Kamu Kurumları

İmzala

Bayan polis boy sarti düşürülsün

Bayan polis boy şartının 162 den 160 a düşürülmesini bu mesleği gönülden isteyen bayan arkadaşlarımızın 2 cm gibi bir farkla elenmemesini talep eder durumun düzeltilmesini arz ederiz.

İmzala

Çarşı izinine çıkamayan ve izin kullanamayan askerlerimiz

Çarşı iznine ve izin kullanamayan askerlerimiz için erken terhis istiyoruz...Sizde destek olun hep beraber basaralim

İmzala

çarşı iznine çıkarılmayan askerlere erken terhis

Çarşı izni ev izni gibi izlerini kullanamayan askerlerimiz erken terhis olsun.Şu zorlu dönemlerde yanımızda olsunlar istiyoruz.

hakkımız olan statü değişikliği

kamuda çalışan üniversite mezunu işçilere memur statüsü hakkında

HZ.EBU ŞEYBE EL HUDRÎ (Radıyallahü anh) TÜRBESİ ZİYARETE AÇILSIN

İmzala

parlamento yönetim mert ve altuğ

altuğ ve mert yönetecek

BİREYSE İHTİYAÇ TEMEL DESTEK KREDİSİ MAĞDURLARI

1 Nisan tarihinden bu yana olumlu olumsuz yanıt verilmeyen vatandaşların bir an önce mağduriyetinin giderilmesi.

İmzala

Adalet bakanlığı personeline kadro verilsin.

Bilindiği gibi toplumun temel ihtiyaçlarından olan adalet hizmetlerinin işleyişinden Adalet Bakanlığı sorumludur. Adalet hizmetlerinin yürütülmesinde ise Adalet Bakanlığı personellerinin büyük rolü vardır. Adalet Bakanlığı personellerinin de bu hizmetin yürütülmesi esnasında sadece yapacakları işlere odaklanmakla kalmayıp bunun yanında, mesleki ve özlük hakları konusundaki sorunların çözüme kavuşmamış olması, personelin zihin olarak bir kat daha yorgun düşmesine sebep olmaktadır. Şüphesiz; kamu çalışanlarının çoğunun mesleki konularda sorunları vardır, ancak çalışma şartları bakımından diğer kamu çalışanlarına nazaran büyük bir özveri ile çalışan Adalet Bakanlığı Personellerinin, diğer kamu çalışanlarına verilen (özellikle kadro konusundaki) haklara sahip olmadıkları da açıktır. Toplumun temel ihtiyacı olan adaletin sağlanmasına hizmet ederken, diğer kamu çalışanları ile aynı haklara sahip olmayı istemekte aynı hizmetin bir gerekliliğidir. Sözleşmeli Adalet Bakanlığı personelleri olarak her ne kadar çalışma şartlarımız ve yoğunlumuza göre hak ettiğimiz maaşı alamadığımızı düşünüyor isek de, en azından Sağlık Bakanlığı ve Milli Eğitim Bakanlığı personelleri gibi bizlerin de 3+1 düzenlemesine dahil edilmesini, devlet memurları arasında, sahip olunan haklar konusundaki eşitsizliği çözüme kavuşturacağına inandığımız sayın Cumhurbaşkanımız ve sayın Adalet Bakanımızdan talep etmekteyiz.

İmzala

Tüm Sağlık Çalışanlarından Vergi Alınmasın.

Sağlık sektoründe çalışan tüm personellerin görevine ünvanına kadrosuna bakılmaksızın vergiden muaf tutulması hakkında. Çalışma

İmzala

MALATYA İLİ BATTALGAZİ İLÇESİ ESKİMALATYA MEVKİİ ALACAKAPI MAHALLAESİNDE 24-01-2020 gününde meydana gelen deprem sonucu yıkım kararı verilen evlerimizin yerine ev yapbilmek.

#Alacakapı #üzgünDepremden önce çektiğim Viedo fakat depremden sonra bu gördüğünüz evler hasar aldı çoğu yıkılacak kısacası yok olacak bu sokaklar dünyayı misafir eden bir sokaktır yeni evlenen çiftler bu sokakta resim çekinir sokak 'ta her misafire ayran çay ikram edilir tandır ekmeği sunulur mahalle komşuluk ilişkilerinin en gözde sokağı yüzyıllara ait bir geçmişi var burdaki ekmekçi fadime ablayı zeynep bacıyı güllü ablayı Ali dayımızı bu sokaklarda uzaklaşması onlar için acı bir feryattiŕ devletimizden istediğimiz toki bu yıkılan evlerin yerine tekrar yatay mimarisi olan evler yapması veya faizsiz kredi vererek herkesin tapulu yerinde evlerinin yapmasıdır yoksa kültür abidesi komşuluk mahallelik yok olacaktır devlet büyüklerimize saygıyla arz ederim saygılarımızla. fakat depremden sonra bu gördüğünüz evler hasar aldı çoğu yıkılacak kısacası yok olacak bu sokaklar dünyayı misafir eden bir sokaktır yeni evlenen çiftler bu sokakta resim çekinir sokak 'ta her misafire ayran çay ikram edilir tandır ekmeği sunulur mahalle komşuluk ilişkilerinin en gözde sokağı yüzyıllara ait bir geçmişi var burdaki ekmekçi fadime ablayı zeynep bacıyı güllü ablayı Ali dayımızı bu sokaklarda uzaklaşması onlar için acı bir feryattiŕ devletimizden istediğimiz toki bu yıkılan evlerin yerine tekrar yatay mimarisi olan evler yapması veya faizsiz kredi vererek herkesin tapulu yerinde evlerinin yapmasıdır yoksa kültür abidesi komşuluk mahallelik yok olacaktır devlet büyüklerimize saygıyla arz ederim saygılarımızla.

İmzala

Konya Çiğil mahallesine giriş ve çıkışlara kamera takılması

Köyümüzde son zamanlarda gerçekleşen cinayet ve çocuk kaçırma vb olayların önlenmesi ve olayın çözümlenmesinde kamera ihtiyacı baş göstermiştir.Ayrıca köye hurdacı seyyar satıcı pazarlamacı türü yabancıların girmemesi gireceklerse'de karakol kontrolünde girip çıkmasını istiyoruz.Kısacası yetkililerden Konya Çiğil mahallesine giriş ve çıkışına mobese kamerası takılmasını istiyoruz.

İmzala

Suleyman soylu istifasini kabul etmiyoruz

Suleyman soylu istifani kabul etmiyoruz

${ item.date }