Kamu Kurumları

29.03.2019 06:07

Türkiye rapciler Federasyonu kurulsun

Biz gencler türkiye rapciler Federasyonu kurulmaşının istiyoruz. Hadi sende destek ol bize

hedef

05.02.2019 11:38

Bekçi alım yaşı 35 olsun

imza kampanyasına katılarak ve paylaşarak  desteklerinizi bekliyoruz Saygılarla... POMEM alımlarında yaşanan sıkıntıların bir kısmını düzeltip vatanını seven ön lisans mezunu kardeşlerimize tanıdığınız bu fırsatı Çarşı ve Mahalle Bekçisi ile Polis alımlarında da bekliyoruz. Geçmiş yıllarda yaşanan bazı olumsuzluklar nedeni ile aksaklıklar yaşanmıştı. Bu aksaklıkların giderilmesi için Binlerce gencin yaş sınırından dolayı Çarşı ve Mahalle Bekçisi ile Polis olma yolu kapanmıştır. Birçok üniversite ve Lise mezunu bir kez başvuru şansı bile bulamamıştır.   Ayrıca yeni düzenlenen yönetmeliğe göre Orta öğretim ile İlk Okul mezunlarına tanınan yeni haktan dolayı yine YAŞ’tan mağdur olan binlerce gencin hayallerine ulaşabilmesi için Çarşı ve Mahalle Bekçisi ile Polis YAŞ sınırının 18 yaşını tamamladıktan sonra yaptırılan yaş düzeltmelerinde, düzeltmeden önceki yaş dikkate alınmak şartıyla, sınavın yapıldığı yılın 31 Aralık tarihi itibariyle 30 yaşından gün almamış olmak (31 Aralık 1988 ve daha sonraki tarihlerde doğmuş olmak) ibaresini (1 Ocak 2019 tarihi itibariyle 35 yaşını doldurmamış olması (1 Ocak 1983 ve daha sonraki tarihlerde doğanlar) isteniyor.   Ayrıca Çarşı ve mahalle bekçisi 18 yaşını tamamladıktan sonra yaptırılan yaş düzeltmelerinde düzeltmeden önceki yaş dikkate alınmak kaydıyla, başvuru tarihi itibarıyla 18 yaşını tamamlamış ve 31 yaşından gün almamış olmak, ibaresini (1 Ocak 2019 tarihi itibariyle 36 yaşını doldurmamış olmak, (1 Ocak 1984 ve daha sonraki tarihlerde doğanlar) olarak düzenlenmesini siz büyüklerimizden talep ediliyor.   Mağdur olan binlerce üniversite, önlisans,  lise ve ilkokul mezunun bu talebinin devlet büyükleri tarafından karşılıksız bırakılmayacağına yürekten inanan yaş mağdurları taleplerinin görülmesini istiyor. İşte kendi kalemlerinden talepleri!   Bizler Fethi Sekin Ömer Halisdemir'ler Olmak İsteyen Gençleriz! 2019 Çarşı ve Mahalle Bekçisi ile POLİS ALIMLARINDA; YAŞ SINIRININ Gün alma ibaresinin kaldırılmasını YAŞIN çıkarılabileceği yüksek seviye ye çıkarılması ve BAYANLARA da maksimum kontenjan ayrılmasını talep ediyoruz.   2019 çarşı ve mahalle bekçisi ile polis alımlarına ilişkin; vatanını, milletini, bayrağını savunmanın yaşı ve cinsiyeti olduğunu düşünmüyoruz.   15 Temmuz gecesi yaşımıza ve cinsiyetimize bakmadan 7’den 70’e meydanlara inerek, ardından 1 ay boyunca meydanlarda demokrasi nöbetleri tutarak neler yapabileceğimizi gösterdik.  Vatanımızı korumak için kanımızın son damlasına kadar mücadele etmeye hazırız. Gerekirse her türlü parkur testlerine de girmeye razıyız. Memur olma yaşı 35 iken o şanlı ve kutsal üniformaları giymenin yaşı neden 30 olsun!   Bu hususlar dahilinde siz devlet büyüklerimizin gerekli olan düzenlemeleri yapacağı inanıyor, gerekenin yapılmasını arz ediyoruz. Saygılarımızla çarşı ve mahalle bekçisi ile polis yaş mağdurları.

23.12.2018 06:13

Üniversite mezunu işçilere memurluk istiyoruz

Bilindiği üzere kamu kurum ve kuruluşlarında işçi, memur ve sözleşmeli memur statüsünde personelle işler yürütülmektedir. Memur ve sözleşmeli memur statüsünde değerlendirilenler unvanlarını kullanmakta ve çalıştıkları yerlerde şef, müdür, müdür yardımcısı gibi makamlarda bulunmaktadırlar. Buna karşın işçi statüsünde değerlendirilenler ise terfi ve görevde yükselme gibi özlük haklarından faydalanamamaktadırlar. Üniversite mezunu olmamıza rağmen işçi statüsünde olduğumuzdan dolayı çalıştığımız kurum bizi istediği yerde ve pozisyonda işçi olarak çalıştırmakta bununla birlikte memur ve sözleşmeli memur personeller ise meslek ve unvanının gereği olan müdürlüklerde ve pozisyonlarda çalışmaktadırlar. Üniversite mezunu işçiler olarak tayin, nakil, geçici görev gibi özlük haklarından faydalanamadığımız gibi mesleğimiz konusundaki toplantılara, seminerlere, eğitimlere yalnızca işçi olduğumuzdan dolayı katılamamaktayız. Bu tip organizasyonlara katılma taleplerimiz memur olmadığımızdan dolayı kurum tarafından reddedilmektedir. Biz üniversite mezunu işçiler arasında, başka bir kuruma tayin ve atama durumu olmadığından anne ve babalarından, eşlerinden ve çocuklarından ayrı yaşayanlar bulunmaktadır. Bugüne kadar verilen her türlü görevi layıkıyla yerine getiren üniversite mezunu işçilere, bugünlerde gündemde olan sözleşmeli memurların memurluğa geçirilmesi ile ilgili yasa tasarısı ile hak ettikleri memur kadrolarının verilmesini ümit etmekteyiz. Böylelikle yapılan haksızlık uzun bir aradan sonra düzeltilmiş ve aynı eğitimi almış ve aynı işi yapan personeller arasındaki farklılıklar da kalkmış olacaktır. Üniversite mezunu işçiler olarak, gerekli düzenlemelerin yapılarak memur kadrosuna geçmemiz ve mağduriyetimizin giderilmesi hususunu bilgilerinize arz ederim.

23.12.2018 06:08

SOZLESMELI ER HAKLAR

Sayin devlet buyuklerimiz turkiyenin dort bir yaninda canla basla vatanini korumak icin adiyan bizler sozlesmeli erleriz.Konuyu fazla uzatmadan sorunumuzu dile getirmek istiyoruz fakat kimse bize yardimci olmuyo cunku umursanmiyoruz. Meclisde hep dile gelen uzm onb uzm cvs haklari iyilestirme vs. Olaylari duyunca ister istemez motivasyon bozuklugu yasiyoruz. Siz degerli baskanlarimiz komutanlarimiz bizlere artik kullak verin bagirsakda cagirsakda sesimizi duyanyok. Biz buruya ezilmeye uvey evlat muamelesi ve yahut kimsenin sitres topu olmaya gelmedik. Bizde rutbeli personeller gibi hakkimizla hem vatanimizi koruyup hem para kazanmak icin geldik. Moral motivasyon icin kimlik cikarildi fakat bu yeterli olmuyor. BIZLERE NORMAL YUKUMLU ASKERLERDEN AYIRACAK BIR HAK TALEP EDIYORUZ. BIZLERE BIRLIK ICIN OLMASA BILE IZINLERE GITTIGIMIZ ZAMAN OLASI KOTU DURUMLAR ICIN YANIMIZDA TASILABILECEGIMIZ BI SILAH ISTIYORUZ. EVLI OLAN ARKADASLARIMIZ VAR BATIYA GITTIGI ZAMAN AKSAM EVINE GIDEBILSIN AILESIYLE ZAMAN GECIRE BILSIN. Cok bisey istemiyoruzki biraz olsun deger istiyoruz. Itilip kalkinmaktan biktik artik meslekten herkez gider oldu ne umutlarla gelip nelerle karsilastik. Rutbeli karisiyla sevgilisiyle tartisip sinirini bizden atmasi sizce normalmi bisey olunca para aldigimizi one suruyolar. Onlarda aliyo ama bizim kadar calismiyolar bizim gibi isler yapmiyor sonra bize para diyolar aldiklari parayi hak etmiyorlar. SIRNAK HAKKARI VAN SIIRT TUNCELI BOYLE KESIMLERDE SOZLESMELI OLAN ARKADASLARIMIZI GIDINDE GORUN GIDINDE BI SORUN KAC KISI HAKKINI HELAL EDICEK. BEN BU OLAYLAR DUZELMEDIKCE HAKKIMI HELAL ETMIYORUM HIC KIMSEYE. BIRAZ OLSUN SAYGI BIRAZ OLSUN SEVGI BIRAZ OLSUN GUVEN LAZIM. EGOIST KOMUTANLAR YUZUNDEN VATANDAN SOGUTUYOSUNUZ INSANLARI.

${ item.date }

${ item.name }