İnsan Hakları

Aras Kargo KAPATILSIN

verdiğimiz kargoların bir an önce elimize ulaşması. Firmaların bu tarz boş şirketlerle anlaşmaması. Aras Kargonun yerini müşterilerine insan gibi davranan firmalar alması. Aras kargoyu KAPATMAK.

İmzala

#E.Y.T. hakkımızı almak için kampanya başlatıldı

İmzala

açık alanda menemenin çatalla yenilmesi yasak olsun

geçen gün ağrı dağına çıkarken 4 tane şişman atletli ve bıyıklı dayı gördüm ( çok korkunçtular ) ağrı dağın eteğinde uçan güvercinli menemen yaptıklarını gördüm. Ve açıkcası yanlarına gitmeye korktuğum için ağrı dağına saklanıp onları gizlice izledim. menemeni bir güzel yaptılar hiçbir malzemesini eksik etmeden .Sonra sofrayı kurdular ve 4 tane porselen tabak çıkardılar çok şaşırmıştım . noktalar nie boşluktan sonra geliyor sormayın ve noktadan sonra neden küçük harfle başlıyorum onu hiç sormayın. menemeni tabağa koymuştular. busefer daha da şaşırmıştım . çünkü uçan güvercine tabak çıkarmamışlardılardı .en güçlü şişman atletli ve bıyıklı dayı soğan alıp yanındaki kayaya yerleştirip hunharca tek yumrukta soğanın canını almıştı ve hiçbir şey olmamış gibi 4 şişman atletli ve bıyıklı dayı da gülüyordu ve ağrı dağın eteğinde uçan güvercinde hunharca gaklıyordu çok şaşkın bir şekilde güvercine baktım güvercin gaklıyordu . en güçlü şişman atletli ve bıyıklı dayı canını aldığı soğanı 4 eşit parçada diğer dayılara dağıttı . ve hepsi biranda kahvaltı çatallarını ellerine alıp havayya kaldırdılardılardı 3 parmakla tutup menemene daldırdılar . ve nazikçe ağızlarına götürdüler bu olayı görünce utancımdan ağrı dağının eteğine girdim . buraya ailesiyle gelenler var !!! bu durumu görse o ailenin çocukları çok büyük sıkıntılar yaşayabilir lütfen bu kampanyaya destek olun

İmzala

Ekipmansız motorsiklet kullanan kişilere ve isletmelere ciddi ceza uygulaması evlere ateş düşmesin

Ekipmansız MOTORSİKLET kullananlara ve işletmelere ciddi ceza yaptırımı uygulansın EVLERE ATEŞ DÜSMESİN

İmzala

Kadına şiddete hayır, idam istiyoruz.

Kadınlara yapılan şiddet cinsel istismar taciz vb. Olayları kınıyorum

Zehra Çetin tutuksuz Yargılansın

Anne Zehara Çetin ihraç bir öğretmen. Bakıma muhtaç Yusuf Halis 4 yaşında. Otizimli ve epilepsi hastası bir çocuk . Özel bakıma ihtiyacı var.  Anne Zehra hanım dün geceden beri gözaltında. Yusuf Halis'in annesine ihtiyacı var. Tutuksuz Yargılanmalı.

KADINA ŞIDDETE SESSIZ KALMA

Kadina şiddette idam istiyoruz. Artik bu aci son bulsun cocuklarimiz oksuz kalmasin istiyoruz.sessiz kalan kadinlarin sesi olmak istiyoruz. Her turlu siddete karsi artik dur demek istiyoruz lutfen desteklerinizi esirgemeyin. Idam icin imza baslattik. Destek bekliyoruz.

İmzala

Fedai Baran'ın ağır ceza alması.

Bu kampanyayı başlatma nedenim, tüm Türkiye'yi sallayan Emine Bulut olayı ;Emine Bulut 'Ben ölmek istemiyorum' diye feryat ederken, küçük kızın 'Anne lütfen ölme' diyerek annesinin başını tutması ve ağlaması tüm yürekleri burktu. Bu olaya Türkiye olarak sessiz kalamayız. Bu yüzden bu kampanyayı başlatıyorum. Kocasının en ağır ceza almasına hemfikiriz değil mi? Bu yüzden lütfen bu kampanyayı paylaşalım. Emine Bulut'un kederli ailesine başsağlığı diliyorum...

İdam

Idam istiyorum..

İdam cezası

İdam cezası için destek verirmisiniz

İmzala

Emine bulut'un katiline idam istiyoruz

Emine bulut'u öldüren cani için idam kararı istiyoruz

İdam cezası istiyoruz!

Ülkemizde son yıllarda gittikçe artan kadın cinayetleri ve kadına şiddeti son buldurmak adına bi şeyler yapmak için çabalıyorum ve sizden de bu desteği bekliyorum. Maalefes ki ülkemizde cinayet,tecavüz,şiddet ve benzer pek çok suçun cezası gerektiğince caydırıcı değil ve bu vahşet verici olaylar gün geçtikçe artmaya devam ediyor,bu vahşete dur demek için tüm imkanlarımı kullanıyorum ve sizden de bu çabayı bekliyorum birilerinin bi şeyler yapması lazım artık Türkiye yaşanacak bi yer olmaktan çıkıyor bu şartlar altınd nereye kadar gidebiliriz ki? Emine Bulut’u 10 yaşındaki kızının önünde vahşice katleden Fedai Baran adlı katilin idam cezası almasını ve bu olayların son bulmasını istiyoruz.

${ item.date }

${ item.name }