Bir şeyleri düzeltmek mi istiyorsun ?

Kampanya

İmza

Destekçi

En Son İmza Kampanyaları

En son destek bekleyen imza kampanyaları! Hadi sende hemen destek ol!

patatesli poğça kalksın

patatesli poğça olmaz olsun

İmzala

Fenerbahce ve beşiktaş a yapılan haksızlıklar

Sayın taraftarlar ; Fenerbahçe ve Beşiktaş ‘ ımıza gönül vermiş milyonlarca taraftarımıza sesleniyorum. Bu sene takımlarımıza yapılan gözle görülür haksızlıklar tüm çıplaklığıyla ekranlarda yer almaktadır. Buna rağmen hiç bir yetkili konuya dair en ufak bir açıklama bile yapmamakta ısrarcı ( Türkiye Futbol Federasyonu ) Fenerbahçemiz ve Beşiktaş ‘ ımız türk futboluna verdiği değerler ve hizmetler ile en ön planda yer alan 4 güzide futbol kulübümüzden ikisidir. Federasyon, yayıncı kuruluş ve daha niceleri takımlarımız sayesinde milyon dolarlar kazanmaktadır. Bu yapılan haksızlıklara artık biz taraftarlar olarak katlanamıyoruz. Madem ki çok açık ve net bir şekilde bu iki takımımızın bu sene şampiyon olması istenmiyor. Bizde takımlarımızdan hiç bir beklentimiz kalmadıgını canı gönülden bildiriyoruz. Bugünden itibaren ligin kalan tüm maçlarına bu iki değerli kulübümüzden tek beklentimiz paf takım oyuncularıyla çıkmasıdır. Bizler sezon sonunda takımlarımız ligi kaçıncı sırada bitirirse bitirsin en ufak bir şikayet te bulunmayacağımızı en içten dileklerimizle belirtmek istiyoruz. Lütfen kalan tüm maçlara tamamı ile paf takım oyuncularımızdan kurulu ilk 11 ler ile çıkın. Bu sayede hem bahane ile oyuncularımız ligde oynama şansı bulup kendilerini geliştirirler. Hemde bu sene yapılan yönetimle Fenerbahçe ve Beşiktaş olarak lige hiç bir değer vermediğimizi göstermiş oluruz. Ve yayıncı kuruluş ta kazanç kaybedeceği için akıllanır ve federasyon üzerinde büyük bir baskı kurar adaletli yönetim için. Federasyonda umut ediyoruzki yaptıkları büyük cehaletten döner ve olması gereken adaletli sistemi artık türk futboluna sunar.İmza35 yıllık Fenerbahçe taraftarı.

Yoksullara giyecek yiyecek dağıtımı

Dünya da 2 milyar kişi yoksulluk 753 milyon kişi de aşırı yoksulluk içinde yaşamını sürdürmeye çalışıyor. Biz evimizde rahatca yaşayıp istediğimizi yerken onlar susuz, aç kalıyorlar. İstediğimiz kıyafetleri giyerken onlar üşüyerek canından oluyorlar. Biz de onlara yardım eli uzatmalıyız. Bu yüzden bu kampanyayı kurdum. Sizinde yardımlarınızı bekliyorum. Ne kadar imza olursa o kadar can kurtulur.

TFF Başkanı Nihat Özdemir İstifa

1- 26.01.2020 tarihindeki Göztepe-Beşiktaş müsabakasıyla ilgili Beşiktaş Kulübü'nün,2- 24.01.2020 tarihindeki Gençlerbirliği-Gaziantep FK maçıyla ilgili Gaziantep Futbol Kulübü'nün,3- 23.11.2019 tarihindeki İttifak Holding Konyaspor-Beşiktaş karşılaşmasıyla ilgili de İttifak Holding Konyaspor Kulübü'nün yaptığı başvuruları değerlendirdi ve söz konusu maçlardaki hata vardır yanlış karar verdiler. Tüm taraftarlardan yardım bekliyoruz. Doğru karar tarafsız kişiler yönetimini yapsın TFF nin

İmzala

düşünce den dolayı kolayca suçlanmak istemiyorum.

Bu ülkeden gitmek istiyorum.Yeter.

Kadir şeker serbest kalsıb

Kadir şeker için adalet serbest kalmasını istiyoruz

İmza kampanyalarını keşfet

Hadi sende sesini duyur ve kampanyalara destek ol!