Sağlık

İmzala

Sağlık kurumları yöneticileri olarak atama istiyoruz

Sağlık Bakanlığı tarafından yürütülen Sağlıkta Dönüşüm çalışmalarında ve Kamu Hastane Birlikleri Yasa Tasarısı kapsamında, profesyonel anlamda sağlık kurumları yöneticiliği ve hastane işletmeciliğine öncelikli olarak vurgu yapılmalıdır.Sağlık kurumları yönetimi mezunlarının dışında büyük sorun yaratan konulardan biri de bu göreve diğer bölüm mezunlarından yığılma olmasıdır. Yıllardır özellikle Sağlık Bakanlığına bağlı hastanelerde meslektaşlarımız dışında atamalar yapıldığı için sağlık kurumları yönetimi mezunları böyle bir sıkıntıyla karşı karşıya kalmakta. Bu sorunun bir an önce çözüme kavuşturulması gerekmekte. Sağlık kurumları yönetimi alanında hızla artan mezunlarımız kamuda en verimli şekilde değerlendirilmelidir.Sağlık yöneticileri olarak atanmak istiyoruz sadece hakkımız olanı istiyoruz lütfen hep birlikte bunu dile getirelim

mahmutcicekdagi@hotmail.com

birde siz el verin sesimize ses olun

mahmutcicekdagi@hotmail.com

bir elde siz verin

3+1 ve süresiz sözleşme personeline ek ilave bölge tazminatı verilsin

Sağlık çalışanları olarak savaşta doğal afetlerde her zaman halkımızın yanında fedakârca mücadele eden sağlık çalışanları kendi içinde Kadrolu sözleşmeli ayrımına tabii tutuluyor. Sözleşmeli statüde ki personel 3+1 de dahil ek bölge tazminatı nin yanı sıra gelir vergisi adaletsizlikleride yaşıyor. Bu sorunun çözümünde başta sayın cumhurbaşkanımız ve sağlık komisyonu üyeleri tarafından incelenip sonuca bağlanmasını istiyoruz

İmzala

Muhammed'in engeline engel olanlara tepkini göster ... Muhammed'in sesi ol ...

Küçük Muhammed için belediye tarafından açılan ambulans yolunu vicdansız komşusunun şikayeti sonucu orman müdürlüğü tarafından kapatılan patika yolun tekrar açılıp Muhammed'in hastaneye ulaşması için destek ol...Muhammed'in sesi ol...Çaresiz annenin sesini duyur...

İmzala

Aşı olmayan çocuklar okullara alinmasin!

Türkiye’de son 7 yılda çocuklarına aşı yaptırmayan ailelerin sayısı 183’ten 23 bine çıktı. Kızamık vakalarındaki artış ile gözler yeniden salgın hastalık riskine çevrildi.Bir süredir zorunlu aşıyı tartışan İtalya, özellikle geçen yıl kızamık vakalarındaki hızlı artışın ardından yasal düzenlemeyi gündeme getirdi. Yeni kurallara göre, altı yaşına kadar çocukların aşı yaptırdığına dair resmi bir belge yoksa bu çocuklar yuvalara ya da anaokullarına kabul edilmeyecek. 6 ila 16 yaş arasındaki çocuklara okul yasağı getirilmeyecek, ancak çocuklarını aşısız olduğu halde okula gönderen aileler 500 Euro'ya kadar para cezasına çarptırılabilecek.Ülkemizde de bu uygulama nin gelmesini istiyorum, aşısı olmayan çocukların benim cocuklarimin okulunda risk teşkil etmesini istemiyorum!

Campral ilacının Türkiye de olmayışı

3 aydır tedavi gördüğüm süreçte kullanmam gereken campral adlı ilacın hiç bir eczanede olmaması sebebiyle bu kampanyayı başlatmak zorunda kaldım. İlacın bir muadili bulunmamakta. Günde 6 tane kullanmam gereken bu ilacı hiç bir şekilde hiç bir eczanede bulamadık. İlacın Türkiye den çekilmiş olabileceği söylendi. İlacı kullanamadığım süreçte ne gibi bir durumla karşılaşacağımı bilmiyorum. Bağımlılık tedavisi gören benim dışımdaki çoğu hastanında aynı problemi yaşadığını ilacını bulamadığını duydum. Bu gibi durumu yaşayan ben ve benim gibi hastaların zorlanmaması için bu imza kampanyasına destek olunmasını istiyorum.

İmzala

Kanser hastalarının sesine kulak verin! Yaşamak istiyoruz..

Ben 4. Evre meme kanseri hastayım .. 17 kür kemoterapi ve birçok ameliyat oldum..fakat hiçbir şekilde kemoretapinin ise yaramadığını gördüm aksine vücudumuza zarar vererek bizleri daha çok hasta ediyorlar..artık yeni yontemler istiyoruz! Ölmek istemiyoruz..nokta atisi denilen çok yüksek maliyetli olan asilarin bizlere uygulanmasini İSTİYORUZ.. kemoretapi yüzünden kaç kişi ölüyor bir bakın! Nesli cantay ! O güzel hayat dolu hırslı kız şuan yok ! Kemoterapi vücudunun kaninini emdi! .. evlatlarımız için,ailemiz için ,sevdikleriniz için yasamak zorundayız ! Sağlık parayla satın alinamaz..aciil bir şekilde bu konuya el atilmasini istiyorum!!! Gerçek tedavi yöntemleri istiyoruzz....

İmzala

Çok Kıymetli Sağlık Bakanlığı Diş Hekimleri Atama Bekliyor !

Ülkemizde Dis Hekimi mezunlarının artışına rağmen orantısız bir işsizlik ve atama sıkıntısı mevcut hale gelmiştir. Meşakatli ve maddi yükümlülüğünün ağır olduğu bir eğitim sürecini tamamlamış hekimlerimizin atanma ihtiyaçlarının karşılanması en doğal haklarıdır. Sağlık Bakanlığı ve yetkili kişilerin bu noktada daha özverili davranarak bu önemli ihtiyaca kısa sürede cevap oluşturmalarını bekliyoruz. Vatanına ve milletine hizmet etmek için eğitim görmüş hekimlerimize bu yolda destekçisi olacağınıza inanıyoruz . En kısa sürede güzel sonuçlar almak ümidiyle.

İmzala

TUMED toplumsal uyusturucuyla mücadele dernegi

#acilyusufislam

GÖZ AMELİYATI İÇİN YARDIM