İnsan Hakları

İmzala

6284 SAYILI İSTANBUL SÖZLEŞMESİ FESHEDİLSİN.

İSLAM AİLE HUKUKUNA , GELENEK , ÖRF VE ADETLERİMİZE ZIT TAMAMEN HAÇLI BİRLİĞİNE HİZMET EDEN 6284 SAYILI İSTANBUL SÖZLEŞMESİ FESHEDİLSİN.6284 İstanbul Sözleşmesi, kadına yönelik şiddet ve aile içi şiddetle mücadele amacıyla 11 Mayıs 2011'de kabul edilen sözleşme.

Yoksullara giyecek yiyecek dağıtımı

Dünya da 2 milyar kişi yoksulluk 753 milyon kişi de aşırı yoksulluk içinde yaşamını sürdürmeye çalışıyor. Biz evimizde rahatca yaşayıp istediğimizi yerken onlar susuz, aç kalıyorlar. İstediğimiz kıyafetleri giyerken onlar üşüyerek canından oluyorlar. Biz de onlara yardım eli uzatmalıyız. Bu yüzden bu kampanyayı kurdum. Sizinde yardımlarınızı bekliyorum. Ne kadar imza olursa o kadar can kurtulur.

Kadir şeker serbest kalsıb

Kadir şeker için adalet serbest kalmasını istiyoruz

KADİR ŞEKER i SERBEST KALMASİ İÇİN İMZA ATALİM

KADİN ŞİDDETİN E HAYIR KADINA YAPİLAN SALDIRILARI KARŞI SAVUNMASIZ KADINLARA SAHİP ÇIKANLAR CEZALANDİRİLMAMALİ ...

İmzala

Denizin libidosunu düşürmek için hadım etmek için

Zor durumda olan deniz kardeşimizin sağlığına kavuşması için gerekli olan tüm durumları gözden geçirip hadıma karar verdik

Yy

Oo

JANDARMA UZMAN ERBAŞ 4.GURUBUN CAGIRILMASI ICIN IMZA KAMPANYAMIZA SENDE EL AT

JANDARMA UZMAN ERBAŞ 4.GURUBUN CAGIRILMASI ICIN SENDE İMZA AT

İmzala

Türkiye cumhuriyeti vatandaşlığı kolayca verilmemeli

Türkiye cumhuriyeti vatandaşılığına alınma şartlarının daha önemsenmesi.Kolay elde etmedimiz vatanımızın kimlik kartının değerinin yüksek tutulması

İmzala

Yeni vali @lord_haktan olsun!

Vali olduğum zaman işimden kovulana kadar tatil yapacağım

İmzala

Türkiye için Uluudağ ne kadar önemliyse Uludağ için de Bakacak seyir terası o kadar önemlidir. Binlerce yerli-yapancı turistin akın ettiği bu yeri birilerinin ceplerine hizmet için ulaşıma kapatmak Ülke adına fayda sağlamaz. Düz bir yolu olan Bakacak seyir terasının yolunu, araçlar kayıyor diye yanlış beyan ederek vali beye yolun kapanması yönünde karar aldırılıyor. Bu yolu, milletin kullanımından alıp 400 tl'ye kar motoru kiralayanlara tahsis etmek, millete ihanettir. Lütfen bu yanlıştan dönün. Kaldı ki devlet, en ücra köşede iki hane yaşıyor diye oranın yolunu açarken, çok turistin geldiği Bakacak yolunu araç kayıyor diyerek kapamak, devleti aciz duruma düşürmektir.

Azizebitmesin

Azizebitmesinlutfen