Bir şeyleri düzeltmek mi istiyorsun ?

Kampanya

İmza

Destekçi

En Son İmza Kampanyaları

En son destek bekleyen imza kampanyaları! Hadi sende hemen destek ol!

Doğa Tarihi Müzesi

Türkiye'de, özellikle İzmir, İstanbul ya da Ankara'da, doğa tarihini ülkemiz coğrafyasından da örneklerle görebileceğimiz kapsayıcı, yaşadığımız gezegenin bilgisini vatandaşlarla ve gençlerle buluşturabilecek, zaman zaman derslerin, konferansların ve eğitimlerin yapılabileceği, dünyadaki örnekleriyle hem mimari hem de içerik anlamında yarışabilecek büyük, düzgün bir doğa tarihi müzesi açılsın.

BAVUL NERDE

BAVULUM NEDEN BANGLADEŞ HAVALİMANINDA

Kaçak Göçmen Tehlikesi

Ülkemizde kaçak göçmen sorunu, her geçen gün büyümekte ve çeşitli sosyal sorunlara yol açmaktadır. Bu durum, hem göçmenlerin yaşam koşullarını olumsuz etkilemekte hem de toplum genelinde huzursuzluğa neden olmaktadır. 2024 yılında , ülkemizde 10 milyondan fazla kaçak göçmen bulunmaktadır. Bu durum, kontrolsüz bir şekilde devam ederse toplumsal düzeni tehdit edebilir.Bu nedenle, yetkililere çağrıda bulunuyoruz: Kaçak göçmenlerin araştırılmasını ve belirli bölgelerde kontrollü bir şekilde toplanmasını sağlayın. Bu adım, hem bu kişilerin insan haklarına saygı çerçevesinde yaşamasını sağlayacak hem de toplumsal düzeni koruyacaktır.Bu önemli konuda sizden destek bekliyoruz. Lütfen bu dilekceyi imzalayarak sesimizi duyurmamıza yardımcı olun!

ÖmerThor Modluktan Çıksın

Yağız Dinçel Sunucusunda Herkese Haksız Yere Mute Ban Atan bir insan var kendisini severim ama adaleti sağlamam lazım Yağız Dinçelden Ve Hypnosdan Rica ediyorum bıktık bu arkadaştan

Algida Ringo Dondurma Geri Gelsin

Satıştan kaldırılan algida ringo dondurma geri gelsin

İmza kampanyalarını keşfet

Hadi sende sesini duyur ve kampanyalara destek ol!