Çevre

İmzala

Açık havada sigara içmek yasaklansın !!!

Sokaklarda sigara içme yasağı kalktıktan sonra artık yolda yürünemez hale geldik. Bebeğimle çıktığım sokaklarda bile nerdeyse çocuğumun ağzına tutacaklar sigarayı. Kimsenin kimseye saygısı kalmadığı gibi kurallarımda görmezden geliyorlar. Çocuk parklarında! , hastane acillerinde, duraklarda durmaksızın sigara içiyorlar. Çocuk parklarında uyarmaktan bıktık artık. Kendini zehirliyor kendi çocuğunu zehirliyor ama benim çocuğumu zehirlemeye hakkı yok. Sokaklarda, yollarda sigara dumanı solumadan/ solutmadan yürüyebilmek için tekrardan sigara içme alanları olsun. Açık havada sigara içmek yasaklansın!

KÜRKÇÜLER BELDEMİZE OTOYOL BAĞLANTI YOLU

T.C. KARAYOLLARI GENEL MÜDÜRLÜĞÜ'nden ADANA İLİ SARIÇAM İLÇESİ KÜRKÇÜLER BELDESİ'ne Beldemiz içinden geçen E90 Otoyoluna bağlantı yolu talep ediyoruz. Bilindiği üzere Kürkçüler Beldemiz son yıllarda bölgede açılan fabrikalar ve dışarıdan aldığı göçle birlikte nüfus oranı 2018 yılı rakamlarına göre 10.395 kişi olmuştur. Gelişmekte olan beldemizin ulaşım sıkıntısını rahatlatacak olan E90 bağlantı yolunu yapılması, Beldemiz halkının Adana şehir merkezindeki yeni yerleşim bölgelerine ( ÇUKUROVA VE SARIÇAM İLÇE MERKEZİNE) ulaşımı kolaylaşacaktır.Ayrıca belde Halkımızın Şehir hastanesine olan 22 KM.lik 27 Dk. süren ulaşım süresi, yeni bağlantı yoluyla 15 Km ve 11 Dk.' ya düşerek, belde haklımızın hayati sağlık hizmetlerinde hastahaneye ulaşmaları daha çabuk olacaktır. Bölgemizin gelişmesi açısından hayati önem taşıyan ulaşımın kolaylaşması büyük önem arz etmektedir. Belde halkımızı duyarlı ve destek olmaya davet ediyoruz. Lütfen imzalayalim ve paylasalim

TİRE'DE JEOTERMALE HAYIR

Tire'de planlanan Jeotermal ihalesinin iptal edilmesini istiyoruz.

TİRE'DE JEOTERMALE HAYIR

Tire'de planlanan Jeotermal ihalesinin iptal edilmesini istiyoruz.

İmzala

Çıksorut internet ve sinyal zayıflığu

ÇARŞAMBA BİOKÜTLE ENERJİ SANTRALİNE HAYIR

Samsun'un Çarşamba ilçesi Eğercili Mh. de yapılacak olan biyokütle enerji santrali gaz salınımına yol açacak, hava su ve çevre kirliliğine neden olacak, tarımı olumsuz etkileyecektir.Bu nedenle; Çarşamba'da Eğercili Mh. de yapımı devam eden biyokütle enerji santralinin ve sürdürülebilir olmayan verimli tarım arazileri ve ovalara yapılan santrallerin yapımının durdurulması, bu santrallerin tarım arazileri ve ovalara yapılmamasını ve yapılmasına izin verilmemesini istiyoruz.

Aydın Da Skate Park İstiyoruz

Aydınımız da Extreme Spor Yapan Arkadaşlarımıza Özel Bir Skate Park İstiyoruz.

Çocuk parkı düzenlemesi

Çevreyi verimli kullanılması çocuklar eğlenmesi ve biz yetişkinler in sporla düzenli yaşaması

İmzala

Emine bulut katiline idam istiyoruz !!

Destek ver imzala imzalatir

Ankara Eryaman Etimesgut Skate Park

Oturdugumuz bolgede bmx kaykay paten vb sporlari yapabilecegimiz biyer olmadigi icin skate park yapilmasini talep ediyoruz.

Poşet Ve Parası Kalksın Kese kağıdı Gelsin

Bu kampanya sayesinde hem çevre temizliğinde herhangibir sıkıntı yaşanmıyacak hemde insanların gelirlerine katkı sağlayacak.

Köyümüze golet istemiyoruz

Goley projesinin durdurulmasini