İnsan Hakları

İmzala

Eczanelerin arife ve bayram tatillerinde kapalı olması

Eczanelerin arife ve bayramlarda tatil olması Hastane ve sağlık ocakların kapalı olmasına rağmen eczaneler neden açık ?

İmzala

Ötüken Birliği Partisi (Çocuk İstismarına İdam)

Avrupa Birliği kriterleri adında ülkemizde yapılan yargı reformları suçlu ve suçla mücâdelede zâfiyete yol açmakta, aynı zamanda cezâların caydırılıcığını ortadan kaldırmaktadır.Ülkemizde son yıllarda kız ve erkek çocuklara, genç kızlara, kadınlara yapılan cinsel istismâr ve sapkınlık cinayetlerinde meydana gelen artışlar milletimizin güvenlik ve huzurunu tehdit etmektedir. Hemen hergün meydana gelmekte olan bu insanlık dışı suçlara karşı esaslı tedbirler alınması zorunlu hale gelmiştir. Milletimizin ve yarınlarımızın teminâtı çocuklarımızın huzur ve güvenliğinin toplumun her alanında sağlanabilmesi amacıyla;_Tüm Cinsel istismar, tecâvüz ve sapkınlık cinayeti suçları için:Ötüken Birliği Partisi olarak idâm cezâsının yürürlüğe girmesini talep ediyoruz.Bilge ARSLANÖtüken Birliği PartisiAile, Kadın, Çocuk ve Sosyal Politikalardan Sorumlu Genel Başkan Vekili

Çocuk İstismarına İdam

Leet Hotelde Küfür Yasağı Kalksın

Kardesm baydı bu küfür yasağı artık delirtmeyin lan adamı!-XAusTV

Zümrüt apartmanı "kitabı" yasaklansın

İçeriği tamamen bir pedofili olan bu kitabın satışının yasaklanmasını daha da fazla önüne geçilemeyecek şeylerin olmasına engel olmak istiyoruz. Duyarlılığınız için çok teşekkür ederiz.

İmzala

Abdullah Şevki zümrüt apartmanı adlı kitabın yayından toplatılması istiyoruz

Çocuk İstirmarcıları İçin İdam Cezası İstiyoruz

Çocuk İstismarlarının Son Bulması İçin İdam Cezası İstiyoruz

1.5 YAŞINDA TECAVÜZ

1.5 YAŞINDA AMCASI TARAFINDAN TECAVÜZE UĞRADI.VE DEVLET HALA BUNA İÇERDE BAKICAK ARTIK TÜM TÜRKİYE OLARAK İDAM GELSİN İSTİYORUZ İDAM GELMESİNİ İSTEYENLER BU KAMPANYAYI İMZALASIN

İmzala

Yazar adı altında pedodili bir sapık zümrüt apartmanı kitabında bir bebege cinsel istismar var,hakkında dava açılmadı.

Sapık zihniyetlerin önüne ne kadar geçebiliyorsak hepbirlikte yapmalıyız dünyanın bütün çocukları hepimizin sahip çıkalım bu sapıklardan koruyalım

İmzala

SOSYAL TESİSLERDE ADALET İSTİYORUZ ! Adı üzerinde ! ORDUEVİLERNDE , ASKERİ KAMPLARDA , TSK’DA AYRIMCILIĞA SON VERİLMELİ !

SOSYAL TESİSLERDE ADALET İSTİYORUZ ! Adı üzerinde ! ORDUEVİLERNDE ,  ASKERİ KAMPLARDA , TSK’DA AYRIMCILIĞA SON VERİLMELİ ! TSK daki " Biz Bir Aileyiz " Yalanın son örneğini İzmir de yaşadık ,  Ayrımcılığın ve Adaletsizliğin sistematik uzantısına bir yenisi daha eklendi,  Son aldığımız bir bilgiye göre İzmir Foça Askeri kampı Assubaylara günü birlik girişleri yasaklandı ., Ne acıdırki ! Tanınmış kişilerin orduevi ve askeri gazinolara girebilmesi maksadıyla daha önce subayların referansı ile verilen 'Tanınmış Kişi Kartı'nın, astsubayların referansı ile de verilmesi uygulamasına 24 Nisan 2012 tarihinden itibaren başlanıldı  denildi , bırakın referans olmamızı kendimiz giremiyoruz ORDUEVLERİNE, sebeb A SINIFI Orduevlerine ASTSUBAYLAR giremez !!!  Genelkurmay Başkanlığı internet sitesinde yer alan açıklamaya göre TSK'da , General/Amiral: 206 Subay: 29.946 Astsubay: 67.646 Subay Astsubay ayırımı devam ediyor ! Orduevlerine gelince ayırım bitmedi ! Birgün ayırım bitecek . Her ne olursa olsun karşımızda kimler olursa olsun Assubay Hak ve Onur mücadelesi hak ve adalet yerini bulana kadar sürecektir ...

Öldürerek SAVAŞMAYIN !!!

Neler başarmak istiyorum ? Savaşları durdurmak istiyorum. İnsanların canice öldürülmesini bitirmek istiyorum. Bazılarının çıkarları için dünyanın savaş alanına dönmesini engellemek istiyorum. Daha mı çok para istiyorsunuz, daha mı çok güç istiyorsunuz , öldürmeden de elde edebilirsiniz. Savaş malzemeleri tasarlamak yerine bilimsel konularda savaşalım , futbolla , basketbolla savaşalım. Bunlar ciddi savaşlar olsun , kaybeden ülkeler üzerinde yAptırımlar olsun. Anlaşmalar yapılsın. Ama insanlar ölmesin , dünya mahvolmasın. Birbirimizi sevmeyi öğrenelim. Aynı fikirde olmasak da saygı duyabilmeyi. Ama insanlar ölmesin !!!

Her cocuk melektir

Cocuklara şiddet