Belediyeler

İmzala

halk otobüslerine kartli sistem getirmesin rotasyona hayır

Halkim adina buna dur demek istiyorum.Sehir ici otobuslerimize karismayiniz kartli sisteme ve ratasyona hayir diyoruz

EKREM İMAMOĞLUNUN MAZBATASI VERİLSİN

İstanbul belediye başkanı seçimlerinde en yüksek oy'u alan sayın Ekrem İmamoğlu yalnız değildir

Baz İstasyonu

Buralar çiçek olsun

RİZE MEYDAN

İmzala

71 Evler Mahallesi Candanel Bulvarı’nın çevre yoluna ve hastaneye çıkışının yapılmasını rica ediyoruz. @eskisehirbb

71 Evler Mahallesi Candanel Bulvarı’nın çevre yoluna ve hastaneye çıkışı kapatılması Mahalle sakinlerinin, esnafların ve araç sürücülerinin mağdur olmasına neden olmuştur. Karayollarına sorduğumuzda şehir hastanesinin kenarına yapılan döner kavşaktan mahallemizin bağlantısını sağlanacağı ve bu çalışmanın Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılacağı söylenmiştir.Söz konusu olan bu yol çalışmasının yapılmasını,71 Evler mahalle sakinleri olarak mağduriyetimizin giderilmesini saygılarımızla rica ediyoruz.

${ item.date }

${ item.name }