Bir şeyleri düzeltmek mi istiyorsun ?

Kampanya

İmza

Destekçiler

En Son İmza Kampanyaları

En son destek bekleyen imza kampanyaları! Hadi sende hemen destek ol!

Idam

Idam çıksın artik çocuğa yaşlıya kadina tecavüz edene idam çıksın

Aydın Da Skate Park İstiyoruz

Aydınımız da Extreme Spor Yapan Arkadaşlarımıza Özel Bir Skate Park İstiyoruz.

HERKES BİSİKLETLERE

Adana'da biz gençlerin kötü örnek teşkil eden şeylerden uzak durması amacıyla,sporun anlam ve önemini anlatmak maksadı ile maddi durumu iyi olanlardan veya eski sağlam bisikletini bağışı yapmak isteyen kişilerden destek bekliyorum.

KOCAELİ'DE RADYO FESTİVALİ YAPILSIN

Bu kampayayı başlatan kişi yaklaşık 5 yıldır radyo ve radyo programcılarına gönül vermiş biridir. Kocaeli'de yaşayan bir vatandaş olarak, Radyo'nun gücünü ve etkisini anlatmak amacıyla ilimizde 2019 yılının Eylül veya Eklim aylarında bir radyo festivali yapılmasını istiyoruz. Türkiye'nin önde gelen ulusal radyolarıyla geçtiğimiz yıl kullanıma açılan Kocaeli Kent Meydanı'nda yapılmasını istediğimiz Radyo Festivali'nde canlı yayınların yanı sıra İzmit Süleyman Demirel Kültür Merkezi'nde radyo programcıları ile söyleşi yapılmasını Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Sn. Tahir Büyükakın ve İzmit Belediye Başkanı sayın Fatma Kaplan Hürriyet'ten talep etmekteyiz. Her yıl 1 hafta veya 5 gün boyunca yapılmasını istediğimiz festivalin günde 3 veya 4 radyonun davet edilmesi ve radyo programcılarının Kent Meydanı'nda canlı yayın yapmasını Belediye Başkanları ve yöneticilerinden beklemekteyiz.

1,000,000,000

CAFEMİZİ GERİ İSTİYORUZ!

Bizler İstanbul ili Ümraniye İlçesi Atatürk Mahallesi sakinleri olarak Mevlana Parkı içerisindeki 6 yıldır Ümraniye Spor Kulübünün işlettiği; başında Nazmiye Pak BAĞDATLI hanımın olduğu cafemiz 10 Ağustos 2019 tarihi itibariyle kapatıldı.Nedeni olarak Ümraniye Spor Kulübünün Cafenin Ümraniye Belediyesine devrettigini ögrendik.Hanimlar olarak bu 6 yıl içerisinde cafeye gelip,çocuklarımız parkta oynarken bizler de burada Nazmiye hanımın güler yüzlü karşılaması ve hos sohpeti,cana yakin hizmetiyle çok huzurlu ve bir o kadar da guven icerisinde zaman geçiriyorduk.Kisacası biz hanımların tek sosyal alanı olan keyif alarak oturup zaman geçirdiğimiz,ibadetimizi yapabildiğimiz cafemizi tekrar Nazmiye hanımı ve cafemizi geri istiyoruz.Siz dostlarımız ,arkadaşlarımız bizimle aynı düşünceyi paylaşıyorsanız bizlere  desteklerinizi bekliyoruz.

ALEVİLİKTE ORUÇ VE AŞURE’Yİ 13-15 ŞUBATA ALIYORUZ ÇAĞRI

Alevilik semavi bir din Şiia İslam’ın bir kolu falan değildir.Alevilikte Oruç ve Aşurenin tarihi toplumsal kaynağı,İslami Hicri takviminin MuHaram ayı ve İslam’daHalifelik kavgası Kerbela olayı ve 12 imamlarla ile ilgili değildir. Alevilikte Oruç ve Aşurenin kökeni özü, kadim tarihten bu yana kış sonu Şubat (Qızır) ayı ortalarında, kışlık erzakların azalması ile günlük bir öğün yiyerek, oruç tutulması ve var olan yiyeceklerden AŞ pişirilip ÜLEŞİLMESİ, ortak paylaşılarak hayatta kalma mücadelesinden günümüze gelen evrensel anlamlı bir gelenektir. Alevilikte ve dünyada Kerbela’dan bin beter, binlerce katliam vs. varken,Alevilikte Oruç ve Aşurenin Kerbela’ya bağlanması, oruç yas vs. tutulması1500’lü yıllarda başlayan Şii/İslami asimilasyondan başka bir şey değildir. Alevilikte Qızır dayanışma, Oruç ve Aşure lokma paylaşma geleneğinintarihi 13-15 Şubat ayıdır.   Altta imzası bulunan; Alevi Pirleri (dede/anaları) araştırmacı yazar, sanatçı,Alevi kurumları yöneticileri ve Alevi canlar olarak; Bu yıldan itibaren, İslami MuHaram ayında oruç tutma Aşure paylaşmayı kaldırdığımızı, Aleviler olarak Oruç ve Aşure lokma paylaşma geleneğimiziözüne uygun olarak 13-15 Şubat’ta Hızır orucuyla birlikte sürdüreceğimizi beyan ediyor, tüm Alevi canları bu çağrıya katılmaya imzalamaya çağırıyoruz. Saygı sevgi aşkı muhabbetlerimizle. 09.09.2019

İmza kampanyalarını keşfet

Hadi sende sesini duyur ve kampanyalara destek ol!