Belediyeler

İmzala

şişli, mecidiyeköy'den fulya bölgesine acil ulaşım aracı konulsun #sislibelediyesi #istanbulbüyüksehirbelediyesi

Mecidiyeköy ve Şişli bölgesinden Fulya bölgesine ücretsiz ulaşımın dışında başka istanbul büyükşehir belediyesine ait herhangi bir ulaşım ağı bulunmamaktadır. Personel yetersizliği ve Fulya'nın dik rampa dolu yokuşları bahane edilerek ulaşım aracı tahsil edilmemiştir. Çok ciddi sıkıntı içerisinde sabah ve akşam olmak üzere binlerce insan tekli kişi sıra beklemektedir. 1 servis aracı binlerce insanı taşıma pahasına dakikalarca zaman kaybına sebep olmaktadır. Uzun çalışma saatlerinin yanında bir de sırada geçen minimum 35 dk. maksimum 55 dakika gibi süreler insanı perişan etmektedir. Minibüs formatında ulaşım araçları konularak saat sınırı olmadan halka hizmet edebilecek acil ulaşım aracı talep edilmektedir. Sende duyarsız kalma kampanyaya desteğini bekliyoruz.

İmzala

21 ve 22 nolu Hatların güzergah ve otobüsleri değişsin...

MANİSA-CBÜ ARASI 21 VE 22 NOLU HATLARI kullananlar 45 dakikalık yolculuğun çilesini bilirler. Küçücük otobüste üstüzte yolculuk çilesinin bitmesi için bu hatlarda geniş KIRMIZI OTOBÜSLERİ görmek istiyoruz. Ayrıca hatlardan en az birinin Merkezden geçmesini de istiyoruz. Sabah ve aklam saatleri İsyasyona kadar yürümek istemiyoruz..

Manisa Şehir Merkezi Bisiklet Yolu