Eğitim

06.04.2019 13:55

KPSS kavurucu sıcaklarda yapılmasın. Eylül,Ekim ayına alınsın.!! @Ösym

KPSS sinavi kavurucu sıcaklarda yapılmamalıdır. İnsani biyolojik dengenin en alt seviyesinde olduğumuz yaz ikliminde değil sınav sorularını okumak anca yaşamaya çalışıyoruz. Soruları okurken sular içinde, hararetle savaşarak 1 kere de anlayamıyoruz. Madem ki atamalar Şubat'ta yapılıyor Kpss sınavını daha makul bir tarihe erteleyebiliriz . Ekim vb.. Çalışmak için de vaktimiz artar. Gereginin yapılmasını arz ederiz. Saygilarla.

27.03.2019 03:15

12.SINIF DEVAMSIZLIK AFFI 2019 İMZA KAMPANYASI @tcmeb #devamsızlıkaffı

Üniversite sınavına tempolu şekilde çalışmamızdan dolayı bir çoğumuz okula devamlılık getiremedik bu senede af çıkmasını istiyoruz başarılıyız da bir senemiz boşa gitmesin rica ediyorum.

09.02.2019 11:50

EMEĞE SAYGI

Beden eğitimi ve spor yuksekokulunun herhangı bir bölümünden(antrenörlük  spor yöneticiliği ve öğretmenlik bölümü) 4 yıl örgün eğitim alıp mezun olan ya da bu bölümlerde henüz okumakta olan öğrenciler lisans eğitimi boyunca meslekleriyle ilgili gerekli olan donanımı elde etmeye çalışmışlardır. Kendilerini yeterli bulamadıkları alanlarda federasyonlardan belge almaktadırlar.    Bu süreçlerde yıllarını harcayan kişiler dışında, federasyonlarca basvuru sartı olan ortaokul ve lise mezunları gibi lisans eğitimi düzeyinde olmayan kişilerin kısa bir sürede antrenör vasfına sahip olması maddi ve manevi olarak içler acısı bir durum içermektedir.   Federasyonlar tarafından yada bu konuyu ticarete döküp para kazanacağım diye insanlarının sağlıklıklarını tehdit edici firmaların yetkilerinin kısıtlanması, eğitim düzeylerinin alanları dışındaki şahıslara eğitim ve antrenörlük belgesi verilmemesi için bir imza kampanyası oluşturdum.    DESTEK BEKLİYORUM.

20000

${ item.date }