Sağlık

İmzala

Muhammed'in engeline engel olanlara tepkini göster ... Muhammed'in sesi ol ...

Küçük Muhammed için belediye tarafından açılan ambulans yolunu vicdansız komşusunun şikayeti sonucu orman müdürlüğü tarafından kapatılan patika yolun tekrar açılıp Muhammed'in hastaneye ulaşması için destek ol...Muhammed'in sesi ol...Çaresiz annenin sesini duyur...

İmzala

Aşı olmayan çocuklar okullara alinmasin!

Türkiye’de son 7 yılda çocuklarına aşı yaptırmayan ailelerin sayısı 183’ten 23 bine çıktı. Kızamık vakalarındaki artış ile gözler yeniden salgın hastalık riskine çevrildi.Bir süredir zorunlu aşıyı tartışan İtalya, özellikle geçen yıl kızamık vakalarındaki hızlı artışın ardından yasal düzenlemeyi gündeme getirdi. Yeni kurallara göre, altı yaşına kadar çocukların aşı yaptırdığına dair resmi bir belge yoksa bu çocuklar yuvalara ya da anaokullarına kabul edilmeyecek. 6 ila 16 yaş arasındaki çocuklara okul yasağı getirilmeyecek, ancak çocuklarını aşısız olduğu halde okula gönderen aileler 500 Euro'ya kadar para cezasına çarptırılabilecek.Ülkemizde de bu uygulama nin gelmesini istiyorum, aşısı olmayan çocukların benim cocuklarimin okulunda risk teşkil etmesini istemiyorum!

Campral ilacının Türkiye de olmayışı

3 aydır tedavi gördüğüm süreçte kullanmam gereken campral adlı ilacın hiç bir eczanede olmaması sebebiyle bu kampanyayı başlatmak zorunda kaldım. İlacın bir muadili bulunmamakta. Günde 6 tane kullanmam gereken bu ilacı hiç bir şekilde hiç bir eczanede bulamadık. İlacın Türkiye den çekilmiş olabileceği söylendi. İlacı kullanamadığım süreçte ne gibi bir durumla karşılaşacağımı bilmiyorum. Bağımlılık tedavisi gören benim dışımdaki çoğu hastanında aynı problemi yaşadığını ilacını bulamadığını duydum. Bu gibi durumu yaşayan ben ve benim gibi hastaların zorlanmaması için bu imza kampanyasına destek olunmasını istiyorum.

İmzala

Kanser hastalarının sesine kulak verin! Yaşamak istiyoruz..

Ben 4. Evre meme kanseri hastayım .. 17 kür kemoterapi ve birçok ameliyat oldum..fakat hiçbir şekilde kemoretapinin ise yaramadığını gördüm aksine vücudumuza zarar vererek bizleri daha çok hasta ediyorlar..artık yeni yontemler istiyoruz! Ölmek istemiyoruz..nokta atisi denilen çok yüksek maliyetli olan asilarin bizlere uygulanmasini İSTİYORUZ.. kemoretapi yüzünden kaç kişi ölüyor bir bakın! Nesli cantay ! O güzel hayat dolu hırslı kız şuan yok ! Kemoterapi vücudunun kaninini emdi! .. evlatlarımız için,ailemiz için ,sevdikleriniz için yasamak zorundayız ! Sağlık parayla satın alinamaz..aciil bir şekilde bu konuya el atilmasini istiyorum!!! Gerçek tedavi yöntemleri istiyoruzz....

İmzala

Çok Kıymetli Sağlık Bakanlığı Diş Hekimleri Atama Bekliyor !

Ülkemizde Dis Hekimi mezunlarının artışına rağmen orantısız bir işsizlik ve atama sıkıntısı mevcut hale gelmiştir. Meşakatli ve maddi yükümlülüğünün ağır olduğu bir eğitim sürecini tamamlamış hekimlerimizin atanma ihtiyaçlarının karşılanması en doğal haklarıdır. Sağlık Bakanlığı ve yetkili kişilerin bu noktada daha özverili davranarak bu önemli ihtiyaca kısa sürede cevap oluşturmalarını bekliyoruz. Vatanına ve milletine hizmet etmek için eğitim görmüş hekimlerimize bu yolda destekçisi olacağınıza inanıyoruz . En kısa sürede güzel sonuçlar almak ümidiyle.

İmzala

TUMED toplumsal uyusturucuyla mücadele dernegi

#acilyusufislam

GÖZ AMELİYATI İÇİN YARDIM

MERHABA. KÜÇÜKKEN HAVALE SONUCUNDA GÖZLERİM BOZULDU. BİR DÖNEM GÖZLÜK KULLANDIM. 2013 YILINDAN BERİ LENS KULLANIYORUM. ORTOPEDİK ENGELLİYİM. SOL GÖZÜM GÖRME YETİSİNİ KAYBETMEK ÜZERE. DERECELERİM ÇOK YÜKSELMİŞ. ACİLEN MERCEK TAKILMASI LAZIM AMA ÇOK PAHALI. YARDIMINIZA İHTİYACIM VAR

Eczanelerin çalışma saatlerinin düşürülmesi

Eczanelerin haftanın 6 günü oda nöbet yoksa tabi sabah 9:00 ile akşam 19:00 arası çalışma saatlerinin fazla olması nedeniyle ailelerine ve kişisel hayatlarına yeterince vakit ayıramamasının yarattığı sıkıntıların duyulmasını ve buna bir çözüm yolu bulunmasını istiyoruz.Bayramlarda bile resmi tatil kapsamında olan günlerde eczanelere uygulanmıyor ve o dönemlerde de çalışmak zorunda kalıyoruz.Bu sorunlarımıza bir çözüm ve daha iyi çalışma saatleri istiyoruz.

İmzala

Felç olan amcamız için yardımlarınızı bekliyoruz

Merhabalar, küçük bir çocuğun ağaçtan erik istemesi sebebiyle ağaca çıkıp ve dengesini kaybedip yere düşüp felç kalan komşumuz, yardımsever Ata amcamız için yardımlarınızı bekliyoruz. Kendisi şuan tekerlekli sandalye ile hayatını devam ettirmektedir. 64 yaşında olup, öz abisinin evinde kalmaktadır. Onun haricinde eşi, çocukları kimsesi yok. Biraz gayret göstererek yürümeye çalışıyor ama tedavi olmadığı sürece yaşamını böyle devam ettirmek zorunda. Tedavi için verilecek olan fiyatı bilmiyoruz ama yardımsever bir insanımız konuyla ilgilenebilirse çok mutlu oluruz.

hello

çiçekler