Bir şeyleri düzeltmek mi istiyorsun ?

Kampanya

İmza

Destekçiler

En Son İmza Kampanyaları

En son destek bekleyen imza kampanyaları! Hadi sende hemen destek ol!

KÜRKÇÜLER BELDEMİZE OTOYOL BAĞLANTI YOLU

T.C. KARAYOLLARI GENEL MÜDÜRLÜĞÜ'nden ADANA İLİ SARIÇAM İLÇESİ KÜRKÇÜLER BELDESİ'ne Beldemiz içinden geçen E90 Otoyoluna bağlantı yolu talep ediyoruz. Bilindiği üzere Kürkçüler Beldemiz son yıllarda bölgede açılan fabrikalar ve dışarıdan aldığı göçle birlikte nüfus oranı 2018 yılı rakamlarına göre 10.395 kişi olmuştur. Gelişmekte olan beldemizin ulaşım sıkıntısını rahatlatacak olan E90 bağlantı yolunu yapılması, Beldemiz halkının Adana şehir merkezindeki yeni yerleşim bölgelerine ( ÇUKUROVA VE SARIÇAM İLÇE MERKEZİNE) ulaşımı kolaylaşacaktır.Ayrıca belde Halkımızın Şehir hastanesine olan 22 KM.lik 27 Dk. süren ulaşım süresi, yeni bağlantı yoluyla 15 Km ve 11 Dk.' ya düşerek, belde haklımızın hayati sağlık hizmetlerinde hastahaneye ulaşmaları daha çabuk olacaktır. Bölgemizin gelişmesi açısından hayati önem taşıyan ulaşımın kolaylaşması büyük önem arz etmektedir. Belde halkımızı duyarlı ve destek olmaya davet ediyoruz.

İmzala

Kaçak Gelinlerin Yeniden Başlaması (Tekrardan ekrana getirmek)

Kaçak Gelinler ekibi çok guzel bir dizi çıkardınız ama arkasında durmadınız, çizgi film izleyecek yaştaydım ama ben kaçak gelinler izliyordum hem diziye çok güvenmiştim hemde fanların arkasında ekibin arkasında durduguna inanıyordum, ekip arkasında değilmiş maalesef.Biz fan kitlesi olarak dizinin arkasındayız ve birçok kez binlerce kişi olarak toplandık ama yanıtsız kaldık tekrar bir aradayız ve ses getirip başlamasını her şeyden çok istiyoruz!  #bizistesekyaparız #kacakgelinlergerigelsin#kaçakgelinleriözledik  BİNLERCE HAYAL KIRIKLIĞI YAŞAYAN İNSAN VAR. YENIDEN BAŞLAYACAĞINA DAİR VİDEO YAYINLADINIZ AMA BAŞLAMADI.BİZİ SÜREKLİ HAYAL KIRIKLIĞINA YAŞATTINIZ.EN AZINDAN İYİ BIR SON, BİR FİLM, BİR DİZİ (herkesin tercihi dizi olarak yeniden başlaması) OLARAK YENİDEN BAŞLAMASINI BİZ FANLAR OLARAK BİNLERCE KİŞİ İSTİYORUZUMARIM KAMPANYAMIZ SES GETİRİR 5 YIL GEÇSE BİLE BİZ BURDAYIZ

İmzala

2020yili ishakpasa sarayi yili olsun.

Agri millet vekilimiz sayın Ekrem çelebi nin başlattığı 2020yili ishakpaşa sarayı yılı olsun kampanyasına destek olalım.

Converse X MBB Türkiye’ye gelsin

Millie Bobby Brown’un tasarladığı Converse X MBB koleksiyonun Türkiye’ye gelmesini istiyoruz!

İmzala

Sakarya ilinin Karasu ilcesinde Yenimahallesinde Sokak Köpeği bakim barinaği Kurulsun

Bir hayvansever ve Veteriner teknikeri olarak , Mahallemdeki sokak köpeklerinin Daha iyi koşullarda bakilmasi amaciyla Mahallemizdeki ,Yenimahalle mezariliğinin arkasinda bulunan Belediyenin Boş arazisinde Mahallemizin sokak hayvanlari için Sokak köpeği bakim barinaği kurulmasini istiyoruz.

İmza kampanyalarını keşfet

Hadi sende sesini duyur ve kampanyalara destek ol!