İmzala

Felç olan amcamız için yardımlarınızı bekliyoruz

Merhabalar, küçük bir çocuğun ağaçtan erik istemesi sebebiyle ağaca çıkıp ve dengesini kaybedip yere düşüp felç kalan komşumuz, yardımsever Ata amcamız için yardımlarınızı bekliyoruz. Kendisi şuan tekerlekli sandalye ile hayatını devam ettirmektedir. 64 yaşında olup, öz abisinin evinde kalmaktadır. Onun haricinde eşi, çocukları kimsesi yok. Biraz gayret göstererek yürümeye çalışıyor ama tedavi olmadığı sürece yaşamını böyle devam ettirmek zorunda. Tedavi için verilecek olan fiyatı bilmiyoruz ama yardımsever bir insanımız konuyla ilgilenebilirse çok mutlu oluruz.

Her cocuk melektir

Cocuklara şiddet

İmzala

Küçükçekmdce beziraganbahçeye skatepark istiyoruz.

Küçükçekmece bezirgan bahçede kaykay paten vb. Sürecek yerler yok taştepete var orada git fel çok uzun kalıyor ve ayrıca orda çocuklar oyunoynuyor çocuklara çarpmamak için manevra yapıp düşüyoruz serseriler var bizden para istiyorlar Paten lerimizi almak istiyorlar lütfen destek verin ve paten sürecek alanımızın olmasını istiyoruz.

HER ÇOCUĞA BİR UMUT

DOĞU ANADOLU BÖLGESİNDE BİR ÇOK YERDE OKUL VE YARDIM (KIYAFET,YEMEK,KIRTASİYE MALZEMELERİ VB.) ŞEYLER EKSİKLİĞİ BULUNMAKTADIR BUNLARA ÇARE GETİRİLMESİNİ ARZ EDERİZ.

İmzala

FETÖcü iftirası atılmasına artık dur diyelim

Hakkında hiç bir ihbar, şikayet, delil, belge, işlem olamamasina rağmen kendi karanlık geçmişlerini kamufle etmek için masum kişileri fetö vb. kapsamında inceleyip sözde mücadele ediyoruz diye siyasetçilere yaltaklik yaparak fişleyen, itibar katliami yapan, kişilik haklarını ayaklar altına alan, devletin imkanlarını kendi çıkarları için kullanan herkese karşı toplumu bilinçlendirecek ve sorumlulari göreve davet edecek bir hareket başlatmak istiyorum. Üst düzey siyasetçileri ve sorumlulari bilgilendirme ve böylece kendini kamufle etmeye çalışan bu vatan hainlerini ifşa ederek hukuk önünde cezalandırma amacımızdır. Herkesi cesur olmaya davet ediyorum...Adalet bir gün herkese lazım olur. Ama adaletin kişisel çıkarlar için kullanıldığı yerde yaşam hakkı da kalmayacaktır.

SARIGAZİ CEMEVİNİN SOSYAL ALAN PROJESİNE SAHİP ÇIKALIM

Sarıgazi cemevinin Halkın hizmetine sosyal alan olarak tertipleyip yapmış olduğu Projenin toplumsal birliktelik, kadınlarına yönelik ekonomik destek ve komşuluk ilişkilerinin artmasında yararlı olduğunu; ayrıca inanç, etnik, mezhep, ayrımı yapmadan hizmet ettiklerini gördüğümüz için yerin son hali ile Sarıgazi cemevi kurumuna gerekli Sançaktepe belediye yetkililerince resmi işlemlerin (tahsis veya kiralama )yapılarak verilmesini talep ediyoruz.

SARIGAZİ CEMEVİNİN SOSYAL ALAN PROJESİNE SAHİP ÇIKALIM

İmzala

SERGEN YALÇIN'I BEŞİKTAŞA İSTİYORUZ...

Bu takımın başına gelecekse bizden biri gelsin. Biz büyük BEŞİKTAŞ taraftarı olarak başaracağından eminiz. Yönetime sesimizi duyurmak adına sende el ver !

${ item.date }

${ item.name }