Çevre

SALDA GÖLÜNE DOKUNMA

10.01.2019 04:10

aaa aaa

Sibirya kurtlari soguk havalari sever sicak iklimlerde beslenmesin

19.12.2018 14:49

ÜCRETLİ POŞET İSTEMİYORUZ ÇÖZÜNEN POŞET İSTİYORUZ!!!

Doğada bir kaç ay içerisinde yok  olabilen poşetler kullanılmadığı sürece poşetlerin paralı olmasının bir anlamı YOK!!  Doğa yok olabilen poşetler istiyoruz !!  Amaç çevreyi korumak ise satıcılara doğada çözülebilen poşet kullanma  zorunluluğu gelsin !!  Endonezya’da suda tamamen çözünebilen en önemlisi plastik olmayan poşet üretildi!!  Malzeme olarak nişasta ve bitki kökleri kullanılan poşetli, Güney Amerika, Afrika ve Asya’da hali hazırda kullanılıyor!! Çevre dostu poşetler Bali’de üretiliyor!!

20.11.2018 19:53

Yüksek Yapılanmaya İzin VERME!

Geçtiğimiz her geçen gün yüksek yapılanmalar gittikçe artmaktadır. Bu durum kentlerin en büyük tehlikesi haline gelmektedir. Şu an yapılan yüksek (4 kat üstü her bina) yapılar, ileri yıllar için tehlike arz etmektedir. Lütfen sende yüksek yapılanmaya dur de! İleride oluşabilecek bir depremde yakın binaların yıkılması sonucu oluşan maddi ve manevi kayıplar artacak; 7. kattan bilmeden sarkarak düşen bir bebek hayatını kaybedebilecek; betonarmaler arttıkça yeşillikler kesilecek; binalar yükseldikçe dünyanın ekolojik dengesi tehlikeye girecek... Bir çok tehlike yüksek yapılanmalar sonucu ileri yıllarda insanlık için tehlike oluşturacak. Düzenli yerleşmeler ile en fazla 4 katlı evlerin yapılmasına destek ver ve sende gelecek nesil insanlığa bir el uzat! Bunu destekle ve Çevre ve Şehircilik Bakanlığı bakanı Murat Kurum'a iletilmesine yardımcı ol!

${ item.date }

${ item.name }