Bir şeyleri düzeltmek mi istiyorsun ?

Kampanya

İmza

Destekçi

En Son İmza Kampanyaları

En son destek bekleyen imza kampanyaları! Hadi sende hemen destek ol!

FİNALLER ONLİNE OLSUN

Çin'de başlayıp tüm dünyaya yayılan virüs, bizi bu süreçte pek çok önlem almaya itti. Maske ve dezenfektan kullanımı, kalabalık ortamlardan kaçınma gibi davranışlar bireylerin uygulaması gereken kişisel sorumluluklardır. Kurumlar için ise bu, bireylerin sağlığı için bazı kararlar almak şeklindedir.Örneğin çok önemli görüşmeler yüz yüze yapılmaktansa daha güvenli olan evden online olarak yapılır. Bu, o kurumun uygulaması gereken bir sorumluluktur.Böyle bir süreçte üniversiteler genelde online olmakla beraber, Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi finalleri yüz yüze yapacağını açıkladı. Kısa bir süre için ev ayarlamaya çalışan öğrencileri kalabalık otobüsler de bir tehlike olarak bekliyor olacak. Böyle olağanüstü bir halde, büyük bir tehlikeyi göze almak yerine finallerin de online olması için imza topluyoruz.

Biz Azərbaycan Əsgəriyik! بیز آذربایجان عسگر‌ی‌ییک

بیانیه اعلام آمادگی و حمایت همه جانبه از بازپسگیری اراضی اشغالی جمهوری آذربایجانهم اکنون بیش از 30 سال از اشغال اراضی جمهوری آذربایجان توسط رژیم غاصب ارمنستان می‌گذرد. تجاوزی که به موجب چهار قطعنامـه شورای امنیت سازمان ملل به شماره‌های 822 ،853 ،874 و 884 تایید و منجر به محکومیت و انزوای رژیم ارمنستان شده است. طی این قطعنامه‌ها جامعه جهانی به صراحت خواستار خروج بی‌قید و شرط ارتش ارمنستان از اراضی جمهوری آذربایجان شد، اما علی‌رغم این موضوع جنایات ددمنشانه و کودک کشی‌های ارتش ارمنستان طی سه دهه اخیر ادامه داشته و روزی نبوده که توافقنامه آتش‌بس توسط نیروهای ارمنی نقض نگردد. ادامه اشغالگری ارمنیان متجاوز و حملات رذیلانه آنها به غیرنظامیان دل ملت‌های آزادیخواه و حق‌طلب عالم را رنج می‌دهد و با توجه به تداوم و فزونی این حملات و عدم کارسازی مذاکرات صلح، پایان دادن به این اشغال از هر طریق ممکن واجب‌ و ضروری به نظر می‌رسد.ما آذربایجانیان که اشغال قره‌باغ کوهستانی و شهرهای اطراف، همواره در صدر مسایل و دغدغه‌هایمان بوده است، تجاوز و اشغالگری دولت خبیث ارمنستان را محکوم کرده و از برادر و خواهرانمان در آن سوی مرز حمایت کامل می‌کنیم و بدینوسیله آمادگی خود جهت اعزام به جبهه‌ حق علیه باطل و مشارکت در رهایی اراضی جمهوری آذربایجان را اعلام می‌داریم. خداوند پشت و پناه ارتش شجاع و ملت بزرگ آذربایجان باشد.Azərbaycan Respublikasının işğal olunmuş ərazilərinin geri alınmasına hazırlıq və hərtərəfli dəstək bəyanatıAzərbaycan Respublikasının ərazisinin Ermənistanın işğalçı rejimi tərəfindən qəsb edilməsindən 30 ildən çox keçir. BMT Təhlükəsizlik Şurasının 822, 853, 874 və 884 qətnamələri ilə təsdiqlənən təcavüz, erməni rejiminin qınanmasına və təcrid olunmasına səbəb olmuşdur. Bu qətnamələrlə beynəlxalq ictimaiyyət açıq şəkildə Ermənistandan ordusunun Azərbaycan Respublikası ərazisindən qeyd-şərtsiz çıxarılmasını tələb etsə də, son üç onillikdə Ermənistan ordusunun barbar cinayətləri və uşaq qətlləri davam etdi və atəşkəsin erməni qüvvələri tərəfindən pozulmadığı bir gün olmadı. Təcavüzkar ermənilər tərəfindən işğalın davam etdirilməsi və mülki şəxslərə qarşı vəhşicəsinə hücum etmələri dünyanın azadlıqsevər və haqqsevər xalqlarının ürəyini ağrıdır. Bu hücumların artaraq davam etməsini və sülh danışıqlarının uğursuzluğunu nəzərə alaraq bu işğala hər vasitə ilə son qoymaq vacib və zəruridir.Dağlıq Qarabağ və ətraf rayonların işğalını hər zaman başlıca qayğı və məsələmiz bilərək Ermənistanın təcavüz və işğalını pisləyirik və sərhəddin o tayında olan qardaş-bacılarımızı tam dəstəkləyirik. Bununla da haqqın haqsızlığa qarşı cəbhəyə göndərilməyə və Azərbaycan Respublikasının torpaqlarını azad etməkdə iştirak etmək üçün hazır olduğumuzu elan edirik. Tanrı cəsur ordunu və böyük Azərbaycan millətini qorusun!

Erşan monitörü Barış'a göndersin

Erşab'ın bir aydır göndereceğim diyip göndermediği gaming monitorü Barış'a göndermesi için başlatılan bu kampanyaya destek olun..

Sağlıkta Şiddet İçin Yasa İstiyoruz

Ülkemizde özellikle Covid-19 salgın döneminde gece gündüz demeden canları pahasına görevi başında çalışan bütün sağlıkçıklar şiddeti küfürü hakareti tehdit vs. Haketmiyor. Buna sebep olan kişler cezasız kalmamalı.. Sağlıkta şiddet son bulsun artık. Sağlıkçıya yapılan bütün kötü içerikli davranışları yapan kişiler adalet önünde cezasız kalmasın.

HAYVANA ŞİDDETİN CEZASI OLSUN

YETER ARTIK SUSMUYCAZ MİLYONLARCA HAYVAN CANİ BİR ŞEKİLDE ÖLDÜRÜLÜYOR VE BUNA ARTIK BİR "DUR" DEMEMİZ LAZIM

selenmcavoy hesap bilmem nesi

e hesap açtırcaz sonraa mutlu olcak öyle iişte-fyz

İmza kampanyalarını keşfet

Hadi sende sesini duyur ve kampanyalara destek ol!