Belediyeler

Manisa Şehir Merkezi Bisiklet Yolu

Manisa ‘ da mevcut olan bisiklet yolumuz Lale Meydanından başlamakta ve Güzelyurt Mahallesi ve OSB bölgesinde devam etmekte.. Ancak Lale Meydanından Şehir Merkezine ulaşmak fazlasıyla tehlikeli. Bisiklet kullanıcıları Lale Meydanından merkeze ulaşabilmek için , Cumhuriyet İlkokulu kavşağına kadar genelde ana yolu kullanamayıp kaldırımdan gitmek zorunda bu durum kaldırımda ki yayalar ve bisiklet kullanıcılarını tehlikeye sokmakta aynı durum dönüş içinde aynı problemi ve tehlikeyi taşımakta. Bir bisiklet kullanıcı olarak Lale Meydanından Cumhuriyet İlkokulu kavşağına kadar gidiş dönüş bir bisiklet yolu yapılmasının bisiklet kullanıcıları için tehlikeyi ortadan kaldıracağını ve daha fazla kişinin merkeze gidip gelmek için bisikleti tercih edeceğini düşünmekteyim

Çiçek Sokak

Park İstiyoruz

İmzala

halk otobüslerine kartli sistem getirmesin rotasyona hayır

Halkim adina buna dur demek istiyorum.Sehir ici otobuslerimize karismayiniz kartli sisteme ve ratasyona hayir diyoruz

EKREM İMAMOĞLUNUN MAZBATASI VERİLSİN

İstanbul belediye başkanı seçimlerinde en yüksek oy'u alan sayın Ekrem İmamoğlu yalnız değildir

Baz İstasyonu

Buralar çiçek olsun