Çevre

ÇARŞAMBA BİOKÜTLE ENERJİ SANTRALİNE HAYIR

Samsun'un Çarşamba ilçesi Eğercili Mh. de yapılacak olan biyokütle enerji santrali gaz salınımına yol açacak, hava su ve çevre kirliliğine neden olacak, tarımı olumsuz etkileyecektir.Bu nedenle; Çarşamba'da Eğercili Mh. de yapımı devam eden biyokütle enerji santralinin ve sürdürülebilir olmayan verimli tarım arazileri ve ovalara yapılan santrallerin yapımının durdurulması, bu santrallerin tarım arazileri ve ovalara yapılmamasını ve yapılmasına izin verilmemesini istiyoruz.

Aydın Da Skate Park İstiyoruz

Aydınımız da Extreme Spor Yapan Arkadaşlarımıza Özel Bir Skate Park İstiyoruz.

Çocuk parkı düzenlemesi

Çevreyi verimli kullanılması çocuklar eğlenmesi ve biz yetişkinler in sporla düzenli yaşaması

İmzala

Emine bulut katiline idam istiyoruz !!

Destek ver imzala imzalatir

Ankara Eryaman Etimesgut Skate Park

Oturdugumuz bolgede bmx kaykay paten vb sporlari yapabilecegimiz biyer olmadigi icin skate park yapilmasini talep ediyoruz.

Poşet Ve Parası Kalksın Kese kağıdı Gelsin

Bu kampanya sayesinde hem çevre temizliğinde herhangibir sıkıntı yaşanmıyacak hemde insanların gelirlerine katkı sağlayacak.

Köyümüze golet istemiyoruz

Goley projesinin durdurulmasini

Beşiri silkme vakti 2019

Önce beşiri sonra inanı en son bütün dünyayı silkecem

ARINMA GECESİ TÜRKİYE!

suriyelileri tiktokçuları ve cahil insanları arındırmak için burdayız!!!

İzmit Körfezi Artık Temiz Kalsın

Merdivenköy'de Kurban ve Otopazarı istemiyoruz

Merdivenköy de malum kurban bayramları nda et kesilen yerde, şimdide OTOPAZARI kuruluyor.. Bunun çevreye verceii zarar inanılmaz kötü olacaktır.. Her kurban Bayramı 2 ay pancerelerimizi pis koku ve sinek yüzünden açmıyoruz.. Şimdi de Oto pazarı.. Her Cumartesi Pazar yatak odalarımıza binlerce araçtan çıkan egzoz gazı, köfte kokuları, motor sesi inssn sesleri ce sokakta sıkışan araç trafiği... Bütün memleket insanı ve araçları yatak odamızda..İSTEMİYORUZ.....

Merdivenköy de Kurban ve Otopazarı İstemiyoruz