Belediyeler

09.04.2019 07:10

EKREM İMAMOĞLUNUN MAZBATASI VERİLSİN

İstanbul belediye başkanı seçimlerinde en yüksek oy'u alan sayın Ekrem İmamoğlu yalnız değildir

02.03.2019 06:19

Buralar çiçek olsun

12.12.2018 11:16

RİZE MEYDAN

hedef

17.10.2018 05:52

71 Evler Mahallesi Candanel Bulvarı’nın çevre yoluna ve hastaneye çıkışının yapılmasını rica ediyoruz. @eskisehirbb

71 Evler Mahallesi Candanel Bulvarı’nın çevre yoluna ve hastaneye çıkışı kapatılması Mahalle sakinlerinin, esnafların ve araç sürücülerinin mağdur olmasına neden olmuştur. Karayollarına sorduğumuzda şehir hastanesinin kenarına yapılan döner kavşaktan mahallemizin bağlantısını sağlanacağı ve bu çalışmanın Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılacağı söylenmiştir.Söz konusu olan bu yol çalışmasının yapılmasını,71 Evler mahalle sakinleri olarak mağduriyetimizin giderilmesini saygılarımızla rica ediyoruz.

${ item.date }

${ item.name }