Bir şeyleri düzeltmek mi istiyorsun ?

Kampanya

İmza

Destekçiler

En Son İmza Kampanyaları

En son destek bekleyen imza kampanyaları! Hadi sende hemen destek ol!
İmzala

Felç olan amcamız için yardımlarınızı bekliyoruz

Merhabalar, küçük bir çocuğun ağaçtan erik istemesi sebebiyle ağaca çıkıp ve dengesini kaybedip yere düşüp felç kalan komşumuz, yardımsever Ata amcamız için yardımlarınızı bekliyoruz. Kendisi şuan tekerlekli sandalye ile hayatını devam ettirmektedir. 64 yaşında olup, öz abisinin evinde kalmaktadır. Onun haricinde eşi, çocukları kimsesi yok. Biraz gayret göstererek yürümeye çalışıyor ama tedavi olmadığı sürece yaşamını böyle devam ettirmek zorunda. Tedavi için verilecek olan fiyatı bilmiyoruz ama yardımsever bir insanımız konuyla ilgilenebilirse çok mutlu oluruz.

HER ÇOCUĞA BİR UMUT

DOĞU ANADOLU BÖLGESİNDE BİR ÇOK YERDE OKUL VE YARDIM (KIYAFET,YEMEK,KIRTASİYE MALZEMELERİ VB.) ŞEYLER EKSİKLİĞİ BULUNMAKTADIR BUNLARA ÇARE GETİRİLMESİNİ ARZ EDERİZ.

SARIGAZİ CEMEVİNİN SOSYAL ALAN PROJESİNE SAHİP ÇIKALIM

Sarıgazi cemevinin Halkın hizmetine sosyal alan olarak tertipleyip yapmış olduğu Projenin toplumsal birliktelik, kadınlarına yönelik ekonomik destek ve komşuluk ilişkilerinin artmasında yararlı olduğunu; ayrıca inanç, etnik, mezhep, ayrımı yapmadan hizmet ettiklerini gördüğümüz için yerin son hali ile Sarıgazi cemevi kurumuna gerekli Sançaktepe belediye yetkililerince resmi işlemlerin (tahsis veya kiralama )yapılarak verilmesini talep ediyoruz.

SARIGAZİ CEMEVİNİN SOSYAL ALAN PROJESİNE SAHİP ÇIKALIM

İmzala

SERGEN YALÇIN'I BEŞİKTAŞA İSTİYORUZ...

Bu takımın başına gelecekse bizden biri gelsin. Biz büyük BEŞİKTAŞ taraftarı olarak başaracağından eminiz. Yönetime sesimizi duyurmak adına sende el ver !

İmzala

Sarıgazi cemevinin sosyal alan projesine sahip çıkın

Sarıgazi cemevinin Halkın hizmetine sosyal alan olarak tertipleyip yapmış olduğu Projenin toplumsal birliktelik, kadınlarına yönelik ekonomik destek ve komşuluk ilişkilerinin artmasında yararlı olduğunu; ayrıca inanç, etnik, mezhep, ayrımı yapmadan hizmet ettiklerini gördüğümüz için yerin son hali ile Sarıgazi cemevi kurumuna gerekli resmi işlemlerin (tahsis veya kiralama )yapılarak verilmesini talep ediyoruz.

İmza kampanyalarını keşfet

Hadi sende sesini duyur ve kampanyalara destek ol!