Diğer

Idam

Idam çıksın artik çocuğa yaşlıya kadina tecavüz edene idam çıksın

Suriyelileri Ülkemizde İstemiyoruz

İdlib’de Olanlardan Sonra Kadını , Çocuğu , Genci Hiçbirini Ülkemizde Barındırmak İstemiyoruz !Neden mi ?1 - Başıboşluk , Kargaşa , Şiddet Ve Taciz Olaylarının Bir Çoğu Bu Şahıslar Yüzünden Çıkıyor2 - Ekmeğini Yedikleri Ülkenin Halkına , Hayvanına Ve En Önemlisi Cumhurbaşkanına Saygı Göstermiyorlar3 - Birçok Sahilleri , Sokakları Yahut Mahalleleri Kendilerine Mesken Edinip Diğer İkamet Eden Sakinleri Ve Sivilleri Korkutup Şiddet İle Tehdit Ediyorlar .Ve Bir Çok Daha Sayamayacağımız Nedenler Var .Devletimizin Ve Yetkililerin Bu İşe Bir Son Vermesi Gerektiğini Düşünüyoruz .

ARAS SKİN ALSINMI ALSINSA İMZALA

ARAS SKİN ALSINMI

İmzala

diccort kurucusu topraktame ol sun

dc de topraktame kurucu ol sun

LEGENTGAMİNG MİNECRAFTKURUCUSU ROLLÜ ALSINMI

MİNECRAFT ROLÜ

İmzala

BAŞKA EMİNE BULUTLAR OLMASIN !!!

Dünya çapında yaygınlaşan ve tüm toplumları derinden etkileyen bir konu haline gelen kadına şiddet, özellikle son yıllarda ülkemizde de sıklıkla gündem olmaktadır. Şiddet denilince ilk akla gelen kuşkusuz fiziki güç kullanımına dayalı kaba kuvvet olsa da gerçekte şiddeti sadece fiziki boyuta indirgemek mümkün değildir. Aslında kadına yönelik şiddet meselesi toplumun sadece bir kesimi ilgilendiriyor gibi görünse de bireylerin şiddet eğilimleri genel olarak bütün toplumla ilgili bir meseledir. Dün gece EMİNE BULUT haberi ile sarsıldı türkiye. O annenin ölmek istemiyorum sözü herkesi derinden üzdü. O çocuğun anne ölme demesi bile çok kötü. Başka EMİNE BULUTLAR olmasın diyorsan sende sadece 1 dakikanı ayırıp bize imza ver ❤. Lütfen bu kampanyayı yaylalım.#başkaeminebulutlarolmasın#

İmzala

Suçsuz yere öldürülen Aytaç balı nın katili için müebbet istiyoruz

Tavuk alma eğlencesinde hiç bir suçu olmadığı halde sallama diye tabir edilen aletle bıçaklayıp gencecik insanın canını alan katilin müebbet almasını istiyoruz lütfen destek verin

VATAN UĞRUNA BİR ÖLEN BİN DİRİLENLER

Biz Vatanımız olan Türkiye Cumhuriyeti'nin asil gözü pek Vatan uğruna bir ölmeye bin dirilmeye daima hazır neferlerindeniz... yıllarca bazılarımız ya haksızlıktan yada imkansızlıktan Polis olamadık tabi umutlarda kesilmedi birgün bizede hak tanınır dedik ve şimdide bu düşüncedeyiz.Bizde yetki istiyoruz yaş sınırı 35 olsun istiyoruz ilgili büyüklerimizden.Aslanlar kafeste tutulmamalı,tutulmamalı ki çakal boy göstermesin tabi burda görev başında bulunan Aslanlar var ama bizde kafeste durmak istemiyoruz.Diyorsan sende paylaş polislikte yaş 35 olmalı...

#ErkenciKusFinalOlmasın

GÖRKEM MANİTASINI AÇIKLIYOR

görkemin manitasını açıklaması için imza kampanyasını başlatıyorum

İmzala

Tunceli’nin Ovacık ilçesine bağlı Yoncalı köyünde yaşayan 27 yaşındaki Engin Eroğlu'nun, 15 Haziran'da hayvanlarını otlatmak için Munzur Vadi'sine gittikten sonra kendisinden haber alınamadı. 15 gün geçmesine rağmen Engin Eroğlu'ndan hiç bir haber yok. Sesimizi duyuralım.

#Engineroğlunerede lütfen kampanyamıza destek verin Enginin bulunması için daha çok ses olmamız lazım 28 yaşında ve 15 gün olmasına rağmen hala bulunamadı #Benibulun #sesimizolun

deneme

${ item.date }