Siyaset

İmzala

Elektrik zamlarinin geri çekilmesini istiyoruz

Sürekli zam gelen faturalardan artik yorulduk aldigimiz para faturalara gidiyor bu sorunun çözülmesini zamlarin geri cekilmesini istiyorz herseye zam artik gecinemiyoruz

Tecavüzcülere,Kadın Cinayetlerine ve Teröristlere idam istiyoroz

Kadın şiddetine, tecavüzcülere ve terör örgütlerine karşı alınabilecek en sert önlemlerin alınması için Türkiye Büyük Millet Meclisini göreve çağırıyoruz halk olarak çok yuttuk unutmadık adalet istiyoruz kısasa kısas istiyoruz canlarımızı alanların etkisiz hale getirilmesi istiyoruz

ülkemdesuriyeliistemiyorum

İmzala

Sn.Süleyman Soylu'nun siyahi kardeşlerimizin ekmek teknelerinin kapanmaması için destek istiyoruz.

Sn. Süleyman Soylu'nun yaptığı açıklamanın ardından tepkiler çığ gibi büyüdü.Biz de bu duruma sessiz kalmak istemedik ve kimseye kötülüğü dokunmamış bu arkadaşlarımızın ekmek teknesinin kapatılmaması için imza kampanyası oluşturmak istiyoruz.Onlar da emin olun bu ülkeyi çok seviyorlar.Sn.Süleyman Soylu'nun açıklaması bu şekildeydi:"Elinde bir saat 10 liraya satıyor,Afrika'dan gelmiş.Biz buna müsaade etmeyeceğiz.Önceden izin veriliyordu."Bu fotoğraf ve niceleri onların bu vatanı çok sevdiğini gösteriyor:http://www.atasehirweb.com/images/album/kazlicesme_mitingi_demokrasi_istanbul_2016_35_1.jpg

ÜLKEMDE SURİYELİ İSTEMİYORUM

Kendi vatanı için savaşmayanlar bu vatan için kılını bile kımıldatmaz.#ÜLKEMDESURİYELİİSTEMİYORUM

Hg