Belediyeler

Atatürk bulvarında sahalı park

Atatürk bulvarında daha geniş ve dahaok imkanlı parklar istiyoruz

BURSA TELEFERİK - ŞEHREKÜSTÜ RİNG OTOBÜSÜ

Zamanın çok değerli olduğu günümüzde Teleferik semtinde yaşayan vatandaşlar olarak, günün her sattinde, evimize , işimize metroya daha rahat ve hızlı gitmemizi sağlayacak TELEFERİK - ŞEHREKÜSTÜ ring otobüsünü talep ediyoruz.

İmzala

KONYA'YI YAKALIM. ÜLKEYE HUZUR SAĞLAYALIM.

Konya ilini yakıp yok ederek ülkeye huzur sağlayalım

Celal Bayar Üniversitesi Muradiye Kampüse Yeni Bir Otobüs Hattı Daha Açılsın

Taksiler İBB ye bağlansın

ŞARKIŞLA ya TOKİ İstiyoruz

Cumhuriyet tarihinin en büyük konut projesinden şarkışlamızada istiyoruz

2. BAHÇEŞEHİR YOLU-YAHYA KEMAL BEYATLI CADDESİ AÇILSIN

ISPARTAKULE BAHÇEŞEHİR BÖLGESİNDE GİDEREK BÜYÜYEN MAHALLE İÇİ TRAFİK SORUNUNUN EN ÖNEMLİ ÇÖZÜMLERİNDEN BİRİ OLACAK VE İMARDA OLUP DA YAPILMAYAN YAHYA KEMAL BEYATLI CADDESİNİN (2.BAHÇEŞEHİR YOLU) HİZMETE AÇILMASI İÇİN 4 YILDIR ISDER ISPARTAKULE DERNEĞİ OLARAK EMEK HARCIYORUZ. BU İMZA KAMPANYASI İLE DE DESTEKLERİNİZİ BEKLİYORUZ. SORUMLU OLAN İBB İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ VE AVCILAR BELEDİYESİNİN GÖREVLERİNİ YAPARAK BU YOLU AÇMALARINI TALEP EDİYORUZ.

Beşikdüzü’nün Gemisi Beşikdüzüde Kalsın

Beşikdüzü ilçesinde olan Mavi Karadeniz Gemisi Beşikdüzü de kalması ve Beşikdüzümüzle simgeleşmiş olan Gemimiz Beşikdüzü ilçemizde kalsın..

Yabancı Dilde Tabela İstemiyoruz

Ülkemizde giderek artan mülteci ve kaçak göçmen sorunlarının bir sonucu olarak Arapça tabelalı dükkanlar çoğalmaktadır. Küresel bir marka olmadıkça Türkçe tabela zorunluğu olmalı. Eğer sen de aynı görüşteysen imza kampanyamıza katıl. İmzalarımız Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar'a ulaşsın. Adana'da yabacı tabelalar olmasın.

İmzala

Turgutalp Mahallesi Hizmet Eşitliği İstiyor !

Soma Turgutalp mahallesi hizmet eşitliği istiyor Sokak sokak başlayıp mahallenin bir kısmına doğal gaz verip işi yarım bırakan hizmete karşıyız! Doğal gaz tesisatına verdiğimiz ücretler bizi kömür alamaz hale getirdi doğal  gaz 2 sene askıya alındı gereğinin yapılmasını önemle arz  ediyoruz.@soma.bel.tr

fdsf

Kırşehir hayvan barınağı büyütülmeli

Kırşehirdeki hayvan barınağı yetersiz olup bir çok hayvan sokakda ve yardıma muhtaç , biz veteriner sağlıkçılar olarak elimizden geleni yapsak da maddi manevi yetersiz kalmakla birlikte hasta ve sakat hayvanlara yetememekdeyiz.İkinci bir barınak yada bulunan barınağın kapasitesinin arttırılmasını talep ediyoruz. Sokakda ki hayvanların bir çoğuna tedavi yapılamaması sebebi ile ve toplumun duyarsızlığı sebebinden dolayı bir çok hayvan göz göre göre ölmektedir bu konuda hassasiyet göstermenizi ve duyarlı olmanızı bekliyor gereğinin yapılmasını arz ediyoruz.

${ item.date }

${ item.name }