Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /var/www/vhosts/imzakampanyam.com/httpdocs/v3/inc/ayar.php on line 60
 Heteroseksizm'e, Ötekileştirilmeye Ses Çıkar İmza Kampanyasını imzala
Heteroseksizm'e, Ötekileştirilmeye Ses Çıkar
Facebook ile kolay imzala
Veya
Aşağıdaki bilgileri girerek imzala
Hakaret, saldırı, yalan, karalama, provokasyon vb içerikteki yorum yazmadım.
Soyadımı göster
Okudum ve kabul ediyorum : Kurallar
İmzamı kaydet

İmza kampanyası dilekçesi

Dikkatine :
T.C. Başbakanlığına, Türkiye Büyük Millet Meclisine, Eşcinseller'e karşı yapılan nefret suçları cezasız bırakılmamalıdır. Eşcinsellik konusunda kamuoyu önünde gerçeği yansıtmayan söylemlerden kaçınılmalıdır. - Eşcinseller'in toplumda var olduğu gerçeğini hiçbir şeyin değiştirmeyeceğinden homofobik tepkilerin azaltılmasına yönelik politikalar izlenmelidir. - Eşcinseller toplum baskısı altındayken adalet mercileri eşcinsel haklarını korumalıdır. - Eşcinsel ailelerinin kabulleniş aşaması sırasında destek olacak psikoloji merkezleri bulunmalıdır. Toplum yanlış şekilde bilgilendirilmemeli ve heteroseksizm'in etkileri azaltılmaya çalışılmalıdır. Saygılarımızla,

Çekinmeden imzala !

SSL ile güvenli site.
E-posta veya Facebook bilgileri kesinlikle 3. şahıslar ile paylaşılmaz.
Facebook ile imzala uygulaması izinsiz asla senin adına paylaşım yapmaz.
NO SPAM : imzakampanyam.com sürekli e-posta gönderimi yapmaz.

Öne çıkan imza kampanyaları

Kurumlar için destek Dernekler, organizasyonlar, kulüpler, şirketler, vakıflar ve tüm kurumlar! Kurumunuz için etkili imza kampanyaları başlatın ve başarıya ulaşın. Hemen başlamak için tıklayın.
Kurumlar için destek