Eğlence

Hideaway Açılmasın!

Eğer bu kampanyaya 50 imza gelirse Hideaway açılmayacak, ziyaret için https://discord.gg/U8u5vrr

adopt me kapanmasını önlüyoruz

Roblox adotme kapatilsin 1600 tl nedir

Adotme sunucuyu çöktürüp 16k sonucunu yedi yani 1400 tl galiba lutfen sizde bunların olmasını istemezseniz bir imza verin

fatmanaz.dis@gmail.com

Tiktok kapanmasın

Tiktok Kapanmasın!

Tiktok kapanmayacak

Gacha life kapanmasın

gacha kötü değil +18 içerikler yasaklansın

Tiktok kapanmasın!

Tiktok çok eğlenceli bir yer düşündüğenüz gibi kötü bir yer değil mükemmel yüklemeden konuşmayın çok eğlenceli içerikler var!

Kac yasinda sexs

Sexs in yaşı kac

Doki Doki Literature Club kapatılsın

Biri su oyunu kapatsın

TİK TOK KAPANMAMALI

Tiktok kapanırsa eğer çoğu kişinin emeği boşa gidecek ve benimde seninde. Onların emekleri var. Tik tok kapanmamalı. Bu kampanyanın amacı ise, tiktok ta fazla takipçisi olmayanların, fazla takipçisi olanları kıskandığı için... Buna bir son vermek için. TİK TOK KAPANMAMASI İÇİN OY VERİN.

Samed arabayı alsın!

Samed’in babasından ufaklığı alması için imza kampanyasıdır!

Pubg Kaldırılsın

Putun yanına gidip "tapın" seçeneğini uyguladıktan sonra oyuncular çeşitli hareketlerle puta tapınıyor.Bunun ardından ise kullanıcıya, oyunda "kendisine avantaj sağlayacak" çok sayıda silah ve zırh veriliyor.Oyuncular, puta tapma sonrası verilen “itemlerin” büyük avantaj sağladığını ve bu yüzden "putlara tapmanın oyunu kazanmak için neredeyse zorunlu olduğunu" belirtiyor.Bağımlılık yapan oyuna tepki gösteren uzmanlar, oyunda “şiddet” tehlikesi bulunduğunu ve bu konuda önlem alınması gerektiğini ifade etti.Oyunun savunulacak bir yönünün olmadığını, bu yüzden Türkiye’de yasaklanması gerektiğini belirten uzamanlar, intihar eğilimlerinden tutun illegal oluşumlara fırsat verecek zeminlerin içerdiğini kaydetti.Uzmanlar, bu tür dijital oyunlara karşı tedbirli olunması, polisiye tedbirlerin emniyet tarafından ivedilikle alınması ve devletin ise bu konuda belli yasaklamalara kadar gitmesi gerektiğini savunuyor.

${ item.date }

${ item.name }