İnsan Hakları

İmzala

Taciz ve tecavüzün cezası idam olsun

selenmcavoy hesap bilmem nesi

e hesap açtırcaz sonraa mutlu olcak öyle iişte-fyz

Netflix Cuties filmi kaldırılsın

İmzala

ASKERLERİMİZİN PANDEMİ DOLAYISIYLA KULLANMADIĞI ÇARŞI İZİNLERİ VE EV İZİNLERİNİN ŞAFAKLARINDAN DÜŞMESİ İÇİN LÜTFEN DESTEK OLALIM

Askerlik

İnsan hakları

İmzala

Gaziantep TOKİ renkli evler haksız aidat soygunu(Emlak Ofis)

Haziran aynın başlarında taşındığımız Beykent TOKİ renkli evlerde hiç bir hizmet alamadan her ay gereksiz bir şekilde 130 TL aidat ödemekteyiz tek icraatları taşındıktan bir buçuk ay sonra çöp toplamak olan emlak ofis bu aidatı her şekilde ödemek zorunda olduğumuzu belirterek aidatları aksatmamamız gerektiğini söylüyor fakat çimlerin ve ağaçların sulanmadığı için kuruduğunu asansörlerin 4 ay geçmesine rağmen çalışmadığını bina temizliğinin binada oturan haneler tarafından yapıldığını belirtmemize rağmen gereğinin yapılmaması ve artık insanların bu haksız kazanç karşısında tehammül lerinin kalmaması sonucu sizlerden bu soyguna dur demenizi rica ediyoruz.

Nurbari mircihan için adalet

Daha önce birçok benzeri suçtan şikayet edilmiş uyuşturucu bağımlısı abisi tarafından boğazı kesilerek öldürülen Nurbari Mircihan için adalet istiyoruz!! Aynı suçtan şikayet edilmesine rağmen serbest bırakılan bu caninin müebbet hapis yatmasını istiyoruz.

EVE GEÇ GİTTİĞİ İÇİN KOCASINDAN DAYAK YİYEN ALİ YE YARDIM KAMPANYASI

Ali K(25)..Bir zamanlar kar yağan Erzurumun bağrından kopup Kapitalizmin köpeği olmuş olan İstanbula sürüklendi. Mesai saatleri 08:00-17:00 arasında olan bu küçük dadaş mesai saati dolduğu gibi çoluğu çombalağı bekliyor diye koşarak eve gidiyor.Aliye özgürlük....Free ALiiii...

Doğu Türkistan'a Ses Ol

Çin'in Doğu Türkistan'lı soydaşlarımıza, kardeşlerimize yaptığı insanlık dışı zulme ve soykırıma dur de!!

judgement klan simgesi değişsin

boktan klan simgesi değişsin pls

${ item.date }

${ item.name }