Yüksek Yapılanmaya İzin VERME!

Yüksek yapılanmalar gittikçe artmaktadır. Bu durum kentlerin en büyük tehlikesi haline gelmektedir. Şu an yapılan yüksek (4 kat üstü her bina) yapılar, ileri yıllar için tehlike arz etmektedir. Lütfen sende yüksek yapılanmaya dur de! İleride oluşabilecek bir depremde yakın binaların yıkılması sonucu oluşan maddi ve manevi kayıplar artacak; 7. kattan bilmeden sarkarak düşen bir bebek hayatını kaybedebilecek; betonarmaler arttıkça yeşillikler kesilecek; binalar yükseldikçe dünyanın ekolojik dengesi tehlikeye girecek... Bir çok tehlike yüksek yapılanmalar sonucu ileri yıllarda insanlık için tehlike oluşturacak. Düzenli yerleşmeler ile en fazla 4 katlı evlerin yapılmasına destek ver ve sende gelecek nesil insanlığa bir el uzat! Bunu destekle ve Çevre ve Şehircilik Bakanlığı bakanı Murat Kurum'a iletilmesine yardımcı ol!

Aşağıdaki bilgileri girerek hemen imzala

${error.firstName}
${error.email}