Hayvan Hakları

Hayvan mamaları ücretsiz olsun

AMACIM SOKAKTA YAŞAYAN KEDİ VE KÖPEK MAMALARI BELEDIYELER TARAFINDAN UCRETSIZ DAĞITILSIN VE SADECE BELEDIYELERDE DEĞIL ILGILI SATILAN YERLERDE UCRETSIZ OLSUN.ARTIK SOKAK HAYAVANLARINI ASTIM ÇÖPLÜKLERINDE ÖLÜ GÖRMEK ISTEMIYORUZ.Hayvan Hakları İzleme Komitesi’nin (HAKİM), hayvan hakları ihlallerine ilişkin hazırladığı raporda, 2016 yılında en az 1 milyar 156 milyon 407 bin 473 yaşam hakkı gaspı vakası yaşandığı belirtildi.

İmzala

TURGUTLU BLD.BŞKYRD.SI EVREN ERBAŞ SER ANNENİN BABANIN OTURDUĞU ACARLAR MAH.GÜNEŞ SOK.TAN ALDIĞIN 2 SOKAK KÖPEĞİNİ AYNI SOKAĞA GERİ BIRAK.

MANİSA- TURGUTLU BELEDİYESİ NİN BARINAĞA ALDIK DEDİKLERİ KÖPEKLER HALA ORTADA YOK ❗❗❗❗ BU İKİ KÖPEK YERİNE BIRAKILANA KADAR SUSMAK YOK ❗☡❗☡❗☡❗☡❗☡❗☡❗☡❗☡❗☡❗❗❗MANİSA-TURGUTLU BELEDİYE BAŞKAN YARDIMCISI SAYIN BAYAN EVREN ERBAŞ SER....!!!!SEN YASALARDAN ÜSTÜN DEĞILSİN.. !!!YAŞADIĞİN YER MUZ CUMHURİYETİ DEĞİL.!!!! SENELERDİR AYNI SOKAKTA SEVGİYLE BAKILAN O ZAVALLI 2 KÖPEĞİ YERİNE BIRAKACAKSIN..!!!!! ISIRMA MASALINI BIRAK .!!!!ADAMA RAPOR SORARLAR ISIRMA RAPORU NEREDE?????İŞİNİZ GÜCÜNÜZ YALAN DOLAN SİZMİ İNSANLARA HİZMET VERECEKSİNİŹ????!!!! HEMEN ACARLAR MAH.GÜNEŞ SOKAKTAN ANNEN BABANIN OTURDUĞU SOKAKTAN ALDIĞIN 2 SOKAK KÖPEĞİNİ AYNI SOKAĞA GERİ BIRAL ACİLEN.LÜTFEN HERKES İMZA ATIP PAYLAŞABİLİRMİ.TURGUTLU BELEDİYE TELEFONU-0236 313 21 21 LÜTFEN ARAYIN KÖPEKLERİ İSTEYIN...

Emre'nin (MutantUnicorn-G) Banlanması İçin

Başlıkta belirtilen MutantUnicorn-G kullanıcı adlı Emre isimli kişinin ban yemesi için düzenlenen bir kampanyadır.

İmzala

Sakarya ilinin Karasu ilcesinde Yenimahallesinde Sokak Köpeği bakim barinaği Kurulsun

Bir hayvansever ve Veteriner teknikeri olarak , Mahallemdeki sokak köpeklerinin Daha iyi koşullarda bakilmasi amaciyla Mahallemizdeki ,Yenimahalle mezariliğinin arkasinda bulunan Belediyenin Boş arazisinde Mahallemizin sokak hayvanlari için Sokak köpeği bakim barinaği kurulmasini istiyoruz.

Hayvanlar icin el ele

Mama kampanyasi

SOKAK HAYVANLARI YARDIM

Onlar da acıkır, hatta aç kalırOnların ağızları yoktur anlatamazlar. Aslında anlatırlar da bunu sadece kalpleri sıcacık olanlar görür. Acıktıklarında yemek bulamazlar, özellikle şehir dışlarında, arazilerde veya ormandalar ise. Kedi, köpek, kuş… Ortak noktaları ise bizlere muhtaç olmaları.Özellikle kış aylarında lütfen yemek artıklarınızı atmayın bir kap ile çöp kenarlarına, uygun yerlere bırakın. Özellikle oteller, restoranlar dikkat etmeli buna. Sizin burun kıvırdığınız besinleri hayvanlar bulmak için canlarını feda edebiliyor. Hatta siz biraz daha iyi olun size uygun gelen mamalardan alın ve sokaktaki canlara verin. Bulunduğunuz yerlere, kapı önlerine su koyun ki onlar da içsinler. Zaten sokaklarda yaşama şansları azken biraz hayata bağlamaya çalışalımMama yardımı yapalımBirçok dernek, barınak, hatta sosyal medyada oluşturulan besleme gruplarına yardım ederek siz de belki hiç bilmediğiniz, sizden çok uzaklardaki birçok cana yardım edebilir, karınlarını doyurabilirsiniz. Belki de bu, yeni doğum yapmış anne bir kedinin size duyduğu merhamet olarak, belki de soğukta üşümüş, bir yere kıvrılmış bir yavrunun içinden size sevgi mırıltıları çıkararak geri döner kim bilir…YARDIMLARINIZI BEKLİYORUZ

Engelli Yusufa Sıhhi Yardım

Pamuk eller cebe abi boş geçmeyin.

Barınak canları! Umursuz kalma

Hayatlarına bir hayvanı kabul etmeden yaşayanların eksik yaşadıklarına inanırım ben. Ama yine de bugüne kadar bir hayvanınız olmasa da, sokak köpeklerinin size nasıl baktıklarına, gözlerinin içine sizi nasıl çektiklerine dikkat edin bir; bunun farkına vardığınızda her şeyi anlamaya başlayacaksınız bence. GEÇ OLMADAN..Günümüzün koşullarında ! Barınağı Ziyaret ettikten sonra bir çok görmediğimiz tarafları oluyor.Ve haliyle buna el atmak için bütün barınaklar da değerlendirme formu bulundurarak 6 Aydan 6 aya kontrol edilerek bu düzenlemeler sağlanabilir.Hep birlikte ele başarabiliriz.Umursuz kalma!

#UtkuYaşamınaYolVer

dünyada her sabahlanılan gece bir utkunun yaşama veda ettiğini biliyor muydunuz? bunların sebebi ise açlık, yoğun mzlem duygusu ve reflü. dün gece saatleri babasının getirdiği "kolay çiğköfte" kitini açıp yapmaya çalışan utku türü, başarısız olmuştur ve yoğurtla karıştırmıştır. attığı son mesajlarda meymenetsiz ölmek üzere olan zavallı yüzü görünmektedir. utku'dan haber alınamıyor. UTKULARIN ÖLMESİNİ SEN DEĞİŞTİREBİLİRSİN! Bir imza atarak Utku neslinin devam etmesini sağla! bu kampanyayı imzalayarak siz de bir utku kurtarabilirsiniz

İmzala

21 Haziran-30Haziran Liçi ve Köpek Yemek Festivaline “HAYIR”

Her yıl Çin’in güneyindeki Yulin şehrinde düzenlenen köpek eti festivali ülke içinde ve dışındaki tepkilere karşın başlıyor. 10 gün sürecek festivalde 10 bin kadar kedi ve köpek kesilip, yenecek.Hayvan hakları savunucuları bu yıl festivalin durdurulması için dünya çapında 11 milyon imza topladılar.Bizler de bu imza kampanyasına destek vermek için bir kampanya düzenliyoruz.Bu masum canlıların katledilmesine daha fazla izin vermeyin.Hep birlikte birlik olarak bu festivalin bir daha düzenlenmemesi üzerine sonlandırılmasını sağlıyalım. "İnsan, çok zâlim ve çok câhildir." (Ahzâb, 72)”Küçük bir serçeyi veya ondan büyük her hangi bir canlıyı haksız yere öldüren kimseden Allah Teâlâ bunun hesabını mutlaka soracaktır!""Rabbim der ki; hayvanlar benim sessiz kullarımdır, şimdi zulme susuyorlar ama hesap günü konuşacaklar."

Yulin katliamına sessiz kalmayın

Bir sürü köpek kedi yakılıp bir sürü işgence yapılıyor sesiz kalma hayvanların sesi ol

YULİN KATLİAMI!!!

Yulin Kopek festivalini durdurmak için yeterli sayida imza toplayalim