Hayvan Hakları

İmzala

21 Haziran-30Haziran Liçi ve Köpek Yemek Festivaline “HAYIR”

Her yıl Çin’in güneyindeki Yulin şehrinde düzenlenen köpek eti festivali ülke içinde ve dışındaki tepkilere karşın başlıyor. 10 gün sürecek festivalde 10 bin kadar kedi ve köpek kesilip, yenecek.Hayvan hakları savunucuları bu yıl festivalin durdurulması için dünya çapında 11 milyon imza topladılar.Bizler de bu imza kampanyasına destek vermek için bir kampanya düzenliyoruz.Bu masum canlıların katledilmesine daha fazla izin vermeyin.Hep birlikte birlik olarak bu festivalin bir daha düzenlenmemesi üzerine sonlandırılmasını sağlıyalım. "İnsan, çok zâlim ve çok câhildir." (Ahzâb, 72)”Küçük bir serçeyi veya ondan büyük her hangi bir canlıyı haksız yere öldüren kimseden Allah Teâlâ bunun hesabını mutlaka soracaktır!""Rabbim der ki; hayvanlar benim sessiz kullarımdır, şimdi zulme susuyorlar ama hesap günü konuşacaklar."

Yulin katliamına sessiz kalmayın

Bir sürü köpek kedi yakılıp bir sürü işgence yapılıyor sesiz kalma hayvanların sesi ol

YULİN KATLİAMI!!!

Yulin Kopek festivalini durdurmak için yeterli sayida imza toplayalim

Hayvan katliamları

Şiddet gören hayvanların korumam altına alınması, yiyecek ve barınma ihtiyaçlarının karşılanması en önemlisi ise bir yuva edinmeleri hedeflenmiştir.

Hayvanlar Ölmesin

Hayvanlara günümüzde çok ama çoook zarar görüyor. Bu kampanyayı başlatma sebebim hayvanların da mutlu ve güzel bir şekilde yaşaması. Sen de bu kampanyaya imza at ve hayvanlara zarar verilmesine öldürülmesine HAYIR de buna SAKIN İZİN VERME!!! hadi görev başına bunu heekese yollayın ve hayvanların öldürülmesine SESSİZ KALMAYIN!!!!

Çin’deki Yulin Katliam

21 Haziran da Çin’de Yulin Katliam başlıyor. 30 haziranda binlerce kedi köpek yakılarak, kafası vurularak, kaynar suya atılarak ve türlü işkenceyle katledilecek... Ve bunun adına festival diyorlar sessiz canlıların sesi olup onlara yardım edelim ve bu işkenceyi durduralım.

Hayvana Şiddet Suç Sayılmalıdır diyen 1.4 milyon imzayı teslim ediyoruz

Yağmur Özgür Güven Hayvana Şiddet Suç Sayılmalıdır kampanyasıyla ilgili bir güncelleme paylaştı. Güncellemeye göz at ve yorum yap:Belki biliyorsunuz, TBMM'de oluşturulan Hayvanların Haklarının Korunması ile Hayvanlara Eziyet ve Kötü Muamelelerin Önlenmesi İçin Alınması Gereken Tedbirlerin Belirlenmesi Amacıyla Kurulan Meclis Araştırması Komisyonu çalışmalarına başladı. Bu kampanyayı başlatırken, sadece imza toplamakla kalmayıp imzalarımızı gereken yere teslim ederek sesimizin duyulmasını sağlamak da...İmzayı onaylamak için lütfen bağlantıan giriş yapınız: https://bit.ly/2WwTupQ

Temiz Çevre

Temiz bir çevre istiyoruz

Kediye Şiddet Var

Kediye Şiddet Suçtur

İmzala

Hayvanlara yapılan zulme son verilsin, suçlular hakettiği cezayı alsın. #adaletbakanlığı #sensusma

İstedikleri bir kap yemek, bir kap su ve biraz sevgi olan bu masum canlılar zehirlenerek, dövülerek öldürülüyor. Kampanyayı imzala ve bu zulmün son bulmasına yardımcı ol.

${ item.date }

${ item.name }