Hakkımı İstiyorum !

Sizdemi Uşak Seramik mağdurlarındansınız ? Ozaman aşağıdaki maddelere göz atın ve sizinle uyuşan maddelerden en az birisi için kampanyamızı lütfen imzalayın. Bu kampanya elektronik olarak ilgili kurum ve kuruluşlara gönderilecektir. 1- Mobinge ve hakarete maruz kalıyorum. 2- İşten çıkarıldım ve haklarımı alamadım. 3- İşten çıkarıldım ihbar hakkımı alamadım.4- İsten çıkarıldım haklarımın bir kısmını aldım. 5- İftiraya uğradım.6- Rızam dışında mesai bırakılıyorum.7- Rızam dışında mesaiye çağırılıyorum.8- Rızam dışında başka işlere gönderiliyorum.9- İş güvenliği konusunda endişe duyuyorum.10- İş kazaları beni tedirgin ediyor, verimsiz çalışıyorum.11- Maaşımı zamanında alamıyorum.

Doğa Tarihi Müzesi

Türkiye'de, özellikle İzmir, İstanbul ya da Ankara'da, doğa tarihini ülkemiz coğrafyasından da örneklerle görebileceğimiz kapsayıcı, yaşadığımız gezegenin bilgisini vatandaşlarla ve gençlerle buluşturabilecek, zaman zaman derslerin, konferansların ve eğitimlerin yapılabileceği, dünyadaki örnekleriyle hem mimari hem de içerik anlamında yarışabilecek büyük, düzgün bir doğa tarihi müzesi açılsın.

BAVUL NERDE

BAVULUM NEDEN BANGLADEŞ HAVALİMANINDA

Kaçak Göçmen Tehlikesi

Ülkemizde kaçak göçmen sorunu, her geçen gün büyümekte ve çeşitli sosyal sorunlara yol açmaktadır. Bu durum, hem göçmenlerin yaşam koşullarını olumsuz etkilemekte hem de toplum genelinde huzursuzluğa neden olmaktadır. 2024 yılında , ülkemizde 10 milyondan fazla kaçak göçmen bulunmaktadır. Bu durum, kontrolsüz bir şekilde devam ederse toplumsal düzeni tehdit edebilir.Bu nedenle, yetkililere çağrıda bulunuyoruz: Kaçak göçmenlerin araştırılmasını ve belirli bölgelerde kontrollü bir şekilde toplanmasını sağlayın. Bu adım, hem bu kişilerin insan haklarına saygı çerçevesinde yaşamasını sağlayacak hem de toplumsal düzeni koruyacaktır.Bu önemli konuda sizden destek bekliyoruz. Lütfen bu dilekceyi imzalayarak sesimizi duyurmamıza yardımcı olun!

İmzala

tiktok ve twitter uygulaması türkiyeden kapatılsın ve yasaklansın

TikTok Twitter uygulamalarını kaldırın Türkiye'den yasaklayın bu iki uygulamayı Sadece bu iki uygulamayı kaldırın yasaklayın

ÖmerThor Modluktan Çıksın