımdan dövlət proqramının müraciət tarixinin müddətinin ortalama olaraq bir həftə uzadılmasını xahiş edirik.

İmzala

Dumlupınar uni akademik takvim değişikliği

Akademik takvim değişikliği

${ item.date }