Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /var/www/vhosts/imzakampanyam.com/httpdocs/v3/inc/ayar.php on line 60
 İLLE DE BARIŞ İmza Kampanyasını imzala
İLLE DE BARIŞ
Facebook ile kolay imzala
Veya
Aşağıdaki bilgileri girerek imzala
Hakaret, saldırı, yalan, karalama, provokasyon vb içerikteki yorum yazmadım.
Soyadımı göster
Okudum ve kabul ediyorum : Kurallar
İmzamı kaydet

İmza kampanyası dilekçesi

Dikkatine :
MEHMET KARTAL
BARIŞ İÇİN VİCDANLARIMIZI BULUŞTURUYORUZ! BARIŞ İÇİN YAN YANA GELİYORUZ! İLLE DE BARIŞ İÇİN… ÇALINAN BARIŞ MAYASININ TUTMASI İÇİN… BARIŞA BURSA’DAN SES VERİYORUZ! Türkiye, tarihi günler yaşıyor! Ülke olarak uzun süredir yaşanan çatışmaları, gerginlikleri ve sorunlarımızı ilk kez kendi ellerimizle çözme fırsatını yakaladık. Yurttaşlar olarak on yıllardır hep birlikte acılar çektik, hep birlikte üzüldük, kaygılar yaşadık, hep birlikte karamsarlığa kapıldık; ama ilk kez hep birlikte yüreklerimizde umudu taşıdığımız günler yaşıyoruz. Hep birlikte yaşadığımız ortak acılara geri dönmemek, hep beraber özgürce yaşayabilmek için bugün barışın sorumluluğunu omuzlamak istiyoruz. Türkiye toplumunun tüm renkleri, toplumun vicdanını temsil eden tüm kesimleri, bireyleri olarak şimdi hep birlikte barışı sağlayabilmek ve yaşayabilmek için önyargısız, koşulsuz, ortak bir gelecek için bir araya geliyoruz. Artık bir tek insanımızın bile gözyaşı dökmemesi için, bu kadim topraklarda hep birlikte tarihimizden ve yaşadıklarımızdan dersler çıkararak, ortak bir gelecek kurabilmek için seslerimizi, vicdanlarımızı bir araya getiriyoruz. Barışa Bursa’dan ses veriyoruz! Artık, şiddet, kan ve gözyaşı istemiyoruz; tüm sorunlarımızı konuşarak, siyasetle çözmek istediğimiz, ayrımsız tüm yurttaşların kaygılardan uzak, huzur ve mutluluk duyacakları, kimlikleriyle, inançlarıyla ve düşünceleriyle kendilerini dışlanmadan ve ötekileştirilmeden yaşayacakları bir ülke istiyoruz. Barışa Bursa’dan ses veriyoruz! Ve şimdi önümüzde bunun için büyük bir şans var. Ülkemize ve tüm insanlarımıza bugün barıştan daha büyük bir armağan verilemeyeceğini düşünüyor ve şimdi birbirimize bu armağanı sunmanın tam zamanı diyoruz. Hep birlikte umudu gerçeğe dönüştürmek istiyoruz. Öncelikle barışı ve tabii ki tüm yurttaşlarımızın farklılıklarıyla ve ortak iradeleriyle bir arada, çoğulcu, özgür bir ortamda yaşamasına imkân tanıyacak, tam demokratik bir Anayasa için katkı sunmak, ona ruh ve yaşama sevinci katmak için vicdanlarımızı yan yana koyuyoruz. Barışa Bursa’nın sesini katıyoruz! Barış sürecine katkı sunmak, çalınan barış mayasının ülke genelinde tutması için, bütün erklerden bağımsız, “tek muradı barış” olanlarla bir araya, yan yana geldik. “İlle de barış” için bu deklarasyonu imzalıyoruz. Çağrıcılar: Rüstem AVCI Yüksel AKGÜN Mehmet KARTAL Özlem Buğday YAĞMUR Cennet CANKILIÇ Feza SOYSAL Siraç TATLIDEDE Ayhan KAZANCI

Çekinmeden imzala !

SSL ile güvenli site.
E-posta veya Facebook bilgileri kesinlikle 3. şahıslar ile paylaşılmaz.
Facebook ile imzala uygulaması izinsiz asla senin adına paylaşım yapmaz.
NO SPAM : imzakampanyam.com sürekli e-posta gönderimi yapmaz.

Öne çıkan imza kampanyaları

Kurumlar için destek Dernekler, organizasyonlar, kulüpler, şirketler, vakıflar ve tüm kurumlar! Kurumunuz için etkili imza kampanyaları başlatın ve başarıya ulaşın. Hemen başlamak için tıklayın.
Kurumlar için destek