Çevre

İmzala

Emine bulut katiline idam istiyoruz !!

Destek ver imzala imzalatir

Ankara Eryaman Etimesgut Skate Park

Oturdugumuz bolgede bmx kaykay paten vb sporlari yapabilecegimiz biyer olmadigi icin skate park yapilmasini talep ediyoruz.

İmzala

Kazdağları Hattuşa Güre Termal Üyeleri Haklarını Arıyor! Sende İmzala, Destek Ol!

HATTUŞA GÜRE TERMAL ÜYELERİ, BİZ BU İŞLETMENİN ORTAKLARIYIZ, LÜTFEN İMZALA DESTEK VER!FAHİŞ YILDAT ARTIŞINA ÇÖZÜM İSTİYORUZ!Hattuşa Güre Termal Tesislerinde kullanılan devre tatil ünitesi ile ortak kullanıma açık saha ve tesislerin kullanıma hazır tutulması, temizlik, bakım, onarım ve yürütülmesi karşılığı üyelerden talep edilen yıllık gider payı son üç yılda %60’tan fazla artmıştır. İşletme yönetiminin uygulamak istediği bu yıldat politikası tesislerde üye olmadan konaklamak ile üye olarak konaklamak arasında olması gereken makul farkı ortadan kaldırmaktadır. Halbuki tesise üye olan devre tatil malikleri hem kullandıkları üniteler için baştan ödedikleri bedel hem de gelecek yıllar boyunca tatillerini bu tesiste geçirme sözü vermeleri hasebiyle işletmenin mali riskini büyük ölçüde üstlenmiş durumdadırlar. İşletme yönetiminin mevcut yıldat politikası, üyeler açısından bir mağduriyet oluşturmaktadır. Çok sayıda üye talep edilen yüksek yıldat ücretleri yüzünden sahip oldukları devre tatilini kullanamama durumuyla karşı karşıya kalmıştır.ALINAN KARARLARA KATILMAK İSTİYORUZ!Hattuşa yönetimi kararlarını alırken üye görüşlerini etkin bir biçimde almamaktadır. Üyeler görüş ve önerilerini iletebilecekleri bir muhatap bulmakta zorlanmaktadırlar. Yönetim kurulu ya da işletmenin ilgili organlarında üyeleri temsil eden herhangi bir birim veya kişi yoktur. Halbuki üyeleri doğrudan ilgilendiren tüm kararlar şeffaf bir şekilde alınmalı ve gerekçeleri açıklanmalıdır. Söz gelimi, kimi sözleşmelerde belirtilmiş olduğu halde yıldatlar belirlenirken RCI üyesi tesislerin yıllık gider payı ortalamasının incelenip incelenmediği belli değildir.ÜYE SÖZLEŞMELERİNDE ADALET İSTİYORUZ!İlk sözleşmelerin üzerinden on yıl geçmiş olmasına rağmen tesis son halini bir türlü alamamıştır. Proje sürekli değişmekte, örneğin Lalezar ismi ve projesiyle yapılan satışlar birkaç yıl içinde İkra adını alarak çok başka bir hale bürünebilmektedir. Tesisin büyüme arzusunun nerede ve ne zaman biteceği belli değildir. İşletmenin sürekli büyüme halinde olması, üyelerin kendi devre tatillerini satmak ya da kiralamak istediklerinde kendilerine satış sırasında işletme tarafından verilen sözlerin tutulmasına büyük oranda engel olmaktadır.SÖZ VERİLEN TAPUMUZU İSTİYORUZ!Üyeler devre tatillerini kullanırken devre tatilden devre mülke geçiş olacağı (tapu verileceği), bunun için bir haftalık devre tatillerin iki haftaya çıkarılması gerektiği, on üç gecelik apart dairelerden on dört gecelik kısımlara geçilmesi gerektiği, tapuya geçişten önce çekiliş yapılacağı, bunun için fazla süre kalmadığı, bu yüzden acele edilmesi gerektiği gibi söylemlerle yeni alımlar yapmaları ve mevcut devre tatillerini büyütmeleri konusunda ısrarla ve sürekli bir biçimde rahatsız edilmektedirler. Halbuki işletmenin yönetim kurulu tüm bu konuları resmi ve hukuken bağlayıcı bir yazı ile üyelerine açıklayabilir.ELEKTRİK / SU GİDERLERİNDE İNDİRİM İSTİYORUZ!Yıldatını erken yatıran üyelerin sonradan yapılan indirim kampanyalarından yararlanamaması, üyelerin her sene farklı bir uygulamayla karşılaşması, devre tatili kullanırken alınan elektrik ve su giderlerinin hesaplanmasındaki muğlaklık, bakanlık genelgesine rağmen dönem farkı ücretlerinin hala döviz kuru üzerinden hesaplanması, elindeki devre tatilleri birleştirerek bir başka üniteye geçmek isteyen üyelere yeni ünitenin işletme tarafından belirlenen liste fiyatından satılmak istenmesine rağmen üyenin malik olduğu ünitelerin her birinin aynı liste fiyatı üzerinden alınmaması, eski üyelerin sözleşmelerinde yazan yıldatların üzerinden on yıl geçtiği gerekçesiyle %100’ün üstünde artırılmak istenmesi, devre tatil sahibi ünitesini bir başkasına satmak istediğinde işletmenin devir sırasında on bin lira gibi bir ücret talep etmesi gibi birçok sorun çözüm beklemektedir.Değerli Hattuşa Güre Termal Üyesi, eğer sen de bu sorunların bir ya da birkaçından muzdaripsen bu kampanyayı imzalayarak çözüme katkı sağlayabilirsin.İmzalarınız; Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, Edremit Belediyesi, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Sağlık Bakanlığı, RCI Avrupa, Kültür ve Turizm Bakanlığı, Kültür ve Turizm Bakanlığı Özel Kalem, Hattuşa, Avrupa Termal Birliği, Adalet Bakanlığı, Balıkesir Valiliği, Hattuşa Üye İlişkileri, Balıkesir Ticaret İl Müdürlüğü, Sanayi Bakanlığı kurumlarına isminizle birlikte toplu halde gönderilmektedir.

Poşet Ve Parası Kalksın Kese kağıdı Gelsin

Bu kampanya sayesinde hem çevre temizliğinde herhangibir sıkıntı yaşanmıyacak hemde insanların gelirlerine katkı sağlayacak.

Köyümüze golet istemiyoruz

Goley projesinin durdurulmasini

Beşiri silkme vakti 2019

Önce beşiri sonra inanı en son bütün dünyayı silkecem

ARINMA GECESİ TÜRKİYE!

suriyelileri tiktokçuları ve cahil insanları arındırmak için burdayız!!!

İzmit Körfezi Artık Temiz Kalsın

Merdivenköy'de Kurban ve Otopazarı istemiyoruz

Merdivenköy de malum kurban bayramları nda et kesilen yerde, şimdide OTOPAZARI kuruluyor.. Bunun çevreye verceii zarar inanılmaz kötü olacaktır.. Her kurban Bayramı 2 ay pancerelerimizi pis koku ve sinek yüzünden açmıyoruz.. Şimdi de Oto pazarı.. Her Cumartesi Pazar yatak odalarımıza binlerce araçtan çıkan egzoz gazı, köfte kokuları, motor sesi inssn sesleri ce sokakta sıkışan araç trafiği... Bütün memleket insanı ve araçları yatak odamızda..İSTEMİYORUZ.....

Merdivenköy de Kurban ve Otopazarı İstemiyoruz